نوشته شده توسط : vzwdolor

به گزارش پایگاه خبری فدراسیون فوتبال ، تیم سپاهان ایران باید در دو بازی رفت و برگشت به مصاف الاهلی عربستان برود.سپاهان اصفهان در مرحله یك هشتم نهایی موفق به شكست استقلال تهران، دیگر نماینده ایران شد.

براساس این گزارش، سپاهان در مرحله گروهی نیز با الاهلی همگروه بود. در دیدار اول این دو تیم در عربستان، بازی با نتیجه تساوی یك – یك به پایان رسید و دیدار دوم در اصفهان با برتری دو بر یك سپاهان همراه بود.

همچنین در حالی كه عربستان نتوانسته به مرحله نهایی رقابت های مقدماتی جام جهانی صعود كند در مرحله یك چهارم نهایی سه تیم دارد و ژاپن كه مدعی اصلی صعود به جام جهانی در گروه دوم رقابت های مقدماتی است در مرحله یك چهارم نماینده ای ندارد.

الاهلی عربستان در دیدار تك حذفی مرحله یك هشتم نهایی در ضربات پنالتی الجزیره امارات را شكست داد و به مرحله یك چهارم نهایی رسید تا حریف سپاهان ایران شود.

برنامه دیدارهای مرحله یك چهارم نهایی رقابت های لیگ قهرمانان آسیا به شرح زیر است :‌(اسامی تیم های میزبان ابتدا نوشته شده است .)

1-الاتحاد عربستان - گوانگجوی چین

2-سپاهان ایران - الاهلی عربستان

3-آدلاید یونایتد - بنیادكار ازبكستان

4-اولسان هیوندای كره جنوبی - الهلال عربستان

در مرحله نیمه نهایی برنده دیدار اول با برنده دیدار دوم و برنده دیدار سوم با برنده دیدار چهارم دیدارخواهد كرد.

زمان بازی ها به زودی اعلام می شود.

ورزشی **1828**1581



:: برچسب‌ها: اسکاتلند ,
:: بازدید از این مطلب : 204
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 26 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

تدابیر امنیتی در آستانه برگزاری کنفرانس کشورهای قلب آسیا، درکابل، بیشتر شده است

کابل روز پنجشنبه، ۲۵ جوزا/خرداد میزبان کنفرانس وزیران خارجه ۱۵ کشور منطقه است.

این نشست، به "کنفرانس کشورهای قلب آسیا" مسمی شده و وزرای خارجه کشورهای همسایه افغانستان - پاکستان، ایران، چین، تاجیکستان، ازبکستان و ترکمنستان - در این کنفرانس شرکت دارند.

خلیل نوری گزارشگر بی بی سی در محل برگزاری کنفرانس نوشته است که علاوه بر این شش کشور، وزیرخارجه روسیه وزیر خارجه ترکیه، وزیر دادگستری هند، و نمایندگانی از امارات متحده عربی، عربستان سعودی، آذربایجان، قزاقستان، قرقیزستان و آذربایجان نیز از شرکت کنندگان در این کنفرانس هستند.

بخش‌هایی از شهر کابل در آستانه برگزاری این کنفرانس، به حالت نیمه تعطیل در آمده و رفت و آمد خودروهای شخصی در آن ممنوع شده است.

جاده منتهی به وزارت خارجه به روی رفت و آمد بسته است و محله هایی چون وزیر اکبر خان و شهرنو که دفاتر شماری از موسسات خارجی در آن مستقر است، خلوت گزارش شده است.

رامین انوری خبرنگار بی بی سی در کابل می گوید، کابلی ها در چنین روزهایی از ترس گیرماندن در راه بندان و خطرهای احتمالی، خود به خود سعی می کنند به سمت محلی که در آن جلسه مهمی برگزار است و یا شمار زیادی از مقام های دولتی جمع شده اند نروند.

آنگونه که دولت افغانستان اعلام کرده است برگزاری این کنفرانس، سال گذشته در اجلاس استانبول، پیشنهاد شده بود و هدف از آن تلاش کشورهای شرکت کننده برای دستیابی به برنامه‌های مشخصی در امر مبارزه با تروریسم، قاچاق مواد مخدر و حوادث غیر مترقبه طبیعی است.

گسترش همکاری‌های تجاری میان کشورهای شرکت کننده هم از دیگر اهداف این کنفرانس اعلام شده است.

جاوید لودین، معاون وزرات خارجه افغانستان دو روز قبل از برگزای این کنفرانس به بی‌بی‌سی گفت: افغانستان پیش از این موضوع کنفرانس های زیادی در منطقه و جهان بوده است اما این بار میزبان کنفرانسی است که موضوع آن تنها افغانستان نیست بلکه بررسی مسائل مربوط به کشورهای منطقه است.

به گفته آقای لودی، افغانستان در صدد تعریف تازه ای از رابطه خود با کشورهای منطقه است.

افغانستان در اجلاس اخیر شانگهای، که هفتم ژوئن/جون برگزار شد، به عنوان عضو ناظر در این سازمان پذیرفته شد و همچنین روسیه و چین بعنوان دو عضو کلیدی این سازمان، به کمک به بازسازی افغانستان تاکید کردند.

تا پیش از این، افغانستان به عنوان کشور مهمان در جلسات سازمان همکاری شانگهای شرکت می کرد.

کارشناسان امور اقتصادی می گویند، چنین رویکردهایی از سوی قدرت های بزرگ اقتصادی در منطقه، نشانه آن است که درهای اقتصادهای بزرگ به روی افغانستان باز می شود.

مهرداد عمادی مشاور اقتصادی اتحادیه اروپا معتقد است که ذخایر طبیعی افغانستان که اخیرا توسط تیم زمین شناسان آمریکایی کشف شده اند، نه تنها برای افغانستان اهمیت استراتژیک دارند بلکه در رفع نیاز های بخش های تکنولوژی صنعتی سازنده ساخت افزار کامپوتر و ارتباطات ماهواره ای در سطح جهان بی‌همتا می باشند.

افغانها سالها است که می دانند، ذخایر زیز زمینی زیادی دارند و نیز می دانند که برای اکتشاف، استخراج و در نهایت، بهره برداری اقتصادی از این منابع، به سرمایه گذاریهای کلان نیاز است که افغانستان چنین سرمایه ای را در اختیار ندارد و به کمک کشورهای ثروتمند و بزرگ نیاز دارد.



:: برچسب‌ها: کلیسا , سرگرمی , دریاچه ,
:: بازدید از این مطلب : 213
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

به گزارش ایرنا،مهدی جمشیدی دانا درسمینار آشنایی با سیستم مدیریت انرژی مبتنی بر ایزو 50001 اظهار داشت: ازحدود یك ‌سال‌ ونیم پیش پیگیر استقرار سامانه‌ای در مجموعه شركت‌های پالایش گاز هستیم تا بتوانیم میزان مصرف انرژی را در قسمت‌های مختلف آب، برق، بخار و گاز آنها رصد كنیم.

وی افزود: علاوه برآن با استقرار این سامانه می توانیم عملكرد هركدام از شركت‌های پالایش گاز را با یكدیگر وبا بهترین پالایشگاه‌های جهان مقایسه كنیم.

مدیرهماهنگی و نظارت بر تولید شركت ملی گاز ایران اضافه كرد: در این ارتباط با پیگیری‌های انجام شده،اوایل سال جاری موفق به انعقاد قراردادی بین مدیریت پژوهش و مدیریت هماهنگی و نظارت برتولید شركت ملی گاز با معاونت پژوهشی دانشگاه تهران شدیم تا با استقرار نرم‌افزار تخصصی این سامانه و اطلاعاتی كه به آن وارد می‌شود بتوانیم در نهایت میزان مصرف انرژی پالایشگاه‌ها را اندازه‌گیری و سپس با همدیگر مقایسه كنیم.

وی با تاكید بر لزوم فرهنگ ‌سازی در این زمینه گفت: از همه مدیران عامل پالایشگاه‌ها و كارشناسان ذی‌ ربط در این سمینار دعوت كرده‌ایم تا این تفكر و فرهنگ كه موضوع پایش میزان مصرف انرژی جزو ضرورت های هر پالایشگاه است را به تمام زیر مجموعه ها منتقل كنند.

جمشیدی دانا بیان : مدت‌زمان برنامه‌ریزی شده برای استقرار این سیستم حدود 11 ماه پیش‌بینی شده كه امیدواریم با استقرار آن بتوانیم در قدم بعدی موفق به استقرار استاندارد ایزو 50001 شویم.

مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شركت ملی گاز درباره میزان حصول موفقیت در این پروژه گفت: امیدواریم با توجه به عزم جدی كه در مجموعه مدیریت هماهنگی وجود دارد و میزان شوق و اشتیاق پالایشگاه‌ها نسبت به این موضوع، با پیگیری‌های ما، توانمندی و تجربه‌ای كه معاونت پژوهش دانشگاه تهران دارد و تیم قوی مجری پروژه، زودتر ازموعد این نرم‌افزار تهیه و مستقر شود تا بتوانیم آن را عملیاتی نمائیم.

نخستین جلسه آشنایی با استقرار سیستم مدیریت انرژی مبتنی بر ایزو 50001، در سالن كنفرانس مجتمع گاز پارس جنوبی برگزار و در نخستین گام، فاز برنامه‌ریزی و راه‌اندازی این پروژه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وزارت نفت و شركت ملی گاز همچنان كه بزرگ ترین تولیدكننده انرژی دركشوراست، عمده ترین مصرف‌ كننده انرژی نیز محسوب می‌شود.ك/1

539 /679



:: برچسب‌ها: لندن , وابسته به تکزاس ,
:: بازدید از این مطلب : 181
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

به گزار ش ایرنا به نقل از اداره اطلاعات و مطبوعات وزارت امور خارجه ، 'علی اكبر صالحی' وزیر امور خارجه كشورمان كه برای شركت در نشست همسایگان نزدیك و دور افغانستان به كابل سفر كرده است، با 'زلمی رسول' وزیر امور خارجه افغانستان دیدار و گفت و گو كرد.

وزیر امور خارجه كشورمان در این دیدار با اشاره به جایگاه افغانستان برای جمهوری اسلامی ایران در ابعاد مختلف سیاسی، امنیتی و اقتصادی بر اهمیت و ضرورت صلح و ثبات، رفاه و امنیت در افغانستان تاكید كرد.

صالحی با اشاره به اهمیت توسعه و ارتقای روابط دو جانبه، خواستار افزایش همكاری های اقتصادی به ویژه در حوزه حمل و نقل، انرژی، تقویت و توسعه تجارت دو جانبه شد.

وی همچنین بر اهمیت نقش كشورهای همسایه در برقراری توسعه پایدار در افغانستان كه زمینه ساز صلح و ثبات خواهد بود ، تاكید كرد.

'زلمی رسول' وزیر امور خارجه افغانستان نیز در این دیداراز حضور هیات عالی رتبه جمهوری اسلامی ایران در اجلاس همسایگان نزدیك و دور افغانستان قدردانی كرد .

وی همچنین نقش ایران در دستیابی به صلح، امنیت و ثبات در افغانستان را مهم ارزیابی كرد.

سیام**2022** 1581



:: برچسب‌ها: جشنواره , اروپا ,
:: بازدید از این مطلب : 171
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

وی روز پنجشنبه در گفت وگوی تلفنی با ایرنا گفت: فرصت سفر دكتر احمدی نژاد و گفت وگوهای مستقیم وی و هیات همراه با مقام های ارشد چینی، برای گسترش روابط و همكاری های دو كشور حائز توجه است.

استاد دانشگاه تربیت معلم استان ' خه نن ' افزود: دو كشور متمدن چین و ایران بر اساس سیاست های مستقل می توانند نمونه ای از همكاری موفق و تاثیر گذار در جهان باشند.

وی تاكید كرد، تقویت و تحكیم روابط ایران و چین برای كشورهای منطقه و جامعه جهانی نیز ثمرات بسیاری دارد .

وی در ادامه به نقش ایران در سازمان همكاری شانگهای اشاره كرد و گفت : وجود ایران با توجه به سیاست خارجی مستقل بر وزن سازمان همكاری شانگهای در منطقه می افزاید.

' وو چونگ ' ایران را با توجه به ذخایر غنی انرژی و پیشرفت های علمی و فرهنگی یك عضو مقتدر برای سازمان همكاری شانگهای دانست.

وی در همین حال توسعه و ارتقا جایگاه سازمان همكاری شانگهای را برای همه كشورهای عضو آن موثر و مفید خواند.

رییس جمهوری اسلامی ایران روزهای چهارشنبه تا جمعه هفته قبل در راس هیای عالی رتبه ضمن سفر به پكن علاوه بر شركت در دوازدهمین اجلاس سران سازمان شانگهای، با مقام های چینی نیز دیدار و مذاكره كرد.

' هو جین تائو ' ، رییس جمهور چین پس از مراسم استقبال رسمی از دكتر احمدی نژاد در تالار بزرگ خلق پكن ، از اهتمام رییس جمهوری اسلامی ایران برای گسترش روابط تهران - پكن قدردانی كرد.

در جریان این سفر دو كشور چند سند همكاری امضا كردند.

آساق ** 275 ** 2100



:: برچسب‌ها: معماری , مدل ,
:: بازدید از این مطلب : 180
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

به گزارش ایرنا، آیت الله 'قربانعلی دری نجف آبادی' شامگاه چهارشنبه در همایش 'مسجد محوری، زكات و روحانیون' در اراك افزود: نظام سلطه با استفاده از فضای مجازی و برنامه های ماهواره ای بنیان ها و ارزش های جامعه اسلامی ایران را هدف قرار داده و در این میان وظیفه روحانیان خطیرتر است.

وی ادامه داد: باید روحانیان برای دستیابی به پیروزی، همفكر و هم صدا شده و با همت بلند در مسیر مبارزه با استكبار گام بردارند.

امام جمعه اراك با یادآوری طرح های هجرت روحانیون و تاكید بر استمرار آنها اظهار كرد: امروز دامنه مسوولیت روحانیان نسبت به قبل از انقلاب گسترده تر شده است.

آیت الله دری نجف آبادی خاطر نشان كرد: تربیت طلاب فاضل برای آیندگان و خدمت به اسلام از دیگر وظایف روحانیون در مسیر ترویج این دین آسمانی در كشور و جهان به حساب می آید.

نماینده ولی فقیه در استان مركزی اضافه كرد: ماه های رجب، شعبان و رمضان فرصت مناسب نزدیكی به خدای متعال است.

دری نجف آبادی در تشریح ویژگی های زكات، صدقه و دعا عنوان كرد: این سه بسیار مهم هستند و یك انسان مومن می تواند با وسعت نظر آنها را شناخته وعملی كند.ك/2

8148/559



:: برچسب‌ها: جغرافیایی برچسب , سیاه , نشان ,
:: بازدید از این مطلب : 178
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor


:: برچسب‌ها: هاوایی ,
:: بازدید از این مطلب : 206
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

تدابیر امنیتی در آستانه برگزاری کنفرانس کشورهای قلب آسیا، درکابل، بیشتر شده است

کابل روز پنجشنبه، ۲۵ جوزا/خرداد میزبان کنفرانس وزیران خارجه ۱۵ کشور منطقه است.

این نشست، به "کنفرانس کشورهای قلب آسیا" مسمی شده و وزرای خارجه کشورهای همسایه افغانستان - پاکستان، ایران، چین، تاجیکستان، ازبکستان و ترکمنستان - در این کنفرانس شرکت دارند.

خلیل نوری گزارشگر بی بی سی در محل برگزاری کنفرانس نوشته است که علاوه بر این شش کشور، وزرای خارجه، روسیه، هند، امارات متحده عربی، عربستان سعودی، ترکیه، آذربایجان، قزاقستان، قرقیزستان و آذربایجان نیز از شرکت کنندگان در این کنفرانس هستند.

بخش‌هایی از شهر کابل در آستانه برگزاری این کنفرانس، به حالت نیمه تعطیل در آمده و رفت و آمد خودروهای شخصی در آن ممنوع شده است.

جاده منتهی به وزارت خارجه به روی رفت و آمد بسته است و محله هایی چون وزیر اکبر خان و شهرنو که دفاتر شماری از موسسات خارجی در آن مستقر است، خلوت گزارش شده است.

رامین انوری خبرنگار بی بی سی در کابل می گوید، کابلی ها در چنین روزهایی از ترس گیرماندن در راه بندان و خطرهای احتمالی، خود به خود سعی می کنند به سمت محلی که در آن جلسه مهمی برگزار است و یا شمار زیادی از مقام های دولتی جمع شده اند نروند.

آنگونه که دولت افغانستان اعلام کرده است برگزاری این کنفرانس، سال گذشته در اجلاس استانبول، پیشنهاد شده بود و هدف از آن تلاش کشورهای شرکت کننده برای دستیابی به برنامه‌های مشخصی در امر مبارزه با تروریسم، قاچاق مواد مخدر و حوادث غیر مترقبه طبیعی است.

گسترش همکاری‌های تجاری میان کشورهای شرکت کننده هم از دیگر اهداف این کنفرانس اعلام شده است.

جاوید لودین، معاون وزرات خارجه افغانستان دو روز قبل از برگزای این کنفرانس به بی‌بی‌سی گفت: افغانستان پیش از این موضوع کنفرانس های زیادی در منطقه و جهان بوده است اما این بار میزبان کنفرانسی است که موضوع آن تنها افغانستان نیست بلکه بررسی مسائل مربوط به کشورهای منطقه است.

به گفته آقای لودی، افغانستان در صدد تعریف تازه ای از رابطه خود با کشورهای منطقه است.

افغانستان در اجلاس اخیر شانگهای، که هفتم ژوئن/جون برگزار شد، به عنوان عضو ناظر در این سازمان پذیرفته شد و همچنین روسیه و چین بعنوان دو عضو کلیدی این سازمان، به کمک به بازسازی افغانستان تاکید کردند.

تا پیش از این، افغانستان به عنوان کشور مهمان در جلسات سازمان همکاری شانگهای شرکت می کرد.

کارشناسان امور اقتصادی می گویند، چنین رویکردهایی از سوی قدرت های بزرگ اقتصادی در منطقه، نشانه آن است که درهای اقتصادهای بزرگ به روی افغانستان باز می شود.

مهرداد عمادی مشاور اقتصادی اتحادیه اروپا معتقد است که ذخایر طبیعی افغانستان که اخیرا توسط تیم زمین شناسان آمریکایی کشف شده اند، نه تنها برای افغانستان اهمیت استراتژیک دارند بلکه در رفع نیاز های بخش های تکنولوژی صنعتی سازنده ساخت افزار کامپوتر و ارتباطات ماهواره ای در سطح جهان بی‌همتا می باشند.

افغانها سالها است که می دانند، ذخایر زیز زمینی زیادی دارند و نیز می دانند که برای اکتشاف، استخراج و در نهایت، بهره برداری اقتصادی از این منابع، به سرمایه گذاریهای کلان نیاز است که افغانستان چنین سرمایه ای را در اختیار ندارد و به کمک کشورهای ثروتمند و بزرگ نیاز دارد.



:: برچسب‌ها: تایلند , خانواده , ماکرو ,
:: بازدید از این مطلب : 199
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor
باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا

از نکات بارز این نتایج مخالفت اکثر شرکت کنندگان با سیاست باراک اوباما در استفاده از حملات هوایی هواپیماهای بدون سرنشین بر علیه کسانی است که کاخ سفید "رهبران تروریسم" و "تهدید کنندگان جان شهروندان آمریکا" می نامد

نتایج نظرسنجی جدید موسسه تحقیقاتی پیو نشان می دهد که سیاست خارجی باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا نسبت به سال نخست ورود او به کاخ سفید شهرت و اعتبار خود را در میان بسیاری از مردم جهان از دست داده است.

نتایج این نظر سنجی که روز چهارشنبه (۱۳ ژوئن – ۲۴ خرداد) منتشر شده از کاهش ۳۰ درصدی محبوبیت سیاست خارجی آقای اوباما در میان چینی ها حکایت دارد. در حالی که در نظرسنجی مشابه سال ۲۰۰۹ چینی ها ۵۷ درصد به نفع اوباما رای داده بودند اکنون تنها ۲۷ درصد از مردم پر جمعیت ترین کشور جهان سیاست خارجی رئیس جمهوری آمریکا را می پسندند.

موسسه نظرسنجی پیو () نتایج نظرسنجی جدید خود را از میان شرکت کنندگان در ۲۱ کشور جهان استخراج کرده است.

محبوبیت اوباما (%)

کشور/سال ۲۰۰۹ ۲۰۱۲ تغییر
اروپا ۸۶ ۸۰ ۶-
کشورهای مسلمان ۳۳ ۲۴ ۹-
روسیه ۳۷ ۳۶ ۱-
چین ۶۲ ۳۸ ۲۴-
ژاپن ۸۵ ۷۴ ۱۱-
مکزیک ۵۵ ۴۲ ۱۳
نتایج از: مرکز نظرسنجی پیو

از نکات بارز این نظرسنجی مخالفت اکثر شرکت کنندگان با سیاست باراک اوباما در استفاده از حملات هوایی هواپیماهای بدون سرنشین بر علیه کسانی است که کاخ سفید "رهبران تروریسم" و "تهدید کنندگان جان شهروندان آمریکا" می نامد.

با این وجود، اعتماد به رئیس جمهوری آمریکا و سیاست های او در طول چهار سال گذشته در میان متحدان کاخ سفید به ویژه در اروپا تغییر فاحشی نکرده است.

در همین حال، ریچارد وایک، از مدیران طرح تحقیقاتی "نگرش جهانی" موسسه پیو معتقد است که نتایج مایوس کننده برای آقای اوباما هنگامی برجسته می شوند که در مورد سیاست های ویژه رئیس جمهوری آمریکا از شرکت کنندگان سوال می شود.

آقای وایک همچنین با اشاره به دو حوزه "ساماندهی بحران گرمایش زمین" و "بحران فلسطین و اسرائیل" تاکید کرد که نتایج اصلا به نفع باراک اوباما نیست و نشان می دهد که میان "توقع" شرکت کنندگان و آنچه مطابق سیاست های آقای اوباما در این مدت "محقق" شده خلاء بسیار بزرگی وجود دارد.

اوباما هنوز 'محبوب تر' از بوش

ریچارد وایک، از مرکز نظرسنجی پیو، می گوید که نتایج بیانگر کاهش اعتماد در سیاست های جهانی باراک اوباما در طول دوره نخست ریاست جمهوری اوست اگر چه شیب این کاهش ها نوسان تندی در طول این چهار سال نداشته است.

بدون در نظر گرفتن چین که کاهش ۳۰ درصدی از خود نشان داده، ژاپن متحد قدیمی کاخ سفید و مکزیک همسایه استراتژیک آمریکا، دو کشور دیگری هستند که شرکت کنندگان آنها در میزان اعتماد به سیاست خارجی باراک اوباما کاهش از خود نشان داده اند.

در میان پنج کشور اروپایی که هم در سال ۲۰۰۹ و هم امسال در این نظرسنجی شرکت کرده بودند، میزان تایید سیاست های خارجی آقای اوباما از ۷۸ درصد در سال ۲۰۰۹ به ۶۳ درصد در سال ۲۰۱۲ کاهش یافته است.

در میان پنج کشور مسلمان که ساکنانشان در هر دو نظرسنجی شرکت کرده بودند، این میزان اعتماد نسبت به سیاست های خارجی آقای اوباما از ۳۴ به ۱۵ درصد کاهش یافته و در کنار این کشورها روسیه هم کاهشی دو رقمی داشته و شرکت کنندگان از پهناورترین کشور جهان میزان رضایت خود را از ۴۰ به ۲۲ درصد کاهش داده اند.

اگر چه نتایج این نظر سنجی اخیر از کاهش چشمگیر محبوبیت رئیس جمهوری آمریکا در میان شرکت کنندگان از ۲۱ کشور جهان حکایت دارد اما باراک اوبامای دموکرات همچنان نسبت به رئیس جمهوری قبلی آمریکا یعنی جرج دبیلو بوش جمهوریخواه در سال پایانی ریاستش بر کاخ سفید 'محبوب تر' است.

در حالی که شرکت کنندگان در پاکستان محبوبیت روسای جمهوری فعلی و سابق آمریکا را برابر ارزیابی کرده اند، آقای اوباما در لبنان هنوز کمی محبوب تر از آقای بوش است.

دیگر یافته مشهود این تحقیق مخالفت با سیاست ریاست کاخ سفید در استفاده از حملات هواپیماهای بدون سرنشین است.

دست کم ۵۰ درصد از شرکت کنندگان ۱۷ کشور با این سیاست آقای اوباما مخالف بودند که اکثر آنها در کشورهای خاورمیانه، مکزیک و یونان حضور داشتند.

در هفته های اخیر، اسنادی منتشر شد که نشان می داد آقای اوباما شخصا دستور حملات هواپیماهای بدون سرنشین را صادر می کند و نیز "فهرست مرگ" را وارسی و در مورد حمله به افراد آن راسا تصمیم گیری می کند. این اسناد نام رئیس جمهوری آمریکا را اخیرا بیشتر در کنار تلفات این حملات هوایی قرار داده و موج جدیدی از انتقادها متوجه او شده است.

سیاست خارجی اوباما (%)

کشور/سال ۲۰۰۹ ۲۰۱۲ تغییر
اروپا ۷۸ ۶۳ ۱۵-
کشورهای مسلمان ۳۴ ۱۵ ۱۹-
روسیه ۴۰ ۲۲ ۱۸-
چین ۵۷ ۲۷ ۳۰-
ژاپن ۷۷ ۵۸ ۱۹-
مکزیک ۵۶ ۳۹ ۱۷-

نتایج از: مرکز نظرسنجی پیو

قدرت برتر اقتصادی؟

علاوه بر تغییر در نگرش ها نسبت به کارایی و نتایج سیاست های آقای اوباما، نتایج نظرسنجی موسسه پیو نشان می دهد که افراد بسیاری دیگر آمریکا را یک "ابر قدرت اقتصادی" نمی دانند.

در آلمان، بریتانیا، فرانسه و اسپانیا شرکت کنندگان اکنون چین را قدرت برتر اقتصادی جهان می شناسند و تنها در بریتانیا از سال ۲۰۰۸ تاکنون این باور دو برابر شده است.

ریچارد وایک، از موسسه نظرسنجی پیو به بی بی سی گفته که با وجود اقبال عمومی از سیاست های آقای اوباما در زمینه بحران جهانی اقتصاد، کشور او آمریکا، اعتبار خود را به عنوان قدرت برتر اقتصاد جهان از سال ۲۰۰۸ و پس از آغاز رکود جهانی اقتصاد از دست داده است.

اگر چه شرکت کنندگان جوان همچنان از آنچه "قدرت نرم " آمریکایی خوانده می شود، استقبال می کنند.

همزمان بیش از ۵۰ درصد از شرکت کنندگان لبنانی، مصری، تونسی و اردنی از روش های تجاری، اقتصادی آمریکا در خاورمیانه اظهار رضایت کرده و گفته اند که این وجهه از حضور بین المللی آمریکا را "دوست" دارند.

و در آخر، اکثریت شرکت کنندگان ۱۸ کشور از ۲۱ کشور جامعه تحقیق موسسه پیو گفته اند که پیشرفت های علمی و تکنولوژیکی آمریکا را همچنان ستایش می کنند و بسیاری از جوانان زیر ۳۰ سال این کشورها ایده دموکراسی ایالات متحده را می پسندند که در میان آنها جوانان تونسی و چینی برجسته ترند.

آمریکا، بریتانیا، آلمان، لهستان، فرانسه، هندوستان، ایتالیا، جمهوری چک، چین، لبنان، مکزیک، اسپانیا، ژاپن، برزیل، روسیه، تونس، ترکیه، مصر، اردن و یونان، ۲۱ کشوری بودند که ساکنان آن در پاسخ به این نظرسنجی موسسه پیو مشارکت کردند.



:: برچسب‌ها: شهری , قدیمی ,
:: بازدید از این مطلب : 205
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

25 خرداد 1378

نخستین اجلاس بین المجالس كشورهای اسلامی، به منظور تأسیس اتحادیه مجالس كشورهای اسلامی با پیام مقام معظم رهبری آیت‏اللَّه خامنه‏ای در محل سالن اجلاس سران كنفرانس اسلامی در تهران آغاز به كار كرد.

25 خرداد 1355

'انورسادات' رییس جمهوری مصر در رأس هیأتی از مقامات بلندپایه وارد تهران شد.

25 خرداد 1355

'اردشیر زاهدی' سفیر ایران در آمریكا، در شهر دالاس گفت: ایران به تنهایی وسیع ‌ترین بازار برای كالاهای آمریكایی است‌!

25 خرداد 1343

قرارداد وین پیرامون مصونیت كارمندان هیات مستشاری آمریكا به تصویب نمایندگان مجلس سنا رسید.

25 خرداد 1301

مجلس شورای ملی به دولت اختیار داد در مقابل دریافت 10میلیون دلار وام، امتیاز نفت شمال را در اختیار یك كمپانی آمریكایی قرار دهد.

25 خرداد 1300

واحدهای ژاندارمری مشهد تحت فرمان 'كلنل پسیان'، در این شهر به رژه نظامی و قدرت نمایی پرداختند.

25 خرداد 1299

قزاق‏خانه رشت توسط انقلابیون جنگل تصرف شد، چند روز پس از اعلام جمهوری در گیلان، انقلابیون جنگل از نیروهای قزاق خواستند یا به نیروهای انگلیسی مستقر در ایران حمله كنند یا با تحویل سلاح خود، به شهرهای خویش بازگردند. اما نیروهای قزاق چون خود را تحت فرمان حكومت مركزی می‏دانستند این امر را منوط به اجازه مركز كردند.

25 خرداد 1290

'مورگان شوستر' خزانه‌دار ایران، برای اجرای تصمیمات خود مبنی بر وصول مالیات از متنفذین، مبادرت به تشكیل یك نیروی نظامی به نام 'ژاندارمری' كرد. این نیرو تحت فرماندهی یك نظامی انگلیسی قرار گرفت‌.

25 خرداد 1288

پس از فتح تهران به دست مجاهدان و پناهنده شدن محمد علی شاه قاجار به سفارت روسیه، مجلس عالی با حضور پانصد تن از نمایندگان مجلس، مجاهدان و شخصیت‏های برجسته تشكیل شد و از مهم ترین تصمیمات این مجلس خلع محمد علی شاه از سلطنت و انتخاب احمد شاه به سلطنت بود.

اطلاع**9131**1717



:: برچسب‌ها: واشنگتن , کریسمس ,
:: بازدید از این مطلب : 185
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 خرداد 1391 | نظرات ()