نوشته شده توسط : vzwdolor

همزمان با تجمع طرفداران محمد مرسی در میدان تحریر، هواداران رقیب او در یکی از مناطق حومه‌ای قاهره دست به تجمع زدند

در آستانه اعلام نتایج انتخابات ریاست‌جمهوری مصر، ده‌ها هزار نفر از مردم این کشور شب را در میدان تحریر قاهره به سر برده‌اند.

انتخابات ریاست‌جمهوری مصر هفته گذشته برگزار شد، ولی اعلام نتیجه آن با تاخیر روبه‌رو بوده است.

کمیسیون انتخابات مصر اعلام کرده است که نتیجه نهایی این انتخابات بعدازظهر امروز، یکشنبه، ۲۴ ژوئن (چهارم تیر) رسما اعلام خواهد شد.

بر اساس گزارش‌ها، بیشتر تجمع‌کنندگان در میدان تحریر از حامیان محمد مرسی، نامزد گروه اسلامگرای اخوان‌المسلمین در انتخابات ریاست‌جمهوری هستند.

طرفداران احمد شفیق، نخست‌وزیر سابق و دیگر نامزد انتخابات اخیر مصر هم در منطقه نصر، یکی از مناطق حومه‌ای قاهره، تجمع کرده‌اند.

بر اساس گزارش‌ها صدها نفر از حامیان آقای شفیق در حالی که تصاویر او را در دست داشتند، شعارهایی در حمایت از ارتش و علیه اخوان‌المسلمین سر داده‌اند.

خبرنگاران گزارش داده‌اند که فضای میدان تحریر آرام بوده است. این میدان، مرکز اصلی تجمع معترضان در جریان تظاهراتی بود که به برکناری حسنی مبارک، رئیس‌جمهور سابق این کشور منجر شد.

نامزدهای انتخابات مصر

محمد مرسی (راست)

  • ۶۰ساله
  • پروفسور در رشته مهندسی و تحصیلکرده آمریکا
  • رهبر حزب عدالت و آزادی وابسته به اخوان‌المسلمین
  • نماینده مستقل پارلمان مصر در فاصله سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۵ میلادی
  • شعارهای انتخاباتی: "ثبات، امنیت، عدالت و موفقیت" زیر چتر یک پرچم اسلامی

احمد شفیق (چپ)

  • ۷۰ساله
  • افسر ارشد و فرمانده سابق نیروی هوایی
  • اولین وزیر هوانوردی مصر
  • نخست‌وزیر مصر در جریان اعتراضات ضددولتی در فوریه ۲۰۱۱ میلادی
  • از مقامات رژیم حسنی مبارک، اما حمایت شورای نظامیان از خود را رد می‌کند
  • شعار اصلی انتخاباتی: بازگرداندن ثبات و امنیت

قرار بود نتیجه انتخابات مصر روز پنجشنبه، ۲۱ ژوئن اعلام شود، اما بعد از آن که هر دو نامزد حاضر در رقابت‌ها اعلام پیروزی کردند، اعلام نتیجه به تاخیر افتاد و هیات عالی نظارت بر انتخابات اعلام کرد که "به دلیل کثرت شکایات" دو رقیب انتخاباتی علیه یکدیگر و زمان لازم برای رسیدگی به این شکایات، اعلام نتیجه شمارش آراء در موعد مقرر امکانپذیر نیست.

در روزهای اخیر حامیان هر دو نامزد انتخابات دست به تجمع زده‌اند.

شورای عالی نظامیان مصر روز جمعه، ۲۲ ژوئن، اعلام کرد که اقدام نامزدهای ریاست جمهوری در اعلام پیروزی، پیش از اعلام رسمی نتایج انتخابات، توجیه‌ناپذیر است.

این شورا نسبت به هر اقدامی که ثبات و امنیت مصر را به هم بزند، هشدار داده است.

جان لاین، خبرنگار بی‌بی‌سی در قاهره می‌گوید این نگرانی وجود دارد که در شرایط کنونی، اعلام نتیجه نهایی (انتخابات) ممکن است تنها به بدتر شدن اوضاع منجر شود.

هفته گذشته شورای عالی نظامی حاکم بر مصر، مجلس سفلای این کشور را منحل کرد و حوزه اختیارات خود را در بخش‌های قانونگذاری، تعیین بودجه و فرماندهی نیروهای مسلح مصر گسترش داد.

این شورا وعده داده است که تا پایان ماه ژوئن قدرت را به رئیس‌جمهور منتخب واگذار خواهد کرد.

عبدناصر حجاب، از تجمع‌کنندگان در میدان تحریر به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفت: "ارتش باید نقش‌آفرینی سیاسی را رها کند و به کار اصلی خود که محافظت از کشور است، بپردازد."

محمد مرسی، نامزد اخوان‌المسلمین در انتخابات ریاست جمهوری مصر توانسته است حمایت چندین نفر از چهره‌های سرشناس لیبرال مصر را کسب کند. از جمله وائل غنیم، از فعالان مخالف رژیم حسنی مبارک که نقشی کلیدی در اعتراضات سال گذشته و سرنگونی آقای مبارک داشت، از او حمایت کرده است.

آقای شفیق هم که در دور نخست انتخابات ریاست‌جمهوری مصر در ماه گذشته با فاصله اندکی از آقای مرسی نفر دوم شد، روز پنجشنبه اعلام کرد که اطمینان دارد در دور دوم انتخابات برنده شده است.



:: برچسب‌ها: ظروف چینی , سیاتل ,
:: بازدید از این مطلب : 180
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 4 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor


:: برچسب‌ها: جزیره ,
:: بازدید از این مطلب : 153
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 4 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

سرنگونی جنگنده فانتوم نیروی هوائی ترکیه با آتش پدافند سوریه، ابهامهایی را در پرونده پیچیده مناقشه سوریه روشن ساخت، پرسشهایی را پاسخ داد و در مجموع می توان گفت به نفع سوریه تمام شد.

از زمانی که صف آرایی جهانی در برابر سوریه شکل گرفت و احتمال مداخله نظامی در این کشور مطرح شد، این فرضیه مطرح بود که جرقه ای می تواند حمله نظامی به سوریه را رقم بزند و دولتهایی که مخالف یا بی میل به این مداخله اند را در مقابل عمل انجام شده قرار دهد و وارد میدان کند.

شلیک به هواپیمای یکی از بزرگترین ارتشهای پیمان ناتو می توانست همین جرقه باشد.

درست است که هواپیما بر فراز آبهای سوریه هدف قرار گرفت و عملاً به حریم این کشور تجاوز کرده بود، اما به اعتراف ارتش سوریه، این هواپیما بیش از یک کیلومتر وارد آسمان سوریه نشده بود و یک کیلومتر برای هواپیمایی که می تواند تا دو برابر سرعت صوت، شتاب بگیرد، مسافتی است که در چند ثانیه طی می شود قابل اغماض است. همان گونه هم که عبدالله گل، رئیس جمهور ترکیه گفته، چنین ورودهایی به حریم بیگانه، فراوان در مرزهای کشورها پیش می آید و امری عادی است که اعتراضی هم بر نمی انگیزد.

از سوی دیگر، به نظر نمی رسد پدافند سوریه بر اساس روند متعارف و معمول نظامی در این شرایط رفتار کرده باشد.

در شرایطی که دو کشور در حال جنگ با یکدیگر نیستند، وقتی هواپیمایی وارد آسمان دیگری می شود، نخست به آن اخطار می دهند، سپس تلاش می کنند وادار به ترک حریم هوائی یا فرود اجباری اش کنند و اگر خلبان بیگانه به همه این هشدارها بی توجهی کرد، بسویش شلیک می کنند.

باز هم به اعتراف خود ارتش سوریه، این هواپیما بلافاصله پس از ورود به آسمان این کشور هدف قرار گرفته و سپس در مورد هویتش تحقیق شده که همین نشان می دهد هشدارهای قبلی به آن داده نشده و رویه لازم اتخاذ نشده بوده است.

همه اینها می توانست حمله تلافی جویانه ای از جانب ترکیه را توجیه کند اما دولتمردان ترک، راه خویشتنداری را برگزیدند و حتی لحنی که در برابر سوریه اتخاذ کردند، نرم و منعطف بود؛ هم به ورود جنگنده خود به آسمان سوریه اذعان کردند و هم بر همکاری سوریها در جستجو برای یافتن خلبانان فانتوم ساقط شده تأکید کردند، آن هم با بیانی مثبت.

اینکه رئیس جمهور ترکیه از "اقدامات لازم پس از روشن شدن قضیه" می گوید، هرچند برخی آن را به تهدید تعبیر کرده اند، اما در واقع به سخنان رهبر کشوری می ماند که با همسایه اش رابطه ای کاملاً عادی دارد و نه کشوری که پایگاه مخالفان دولت همسایه شده و انواع و اقسام فشارها و تحریمها را بر آن اعمال می کند.

اینها را اگر در کنار سخنان فرماندهان ارتش آزاد سوریه بگذاریم که می گویند به چشم خود شاهد بوده اند که پیشتر نیز بارها نیروهای سوری بسوی هلیکوپترها و هواپیماهای آتش نشان و امدادرسان ترکیه در نواحی مرزی آتش گشوده اند، خویشتنداری ترکها، دیگر نه تنها موضعی مقطعی، که تدبیری حساب شده و سیاستی از پیش اندیشیده به نظر می رسد.

متحدان غربی ترکیه هم این خویشتنداری را ستودند و مهر تأییدشان بر این تدبیر، مایه نومیدی مخالفان سوری شد که امیدوار بودند حادثه ای ناخواسته، سد چین و روسیه را بشکند و ارتشهای خارجی را به یاری شان بفرستد.

حکومت سوریه هم دلگرم شد که هم توانسته با ساقط کردن هواپیمایی که جسارت ورود به آسمانش را کرده، قدرتنمایی کند و هم خیالش از اینکه حوادث مشابهی، آتش جنگ را شعله ور کند راحت شده است.

اما در آن سو، در ترکیه، دولت رجب طیب اردوغان آماج سرزنش قرار گرفته است.

با اینکه مطبوعات ترکیه تیترهایی همچون "بازی سوریه با آتش" زده اند اما چه مخالف و چه موافقشان، خواهان خویشتنداری شده اند و حتی حزب مخالف جمهوری خلق هم از سیاست خویشتنداری پشتیبانی کرده است. با این حال، مطبوعات آکنده از حملات منتقدان دولت است که می پرسند اصلاً هواپیمای ما در آسمان سوریه چه می کرد و چرا اردوغان دست به این ماجراجوییها می زند؟

این حادثه، صدای مخالفان سیاست دولت ترکیه در قبال سوریه، صدای آنانی را که از آغاز می گفتند دولت اردوغان عجولانه وارد دعوای سوریه شد و کشور را جبهه ای در مقابل همسایه جنوبی کرد، بلندتر از پیش به گوش رساند و نشان داد که سیاستی که ترکیه تاکنون در قبال سوریه دنبال کرده، لزوماً اجماعی ملی را پشت سر ندارد.



:: برچسب‌ها: موزه , ماکرو ,
:: بازدید از این مطلب : 226
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 4 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

حساب غیررسمی توییتر به نام ایمن الظواهری، رهبر القاعده، ایجاد شده است

حضور جهادی ها و طرفداران آنان در توییتر، محدود، پیچیده و روزافزون است.

من این نکته را بعد از بیش از یک ماه و نیم دنبال کردن توییت های آنها متوجه شدم.

وبسایت توییتر، که بیش از ۱۰۰ میلیون کاربر در جهان به خود جذب کرده، به افراد اجازه می دهد که فهرستی از کاربرانی را که دنبال می کنند، برای خود تهیه کنند.

به این ترتیب، می‌توان زنجیره ای از توییت های افراد موجود در این فهرست را مشاهده کرد.

من فهرستی از بیش از ۳۵ حساب کاربری که به وضوح، خود را به جنبش های جهادی وابسته می دانند، درست کرده ام.

برخی از این حساب های توییتری هزاران کاربر پیگیر دارند که توییت های آنها را دنبال می کنند.

پیش از پایان ماه مه، شبکه الانصار المجاهدین حضور خود را در توییتر اعلام کرده بود.

این شبکه، پایگاهی مشهور است برای اشاعه تبلیغات و عقاید جهادی ها و به عنوان وسیله ای ارتباطی برای همفکران و همدلان با جهادی ها عمل می کند.

همچنین شبکه المداد از انصارالشریعه که پایگاهش در یمن است به تازگی به توییتر پیوسته است.

ولی این حساب های کاربری جدید، تنها حساب های مرتبط با جهادی ها در توییتر نیستند؛ طالبان در افغانستان و الشباب در سومالی نیز حضور قدرتمندی در این سایت اجتماعی دارند.

شیر جهاد

دیگر خروجی های رسانه ای مرتبط با القاعده نیز در توییتر حساب کاربری دارند، از جمله "جهاد مدیا الیت" که مشخصا به بازتولید محصولات منتخب جهادی ها می پردازد.

این حساب های رسمی کاربری عمدتا از توییتر برای تبلیغ و اشتراک گذاری لینک هایی به محصولات و تولیدات محتوای جهادی ها استفاده می‌کنند و به محض اینکه در انجمن های جهادیون محتوا یا مطلبی منتشر می شود، دنبال کنندگان خود را با خبر می کنند.

حساب توییتر دیگری به تبلیغ شعر و سرودهای مذهبی جهادی می پردازد.

برخی از کاربران توییتر هم حساب هایی برای شخصیت های مشهور جهادی از جمله ایمن الظواهری، رهبر القاعده، انور الاولاکی، رهبر کشته شده آمریکایی - یمنی و دیگران ساخته اند.

این کاربران با وجود اینکه نوشته ها، سخنرانی ها و پیام ها را توییت می کنند، به وضوح می گویند که اینها حساب های غیررسمی شخصیت‌های مورد نظر هستند.

به تازگی، همفکران و طرفداران جهادی ها ورود "اسد الجهاد ۲" در توییتر را خوشامد گفته اند.

اسد الجهاد ۲ (شیر جهاد ۲) نام مستعار یکی از افرادی است که در شبکه های مختلف جهادی ها به صورت مداوم می نویسد و مقاله منتشر می کند.

مقالات او که طرفدارانش آن را بسیار ارج می نهند، نشان می دهد که او مقامی است که از سوی القاعده و گروه های وابسته به آن سخن می گوید.

توییت های او پیگیران همفکر را به خود جذب می کند.

جهادی ها به شکل دیگری هم در توییتر حضور دارند: همفکرانی که وابستگی رسمی نشان نمی دهند ولی آشکارا از جنبش های جهادی طرفداری می کنند.

آنها علاوه بر تبلیغ آنچه مقامات جهادی ارائه می کنند، برای تشویق به جهاد، حمایت از آرمان ها و دفاع از ایدئولوژی خود از توییتر استفاده می‌کنند.

استفاده از توییتر برای گسترش و تبلیغ ایدئولوژی در میان طرفداران جهادی در حال رشد است

سعد الخثلان، یک روحانی اهل سعودی و استاد حقوق در دانشگاه اسلامی الامام محمد بن سعود روز سوم ژوئن، در انتقاد از القاعده، مطلبی را توییت کرد.

او نوشت که القاعده نماینده "جهاد صحیح اسلامی" نیست و دلیل آورد که اعضای القاعده حتی یک گلوله به سوی "صهیونیست ها در اسرائیل" یا رژیم نصیریه در سوریه" شلیک نکرده اند. نصیریه نام دیگری است از فرقه علویان که بشار اسد، رئیس جمهور سوریه به آن تعلق دارد. فرقه نصیریه در قرن پنجم هجری قمری از شیعه امامیه منشعب شد.

این توییت ها انتقادهای شدیدی را از سوی طرفداران جهادی ها برانگیخت.

اسد الجهاد ۲ از او خواست که در یک مناظره عمومی در اینترنت شرکت کند و طرفداران جهادی ها در توییتر، نام او را "هش تگ" می کردند.

"هش تگ" کردن یعنی استفاده از علامت # برای مشخص کردن یک کلیدواژه یا موضوع، که باعث می شود در زنجیره ای از توییت های مرتبط ظاهر شود و یافتنش را نیز هنگام جست و جو ساده تر می کند.

طرفداران جهادی از القاعده دفاع کرده اند و خثلان را متهم کرده اند که به سخنگوی رژیم سعودی تبدیل شده است. آنها مصرانه می گویند که القاعده و وابستگانش به اسرائیل حمله کرده اند و در سوریه هم حضور دارند.

ابزار فعالیت های تبلیغاتی

"سوریه" یکی از موضوعاتی است که در صدر فعالیت های توییتری طرفداران جهادی قرار دارد.

آنها کمک های مالی برای مخالفان حکومت اسد را تشویق می کنند و پس از اینکه عربستان سعودی در ماه ژوئن، جمع آوری کمک های مالی برای مخالفان دولت سوریه را ممنوع کرد، برای معرفی و تبلیغ مجاری خود برای دریافت چنین کمک هایی از توییتر استفاده می کنند.

طرفداران جهادی همچنین از طریق سایت توییتر برای آزادی روحانیان زندانی - از جمله طرفداران جهادی ها- از زندان های سعودی دست به فعالیت تبلیغاتی می زنند.

توییتر آنها سرشار از اخبار و مطالبی است درباره زندگینامه های این زندانیان، فعالیت های خانواده های آنها برای حمایت از آنها و ادعاهایی مبنی بر اینکه مقامات سعودی آنها را شکنجه کرده اند.

من کوشیدم بررسی کنم که توییتر برای نظارت بر این گونه توییت ها چه می کند و سیاست مسئولان توییتر در این زمینه چیست.

هنوز پاسخی به ای میل هایی که فرستاده ام دریافت نکرده ام. ایمیل تنها راه برای ایجاد ارتباط با توییتر است، حتی اگر کسی تلفن بزند، پیامی خودکار از او می خواهد که ایمیل بفرستد.

با توجه به طبیعت توییتر که عرصه ای وسیع، آزاد و عمومی است، انتظار می رود که حضور جهادی ها در این سایت در آینده پررنگ تر هم بشود.



:: برچسب‌ها: جزیره , هاوایی , پاییز ,
:: بازدید از این مطلب : 191
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 4 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor
سودان

به پلیس سودان دستور داده شده تا هر چه زودتر به تظاهرات و ناآرامی‌ها پایان دهند

تظاهرکنندگان در خارطوم، پایتخت سودان در اعتراض به سیاست‌های ریاضتی دولت این کشور لاستیک خودروها را در خیابان‌ها آتش زده و به سوی پلیس سنگ پرتاب کرده‌اند.

پلیس تلاش کرد به تظاهرات پایان دهد اما با مقاومت رو به رو شد.

این تظاهرات در ابتدا با مشارکت دانشجویان برگزار شد اما طبق گزارش‌های رسیده، سایر اقشار هم در حال پیوستن به آن هستند.

به پلیس سودان دستور داده شده تا هر چه زودتر به تظاهرات و ناآرامی‌ها پایان دهد.

دولت آمریکا و گروه‌های حقوق بشری مانند عفو بین الملل برخورد دولت سودان با معترضان را محکوم کرده‌اند.

تظاهرات معترضان به سیاست‌های ریاضتی دولت سودان هفته پیش (۱۶ ژوئن) آغاز شد.

در آن زمان دولت سودان تصمیم گرفت به دنبال کاهش شدید درآمدهای نفتی و برای مقابله با بحران اقتصادی کشور، سیاست‌های ریاضتی اعمال کند.

اقتصاد سودان پس از استقلال سودان جنوبی به دلیل کاهش شدید درآمدهای نفتی لطمه خورده است.

جیمز کاپنل، خبرنگار بی بی سی در خارطوم می گوید دولت این کشور از ادامه و شدت گرفتن تظاهرات واهمه دارد و در نیم قرن گذشته، چندین دولت به دلیل انقلاب‌های مردمی سرنگون شده‌اند.

او می گوید طی هفته گذشته تنها چند صد نفر در تظاهرات شرکت داشتند اما با وخیم تر شدن اوضاع اقتصادی، مقام‌های این کشور نگران شده‌اند.

دولت سودان اخیرا یارانه سوخت را نیز حذف کرد که این امر می تواند قیمت مواد پایه غذایی را افزایش دهد.



:: برچسب‌ها: فوتبال ,
:: بازدید از این مطلب : 150
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 4 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

به گزارش ایرنا از بیروت، حجت الاسلام والمسلمین قاضی عسگر نماینده مقام معظم رهبری در حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی و هیات همراه كه به منظور شركت در سمنیار منطقه ای حج و بیداری اسلامی به لبنان سفر كرده بود،روز شنبه با سید حسن نصرالله دبیركل حزب الله ملاقات كردند.

در این ملاقات كه با حضور 'غضنفر ركن آبادی 'سفیر جمهوری اسلامی ایران در لبنان انجام شد؛ طرفین در خصوص تحولات منطقه و اقدامات جمهوری اسلامی ایران در زمینه حج و زیارت گفت و گو كردند.

سید حسن نصرالله به ضرورت تقویت وحدت در میان مسلمانان و آثار پربركت آن اشاره و از نقش بارز و مثبت جمهوری اسلامی ایران در این راستا در منطقه و جهان تقدیر كرد.

دبیركل حزب الله لبنان با اشاره به زندگی مسالمت آمیز ملت های منطقه در طول دهه های گذشته اظهار داشت: با مرور تاریخ كشورهای منطقه مشاهده می شود كه هرجا اختلافی میان ملت های منطقه رخ داده ، دستان توطئه گر كشورهای استعماری و استكباری در ورای آن نهفته بوده است.

حجت الاسلام والسملین قاضی عسگر نیز با اشاره به برگزاری موفق سمینار حج و زیارت و نقش آن در تقویت وحدت میان مسلمانان اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی همواره منادی وحدت میان مسلمانان بوده و حج، این كنگره عظیم الهی را محوری مهم در راستای تقویت وحدت میان مسلمانان می داند؛ لذا در این راستا برنامه های متنوع و متعددی را طراحی و اجرا كرده و تجارب خود را نیز در اختیار دیگر كشورهای جهان قرار داده است.

خاورم**1030 ** 1917



:: برچسب‌ها: مردم , نیویورک , اتومبیل ,
:: بازدید از این مطلب : 159
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 4 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

به گزارش ایرنا، 'مهرداد پولادی' عصر امروز (شنبه) برای نخستین مرتبه در تمرینات آماده سازی تیم فوتبال پرسپولیس شركت كرد.

محمد نوری، علی كریمی، مهدی مهدوی كیا، محمد قاضی، مسعود داستانی، محسن بنگر، امیرحسین فشنگچی، حمیدرضا علی عسگری، جواد كاظمیان، رضا نورمحمدی، افشین اسماعیل زاده و هادی نورزوی، بازیكنانی بودند كه به همراه پولادی در این تمرین شركت داشتند.

بازیكنان حاضر در این تمرین در حالی با دویدن نرم، خود را گرم كردند كه به دستور كادر فنی وزنه های دو كیلوگرمی در دست داشتند.

پس از گرم كردن كه زیر نظر 'فرهاد چیذری' مربی بدنساز سرخپوشان انجام شد، بازیكنان كار با توپ را آغاز كردند.

** سامان آقازمانی كه به دلیل مصدومیت، تمرینات صبح روز شنبه را از دست داده بود، در تمرین نوبت عصر حضور داشت و به كار با وزنه مشغول شد.

** تشویق های 500 هوادار تیم پرسپولیس كه جلوی درب ورزشگاه درفشی فر تجمع كرده بودند، باعث ناراحتی اهالی و ساكنان این منطقه شد و آنان از مسوولان ورزشگاه درخواست كرده تا هواداران را به داخل ورزشگاه و سكوها هدایت كنند.

** هواداران سرخ پوش علیه 'امیر قلعه نویی' و 'علی فتح الله زاده' شعارهای مختلفی سرداده و خواستار بازگشت 'پرویز مظلومی' به استقلال شدند.

** در ادامه این تمرین بازیكنان پرسپولیس با حركات تركیبی و زدن شوت به دروازه به آماده سازی خود پرداختند. مسعود داستانی دروازه بان تیم امید پرسپولیس در این تمرین برای مهار ضربات بازیكنان درون دروازه ایستاده بود.

** محمد قاضی كه هنوز به طور كامل از بند مصدومیت رهایی نیافته است، در گوشه ای از زمین به طور اختصاصی تمرین كرد.

** برخی از هواداران پرسپولیس برگه هایی را تقسیم كردند كه در آن نوشته شده بود آقای رویانیان ما نمی خواهیم پرسپولیس به سرنوشت استیل آذین دچار شود و لطفا برای آوردن مربی جدید دقت بیشتری داشته باشید كه این مساله باعث تعجب دیگران شد.

ورزشی. ** 3783 ** 1589



:: برچسب‌ها: موسیقی , عکس ,
:: بازدید از این مطلب : 149
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 4 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

' گریگور آراكلیان '' شامگاه شنبه در دیدار با استاندار آذربایجان شرقی گفت: زمینه مناسب برای این موضوع از طریق صدور سریع روادید به گردشگران ایرانی آغاز شده است. در این راستا ارمنستان به صورت شبانه روزی و حتی در روزهای تعطیل اقدام به صدور روادید می كند.

آراكلیان با اشاره به سفری كه وزیر كشور ایران با استاندار آذربایجان شرقی به این كشور خواهند داشت، گفت: این سفر موجب تقویت روابط مابین دو كشور می شود.

وی خاطرنشان كرد: ظرفیت های بالای آذربایجان شرقی برای این كشور روشن است و برگزاری اجلاس بین المللی جاده ابریشم بر سطح تعاملات اقتصادی دو كشور تاثیر مثبت خواهد گذاشت.

آراكلیان گفت: این كشور از افزایش همكاری بین استانی و مرزبانی با ایران استقبال می كند.

سفیر ارمنستان در تهران با اشاره به ظرفیت های بالای صنعت و تجارت تبریز، اظهار كرد: این شهر به عنوان منزلگاه بین ایران و ارمنستان از جایگاه ویژه ای برخوردار است.

7240/587



:: برچسب‌ها: دوستان ,
:: بازدید از این مطلب : 160
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 4 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

آنتونیس ساماراس نخست‌وزیر جدید یونان باید پاسخگوی نارضایتی شدید بخشی از شهروندان یونان باشد

دولت ائتلافی یونان پیشنهاد کرده است که موعد کاهش بدهی‌های این کشور دست کم دو سال، یعنی تا سال ۲۰۱۶ تمدید شود.

دولت با انتشار سیاست‌های خود گفته است که می‌خواهد بدون کاهش بیشتر دستمزد و حق بیمه‌ها به اهداف مالی منظورشده در توافق کمک مالی اتحادیه اروپا دست یابد.

یونان تحت فشار بین‌المللی بسیار شدیدی است تا شرایط توافق کمک مالی را برآورده سازد.

این کشور هفته گذشته با برگزاری مجدد انتخابات از بن‌بست سیاسی خارج شد و احزاب طرفدار سیاست‌های ریاضتی، به رغم خشم عمومی نسبت به سیاست‌های مالی انقباضی و توافق‌ با اتحادیه اروپا، موفق به کسب اقلیتی شکننده در مجلس شدند.

نخست‌وزیر و وزیر جدید اقتصاد یونان هم‌اکنون در بیمارستان به سر می‌برند. آنتونیس ساماراس یک جراحی چشم را پشت سرگذاشته و وزیر اقتصاد او، واسیلیس راپانوس، نیز در پی بیهوشی ناگهانی به بیمارستان منتقل شده است.

اعضای دولت ائتلافی، یعنی دموکراسی نو، پاسوک و چپ دموکراتیک پس از به توافق رسیدن بر سر سیاست‌های موردنظرشان دست به انتشار آنها زده‌اند.

خبرگزاری فرانسه از قول اعضای ائتلاف نوشته است: "هدف این است که از تعدیل کسانی که شغل دائم دارند پرهیز شود ولی در هزینه‌های بوروکراتیک و پرداخت‌های غیر از دستمزد صرفه‌جویی شود."

دولت به رغم توافق سه حزب برای تشکیل ائتلاف عمدتا در دستان حزب محافظه‌کار دموکراسی نو است، چرا که به نظر می‌رسد احزاب چپ دموکراتیک و پاسوک نمی‌خواهند اعتبار و وجهه خود را به واسطه مشارکت در اجرای سیاست‌های ریاضتی از دست بدهند، و به همین دلیل نمایندگانشان را از پیوستن به دولت باز داشته‌اند.

گفته می‌شود آلمان به شدت با تسهیل شرایط کمک مالی به یونان مخالف است.

یونان در سال ۲۰۱۰ کمکی به ارزش ۱۱۰ میلیارد یورو دریافت کرد و پس از آن نیز یک کمک ۱۳۰ میلیارد یورویی دیگر گرفت.

یونان همچنین ۱۰۷ میلیارد یورو اوراق قرضه نزد سرمایه‌گذاران بخش خصوصی دارد.



:: برچسب‌ها: شهری , ساحل , غروب ,
:: بازدید از این مطلب : 185
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 4 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

به گزارش ایرنا ،پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری شامگاه شنبه اعلام كرد: دكتر 'محمود احمدی نژاد'، دوشنبه گذشته در راس هیاتی عالیرتبه عازم بولیوی شد و در اولین گام از سفر به آمریكای لاتین با رییس جمهور این كشور دیدار و گفت وگو كرد.

رییس جمهوری سپس برای شركت و سخنرانی در اجلاس توسعه و محیط زیست سازمان ملل 'ریو + 20' عازم برزیل و در آخرین گام از این سفر، بعد از ظهر جمعه به وقت محلی وارد كاراكاس پایتخت ونزوئلا شد.

دیدار و گفت وگو با 'هوگوچاوز' رییس جمهوری ونزوئلا، رایزنی در خصوص چگونگی توسعه هرچه بیشتر مناسبات دو جانبه، ‌منطقه ای و بین المللی میان دو كشور از جمله برنامه های رییس جمهوری در سفر به این كشور بود.

** 1537 ** 1917



:: برچسب‌ها: کریسمس , خانه ,
:: بازدید از این مطلب : 161
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 4 تير 1391 | نظرات ()