نوشته شده توسط : vzwdolor
رحیمی و احمدی نژاد

سخنان رحیمی هم مانند اظهارات احمدی نژاد در مورد یهودیان انتقاد دبیرکل سازمان ملل را در پی آورد

دبیرکل سازمان ملل از اظهارات یک مقام ارشد دولت ایران علیه متون مذهبی یهودیان انتقاد کرده است.

دبیرکل سازمان ملل اظهارات محمدرضا رحیمی، معاون اول رئیس جمهوری ایران را که گسترش مواد مخدر را نتیجه اقدامات "صهیونیست ها" و منبعث از تعالیم تلمود، از متون مذهبی یهودیان، دانسته بود، مغایر مسئولیت و شئون رهبران سیاسی جهان خواند.

آقای رحیمی روز سه شنبه این هفته در سخنرانی در مراسمی به مناسبت روز جهانی مبارزه با مواد مخدر، گفت: "توسعه مواد مخدر و گسترش آن در سطح جهان ریشه در آموزه های نادرست کتاب تلمود دارد که مربوط به صهیونیست ها می باشد."

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران - ایسنا - معاون اول رئیس جمهوری ایران گفت: "در کتاب تلمود آموزش داده می شود که رسیدن به ثروت و به دست آوردن درآمد از هر طریق ممکن، چه مشروع و چه نامشروع، مجاز می باشد که این در حقیقت نقطه آغاز حرکت علیه همه بشریت است."

مارتین نرسیسکی، سخنگوی بان کی مون گفته است: "دبیرکل در موارد متعدد از مقامات دولت ایران خواسته است تا از چنین اظهاراتی خودداری ورزند و در مورد سخنانی که اخیرا گزارش شده نیز همین خواسته را دارد."

چند سال پیش اظهارات محمود احمدی نژاد در نفی واقعیت هولوکاست باعث انتقاد شدید دبیرکل سازمان ملل شد.

بان کی مون

بان سخنان رحیمی را "مروج نفرت و تعصب دینی و باعث تاسف" دانسته است

آقای نرسیسکی در انتقاد از آقای رحیمی گفته "دبیرکل با اعتقاد به اینکه رهبران سیاسی مسئولیت دارند مشوق وفاق و تفاهم باشند، از چنین اظهاراتی که مروج نفرت و تعصب دینی است به شدت متاسف است."

آقای رحیمی در ادامه سخنان خود در مراسم روز جهانی مبارزه با مواد مخدر، بسیاری از حوادث ناگوار تاریخ را نیز به صهیونیست ها نسبت داد و از جمله گفت: "جنگ شوروی سابق را صهیونیست ها به راه انداختند و پس از بررسی ها معلوم شد که حتی یک صهیونیست هم در میان کشته شدگان وجود ندارد" اما از گزارش های خبری مشخص نمی شود که وی به کدام جنگ اشاره دارد.

تلمود، صهیونیسم و مواد مخدر

معاون اول رئیس جمهوری ایران وقایع دیگری مانند جنگ بین صرب ها و مسلمانان در بوسنی و هرزگووین، اختلاف پاکستان و هند بر سر کشمیر، درگیری در افغانستان، پاکستان، عراق و یمن را نیز یادآور شد و گفت "پشت صحنه همه این جنگ ها صهیونیست ها بودند."

نسخه قرون وسطایی تلمود

تلمود حاوی آموزه های فقهی و فلسفی روحانیون یهودی است

به گفته آقای رحیمی "تخریب توسط صهیونیست ها تنها با مواد مخدر صورت نمی گیرد بلکه با استفاده از تخدیر فرهنگی نیز شرایطی را به وجود می آورند و با ایجاد فاصله بین فرزندان و والدین، کانون خانواده را هدف قرار می دهند."

وی در عین حال گفت که "تعالیم حضرت عیسی و حضرت موسی مبارزه با ظلم است و در هیچ مکتبی، رفتار صهیونیست ها قابل توجیه نیست و هدف تلمود تنها ویران کردن تمام جهان است" و افزود: "البته یهودیان اصیل که پیرو حضرت موسی هستند برای ما قابل احترام بوده و تنها با یهودیان صهیونیست مخالفت داریم."

آقای رحیمی در اثبات نظر خود در مورد ارتباط آموزه های تلمود با مصرف مواد مخدر در جهان و توطئه صهیونیست ها در این زمینه توضیح بیشتری نداده است اما به گفته کارشناسان، سابقه تدوین تلمود به حدود دوهزار سال قبل باز می گردد در حالیکه نهضت صهیونیسم یکصد و چند سال پیش پایه گذاری شد و رواج مواد مخدر در سطح جهانی پدیده ای نسبتا جدید است.

با این همه، سخنان آقای رحیمی انعکاس گسترده ای در رسانه های خبری به خصوص در اسرائیل داشته است.

به گزارش روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز، سخنرانی آقای رحیمی در مراسمی با حضور شماری دیپلمات های خارجی صورت گرفت و ابراز تاسف و ناخرسندی برخی از آنان را در پی آورد.

در اسرائیل، رسانه های همگانی این سخنان را نشانه دیگری از وجود احساسات یهودستیزی در میان مقامات جمهوری اسلامی و توجیه کننده حساسیت اسرائیلیان نسبت به برنامه های هسته ای ایران دانسته اند.



:: برچسب‌ها: حیوانات , اسپانیا ,
:: بازدید از این مطلب : 126
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 9 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor
باب دایاموند

مجازاتی که باب دایاموند، مدیرعامل بارکلیز، برای خود در نظر گرفته کافی دانسته نشده است

یک بانک عمده بریتانیایی به دلیل تخلف از مقررات بانکی حدود نیم میلیارد دلار جریمه شده است.

نهادهای ناظر بر فعالیت موسسات مالی در بریتانیا و آمریکا بانک بارکلیز، یکی از بانک های مهم بریتانیا را به دلیل تلاش برخی کارمندان بانک برای "دستکاری" در نرخ بهره استقراض متقابل بانکی به پرداخت ٢٩٠ میلیون پوند (حدود ٤٥٠ میلیون دلار) محکوم کرده اند.

از این مبلغ، حدود شصت میلیون دلار توسط سازمان خدمات مالی بریتانیا FSA شده، دویست میلیون دلار مربوط به تصمیم کمیسیون آمریکایی معاملات آتی کالا CFTC علیه بارکلیز است و بقیه مبلغ جریمه هم به دستور وزارت دادگستری ایالات متحده اخذ خواهد شد.

به گفته کارشناسان، اگرچه جریمه سنگینی که برای بارکلیز منظور شده، اما این بانک به دلیل همکاری نزدیک با مقامات آمریکایی در جریان رسیدگی به این مساله، از پیگرد قضایی احتمالی مصون مانده است.

موضوع این جریمه به تخلف برخی از کارکنان بانک بارکلیز در زمینه اعلام نرخ بهره مورد استفاده در وام گیری بانک ها تجاری از یکدیگر در شبکه بانکی لندن موسوم به "نرخ بهره پیشنهادی بین بانکی" لیبور Libor و در شبکه بانکی حوزه یورو موسوم به "نرخ بهره پییشنهادی حوزه یورو" یوریبور Euribor ارتباط دارد.

در نظام وام دهی متقابل بانک ها به یکدیگر، بانکی که با کمبود موقت نقدینگی مواجه شده است برای تامین نیاز خود، از بانکی که دارای مازاد نقدینگی است وام کوتاه مدت دریافت می کند و به این ترتیب، لزومی ندارد تا مبالغ زیادی پول نقد را بدون استفاده نگهداری کند.

نرخی که بانک وام دهنده از بانک وام گیرنده مطالبه می کند منعکس کننده ارزیابی وام دهنده از اعتبار و توانایی مالی وام گیرنده است.

برای محاسبه لیبور، از هر یک از بانک های فعال در لندن خواسته می شود تا هر روز، نرخی را که بانک های دیگر برای وام دهی به آن مطالبه می کنند، و نرخی که همین بانک برای وام دهی به بانک های دیگر در نظر می گیرد در اختیار یک مرکز مشخص قرار دهد.

متوسط این نرخ ها، نرخ لیبور را تشکیل می دهد در حالیکه از نرخ مشابه در مبادلات بین بانک های فعال در معاملات حوزه یورو، برای تعیین نرخ یوریبور استفاده می شود.

شماری از کارکنان بانک بارکلیز متهم است که در اوج بحران بانکی بین سال های ٢٠٠٧ و ٢٠٠٩ که موفعیت اعتباری بسیاری از بانک ها در معرض تردید قرار داشت، ارقامی را برای محاسبه لیبور ارائه کردند که در مورد وام گیری بانک کمتر، و در مورد وام دهی بانک در مواردی بیشتر از نرخ واقعی بود.

تخلف بانکی

هدف از اعلام ارقام غیرواقعی، "تلاش" برای بهتر نشان دادن اعتبار بارکلیز در مقایسه با رقبای بانک بود.

دفتر مرکزی بارکلیز در لندن

ناظران نگران تاثیر منفی رسوایی بر اعتبار لندن به عنوان یکی از مراکز مهم مالی جهان است

اعلام ارقام غیر واقعی در نهایت به انحراف نرخ لیبور از میزان واقعی آن منجر می شد و از آنجا که بانک ها از این نرخ به عنوان مبنایی برای تعیین نرخ بهره انواع وام، از جمله وام مسکن، استفاده می کنند، این انحراف در بخش های مختلف نظام بانکی انعکاس می یافت.

بارکلیز ظاهرا همین روش را در مورد عملیات بانکی در حوزه یورو به کار می برد.

البته، سازمان خدمات مالی بریتانیا مشخص نکرده است که آیا "تلاش" کارمندان بارکلیز برای تاثیرگذاری بر لیبور و یوریبور عملا در ارائه تصویری غیرواقعی از موقعیت اعتباری و تاثیرگذاری بر لیبور بانک موفقیت آمیز بوده یا نه.

در مقابل، گفته می شود که نهادهای نظارتی آمریکا، بانک بارکلیز را مقصر شناخته اند و تنها به دلیل همکاری کامل و شفاف بانک در جریان تحقیقات، به دریافت جریمه نقدی بسنده کرده و از ایراد اتهام کیفری علیه مدیران بانک خودداری ورزیده اند.

با اعلام خبر وضع جریمه نقدی علیه بارکلیز، مدیرعامل و شماری از مدیران ارشد بانک ضمن پذیرفتن اینکه "تخلفی جدی" در بانک روی داده، گفته اند که از دریافت پاداش نقدی در سال جاری خودداری می ورزند اما به نظر می رسد که این "فداکاری" کافی دانسته نشده است.

روز پنجشنبه، وزیر خزانه داری بریتانیا روش بانک بارکلیز را مورد نکوهش قرار داد و گفت که مدیرعامل این بانک در قبال "تخلفی بسیار وخیم" مسئولیت دارد و دیویدکامرون، نخست وزیر، جریمه سنگینی را که برای این بانک تعیین شده "موجه" دانست و گفت که مدیران ارشد بانک "باید در برابر سئوالاتی پاسخگو باشند" درحالیکه رهبر حزب کارگر، حزب اصلی مخالف، خواستار پیگرد قضایی مسئولان بانک شد.

به گفته ناظران، نتیجه مهمتر این ماجرا، آسیب به حیثیت نظام بانکی بریتانیا و متزلزل کردن اعتماد بین المللی به لندن به عنوان یک مرکز مهم مالی بین المللی است به خصوص اینکه گفته می شود که تعداد بیشتری از بانک های بریتانیاو دیگر کشورها به همین روش متوسل شده اند و ممکن است گزارش تخلف آنها در آینده نزدیک انتشار یابد.

ماجرای تخلف بارکلیز باعث کاهش شدید بهای سهام این بانک و دیگر بانک ها در معاملان روز پنجشنبه بازار بورس لندن شد.



:: برچسب‌ها: هندوستان , حیوانات ,
:: بازدید از این مطلب : 159
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 9 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا، غلامحسین محسنی اژه ای در همایش نقش دادستانی در پیشگیری و پیگیری جرایم مواد مخدر در مجتمع دادگاه های تجدید نظر استان خراسان رضوی افزود: امروزه بسیاری از مسئولان و مردم مواد مخدر را به عنوان یك معضل می دانند و از آن به عنوان یك تهدید یاد می كنند و این در حالی است كه در همسایگی ما عمده مواد مخدر تولید می شود كه پس از اشغال و حضور ناتو كشت خشخاش و تولید مواد مخدر در این كشور دهها برابر افزایش یافته است.

سخنگوی قوه قضائیه ادامه داد : اشغالگران باحضور در كشور همسایه وظیفه دارند با این جرایم سازمان یافته مبارزه كنند اما نه تنها مبارزه نمی كنند بلكه موجب تشدید تولید مواد مخدر به ویژه مواد صنعتی نیز شده اند كه بخشی از آن برای ترانزیت و بخشی دیگر برای توزیع در ایران است.

محسنی اژه ای با بیان اینكه پشت قضیه مواد مخدر از توزیع تا توسعه آن مسائل سیاسی وجود دارد گفت: كشورهایی كه با نظام مقدس جمهوری اسلامی دشمنی دارند پشت این قضیه قرار دارند و كشورهای مافیای مواد مخدر نیز كار خود را می كنند.

دادستان كل كشور با بیان ایكه امروزه هزاران نفر از جوانان ما در معرض ابتلا به مواد مخدر قرار دارند و جمع زیادی از مردم نیز جان خود را در این زمینه از دست می دهند افزود: امروزه بر اثر مواد مخدر كانون های خانواده لطمه جدی دیده اند و درصدی از طلاق ها براثر اعتیاد به مواد مخدر است.

محسنی با تاكید براینكه مواد مخدر سبب بسیاری از جرایم خشن دركشور است گفت:علت برخی قتل های فجیع و مسائل خطرناك مانند قمه كشی ها و چاقوكشی نیز مصرف مواد مخدر به ویژه مواد مخدر صنعتی است.

وی افزود : به عنوان نمونه جوانی سر پدر خود را با اره بردیده بود كه وقتی از او سوال شد چطور شد كه این كار را انجام دادی گفت مواد روان گردان مصرف كرده بودم و فكر می كردم تنه درخت را می برم.

وی گفت: مواد مخدر و به ویژه مواد مخدر صنعتی جوانان ما را از تحصیل، كار و زندگی ساقط كرده و برخی از خانواده های متدین و خوب جامعه براثر این معضل ضربه دیده اند.

دادستان كل كشور اظهار داشت: باید این غده خطرناك تر از سرطان را عمل و جراحی كرد كه هزینه هم دارد اما باید بدانیم وقتی عضو یا سرپرستی از خانواده اعدام می شود و یا به زندان می رود مسیر زندگی فرزندان وی نیز تغییر می یابد و اینها همه هزینه است.

محسنی اژه ای گفت: باید مجموعه ای از اقدامات داشته باشیم تا این مساله را علاج اساسی كنیم.

دادستان كل كشور ادامه داد: باید مجلس، دولت، قوه قضاییه، رسانه ها، هنرمندان ، مردم، نیروهای امنیتی، انتظامی و اطلاعاتی پای كار بیایند البته نمی گویم نظام پای كار نیست اما به میزان اهمیتی كه مبارزه با مواد مخدر دارد همه ظرفیت ها به كار گرفته نشده است.

محسنی اژه ای افزود: آیا آن مقداری كه برای جلوگیری از وقوع یك ترور كه كاملا لازم و ضروریست برنامه ریزی می كنیم، در خصوص پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر نیز برنامه ریزی می شود؟

وی تصریح كرد: آیا وزارت بهداشت در زمان بودجه نویسی و بكار گیری مراكز درمانی مساله پیشگیری و درمان مبتلایان به مواد مخدر را در نظر می گیرد.

وی گفت: امروز یكی از بالاترین آمارها در زندان ها محكومان مواد مخدر هستند و یكی از بالاترین آمارها در دادگاه ها از مواد مخدر ناشی می شود.

سخنگوی قوه قضائیه گفت: اگر خود من این مسئولیت را در موضوع مبارزه با مواد مخدر نداشتم امروز آنقدر حساس نمی شدم و این نشان می دهد آنطور كه باید به دست اندركاران پیشگیری، درمان و مبارزه با مواد مخدر و تك تك افراد جامعه اطلاع رسانی نمی شود.

وی افزود: قوه قضائیه یك عضو از ستاد مبارزه با مواد مخدر است و سایر نهادها و وزارت خانه ها نیز در این ستاد عضو هستند كه ریاست آن بر عهده رئیس جمهور است اما آیا در مسائل ناشی از این بلای خانمان سوز برای همه جامعه، مدیران، استاندارن، فرمانداران و وزرا آنطور كه باید اطلاع رسانی می شود؟

به گفته محسنی اژه ای باید طرح و ابتكارات جدیدی اتخاذ كرد تا این بلای خانمان سوز ریشه كن شود.

وی گفت : همچنین این حرف كه گاهی برخی مسئولان می گویند مقابله و درمان مواد مخدر فایده ای ندارد خطرناك است.

دادستان كل كشور افزود: اگر مبارزه با مواد مخدر در همین حد نیز وجود نداشت امروز وضع كشور خطرناك بود.

سخنگوی قوه قضائیه یادآور شد: دشمنان نظام پیوسته در همه عرصه ها به دنبال این هستند كه مارا درانجام وظیفه سست و بی اعتماد كنند تا نسبت به نتیجه كار بی اعتماد شده و در حوزه مبارزه با مواد مخدر دچار تردید شویم.

وی ادامه داد : بخش زیادی از جرایم مربوط به مواد مخدر در دنیا جزو جرایم سازمان یافته است اما آیا برای مقابله با این جرم در كشور نیز برنامه ریزی شده است.

محسنی اژه ای اظهار داشت : آیا دادسراها و دادگاه ها در بحث مبارزه با مواد مخدر با یكدیگر هماهنگ هستند و آیا سازمان زندان ها مرخصی، عفو و رای های باز خود را با مجموعه دستگاه قضا هماهنگ می كنند؟

گفت: آیا سازمان زندان ها وقتی می خواهد عفو و یا رای دهد از دادستان هم سوال می كند؟

وی تصریح كرد: امروز وظیفه بزرگی بر دوش ستاد مبارزه با مواد مخدر است و این وظیفه ستاد است كه خطر را به دستگاه های ذیربط گوشزد كرده و ساماندهی مبارزه با معضل مواد مخدر را به عهده گیرد.

اجتمام** **9190** 1568



:: برچسب‌ها: بهار , باغ , واشنگتن ,
:: بازدید از این مطلب : 152
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 9 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

به گزارش ایرنا، وی روابط ایران وتركیه را دیرینه و صمیمانه خواند و بااشاره به پتانسیل های موجود دو كشور در تولیدات تلویزیونی گفت : تولیدات تلویزیونی می تواند تاثیرات مثبتی در توسعه روابط كشورها داشته باشد و تركیه و ایران نیز در زمینه پخش متقابل تولیدات می توانند همكاریهای خود را بیش از پیش گسترش دهند.

وی با اشاره به تجربیات خوب ایران در زمینه تولید و پخش برنامه های تلویزیونی به ویژه تولید سریال های تلویزیونی گفت: كمتر كشوری در جهان اسلام است كه به اندازه ایران متكی به تولیدات داخلی خود باشد.

حسینی افزود: تولیدات متنوع سیمای جمهوری اسلامی ایران ازجمله سریال هایی با محتوای دینی و به ویژه زندگی پیامبران (ص) از جمله حضرت یوسف (ع) با استقبال كشورهای مسلمان مواجه شده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به سفر بیش از یك میلیون گردشگر ایرانی به تركیه در سال تصریح كرد كه تعداد گردشگران ترك از ایران نسبت به این رقم اندك می باشد.

وی بر لزوم پخش برنامه هایی در شناساندن هرچه بیشتر جاذبه های گردشگری و طبیعی و نیز فرهنگ و تمدن غنی ایران از سوی شبكه تلویزیونی 'تی.آر.تی 'تاكید كرد.

حسینی با اشاره به برگزاری جشنواره های مختلف فرهنگی، سینمایی و ویدیوئی در جمهوری اسلامی ایران گفت: تركیه در این جشنواره ها حضور دارد ولی ایران خواستار حضور گسترده تر تركیه دراین جشنواره هاست.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به معرفی سیمای جمهوری اسلامی ایران پرداخت و گفت: در حال حاضر 10 شبكه سراسری در ایران در كنار 31 شبكه استانی و نیز شبكه های برون مرزی 'پرس تی .وی'، 'العالم' و'سحر' به زبانهای مختلف جهان برنامه پخش می كنند.

در ادامه این دیدار گزارشی از سوی مدیران 'تی.آر.تی 'در معرفی سازمان رادیو تلویزیون دولتی تركیه ارایه شد.

تی.آر.تی در سال 1964 فعالیتهای خود را آغاز كرد و در حال حاضر 14 كانال مختلف تلویزیونی و 18 شبكه رادیویی دارد.

شبكه تی.آر.تی همچنین به 35 زبان و لهجه مختلف اخبار خود را در اختیار مخاطبان قرار می دهد.

به گفته مسوولین تی.آر.تی همه روزه 312 ساعت برنامه تلویزیونی از كانالهای مختلف این شبكه شامل بیش از 670 برنامه پخش می شود.

خاورم**2012**230**1565



:: برچسب‌ها: آب , سان فرانسیسکو ,
:: بازدید از این مطلب : 135
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 9 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

به گزارش روز پنج شنبه ایرنا از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی، 'سلیمان عباسی' گفت: ‌شركت های بیمه گر باید هر چه سریع‌تر مطالبات عقب افتاده وزارت بهداشت را تامین كنند چرا كه این موضوع بهداشت و درمان كشور را با مشكلات عدیده دیگری مواجه خواهد كرد.

وی افزود: شركت های بیمه گر در نشست با مجلس باید دلیل بدهكاری میلیاردی خود به وزارت بهداشت را مطرح و در بازپرداخت آن زمان مشخصی را تعیین كنند.

عباسی درباره كمیته‌های تشكیل شده در كمیسیون بهداشت و درمان مجلس، گفت: كمیته سلامت به ریاست دكتر 'مسعود پزشكیان' ، كمیته مدیریت و اصلاح ساختار بهداشتی و درمانی با مسئولیت خودم و كمیته‌ تحقیقات، پژوهش و آموزش و كمیته رفاه و تامین اجتماعی دو كمیته دیگری هستند كه در این كمیسیون تشكیل اما هنوز ریاست آن‌ها مشخص نشده است.

اجتمام**9105** 1601



:: برچسب‌ها: اقیانوس , نیویورک , کانادا ,
:: بازدید از این مطلب : 135
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 9 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

تبلت گوگل هم اندازه کیندل و گالاکسی است

شرکت گوگل از نخستین لوح الکترونیک خود رونمایی کرده است.

لوح نکسوس ۷ که به وسیله شرکت تایوانی ایسوس ساخته شده، قرار است با کتابخوان کیندل شرکت آمازون رقابت کند.

قیمت نوع ۸ گیگابایتی این لوح الکترونیک در بازار آمریکا ۱۹۹ دلار خواهد بود.

گوگل همچنین از عرضه عینک های "واقعیت افزوده" در سال ۲۰۱۳ خبر داد.

گوگل یک هفته پس از رونمایی از لوح الکترونیک شرکت مایکروسافت، تبلت خود را معرفی کرده است.

نکسوس هم اندازه کتابخوان کیندل و لوح گالاکسی شرکت سامسونگ است ولی نمایشگر آن از آی پد شرکت اپل کوچک تر است.

این محصول قرار است ابتدا در آمریکا، بریتانیا، کانادا و استرالیا عرضه شود.

عینک مجهز به نمایشگر گوگل هم که به اینترنت متصل می شود، هنوز در حال تکمیل است و قرار است از سال دیگر به قیمت ۱۵۰۰ دلار عرضه شود.

سرگئی برین، یکی از موسسان گوگل در کنفرانس سالانه این شرکت که در سان فرانسیسکو برگزار شد، کاربرد آن را نشان داد.

او گفت همکاران گوگل که در کنفرانس حضور دارند، می توانند آن را پیش‌خرید کنند.

به گفته مهندسان گوگل، نمایشگر این عینک در بالای خط دید چشم راست قرار دارد تا مانع از تعامل کاربر با دنیای واقعی نشود.

دکمه های تنظیم عینک هم بر روی دسته آن قرار دارد.

عینک گوگل به نمایشگر مجهز است و به اینترنت وصل می شود

این عینک دو وظیفه اصلی دارد. اولین وظیفه آن تصویربرداری و گرفتن عکس در حین فعالیت های مختلف است.

وظیفه دوم آن نشان دادن مجموعه ای از اطلاعات به کاربر مانند مسیر درست حرکت به سوی یک نشانی یا سرعت حرکت است.

محصول جدید دیگری که در کنفرانس سالانه گوگل از آن رونمایی شد، دستگاه پخش صوتی و تصویری نکسوس کیو بود.

این کامپیوتر کروی شکل که فاقد نمایشگر است به تلویزیون یا استریو متصل می شود و از این طریق به پخش فیلم و موسیقی می پردازد.

این دستگاه فایل های صوتی و تصویری را به وسیله فناوری ارتباطات نزدیک، بلوتوث و فناوری وای فای میان مالک خود و دیگر کاربران به مشارکت می گذارد.

گوگل از این دستگاه به عنوان نخستین پخش اجتماعی موسیقی و تصویر نام برده است.



:: برچسب‌ها: نشان , سقوط , شیکاگو ,
:: بازدید از این مطلب : 143
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 9 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor
محسنی اژه ای

دادستان کل ایران می گوید که وقتی قاضی و دادستان می گویند که مبارزه و درمان فایده ندارد، بسیار خطرناک است

غلامحسین محسنی اژه ای، دادستان کل ایران از کم کاری در زمینه مبارزه با مواد مخدر انتقاد کرده و گفته که "برخی می گویند چون مبارزه، مقابله و درمان و پیشگیری طی دهه های قبل نتیجه مطلوب نداشته، پس چه نیازی به ادامه این کار وجود دارد."

به گزارش خبرگزاری های ایران، آقای محسنی اژه ای در همایش فصلی دادستان های سراسر ایران در مشهد گفت که با توجه به اهمیتی که مواد مخدر در ایران دارد و خیلی از مسئولان آن را تهدید می دانند "متاسفانه هنوز نظام پای کار نیامده است."

آقای محسنی اژه ای خطاب به معاون وزیر اطلاعات که در این همایش حضور داشت، گفت: "من از معاون وزیر اطلاعات سؤال دارم که ضرر یک ترور بیشتر است یا معضلاتی که از مواد مخدر ناشی می‌شود. آیا اقدامی که برای جلوگیری از ترور انجام می‌دهیم تا یک ناامنی مانند ترور به وجود نیاید به همان میزان در برخورد با مواد مخدر هم اقدام می‌کنند."

تریاک مهمترین ماده مخدر مصرفی در ایران است. بخش عمده تریاک جهان در افغانستان تولید می شود که در شرق ایران قرار دارد. مواد مخدر تولیدی در افغانستان عمدتا از طریق ایران به دیگر کشورها منتقل و بخشی از آن نیز در داخل ایران مصرف می شود.

برنامه های گسترده ای برای کنترل مصرف مواد مخدر و برخورد با معتادان در ایران اجرا شده اما این برنامه ها موفقیت آمیز نبوده و گزارش‌ها از افزایش مصرف مواد مخدر حکایت دارد.

هر ساله حجم زیادی مواد مخدر در ایران کشف می شود و مقامات ایرانی دلیل عمده افزایش قاچاق موادمخدر به ایران را بالارفتن کشت خشخاش در افغانستان می دانند.

پلیس ایران تلاش زیادی انجام داده تا جلوی قاچاق مواد مخدر را بگیرد و بنابر گزارش ها، بعد از انقلاب بیشتر از چهار هزار پلیس در مبارزه با مواد مخدر کشته شده اند.

با این حال آقای اژه ای گفته که همه ظرفیت های داخلی برای مقابله با مواد مخدر به کار گرفته نشده است و "اگر این کار را نکنیم در آینده نه چندان دور پشیمان خواهیم شد."

به گفته دادستان کل ایران، "اگر بگوئیم مبارزه و درمان فایده ای ندارد و قاضی و دادستان این را بگویند خطرناک است و متاسفانه بعضی وقتها به زبان هم جاری می شود."

نگرانی از افزایش تعداد معتادان

بخش عمده ای از مواد مخدر در افغانستان تولید می شود که بخشی از آن در داخل ایران مصرف و برخی از طریق این کشور به کشورهای دیگر ترانزیت می شود

بنابر آمار رسمی بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در ایران به انواع مواد مخدر (هروئین، تریاک، شیره و مواد اعتیاد آور با ریشه یا خواص مشابه مرفین) معتاد هستند. البته برخی می گویند که تعداد معتادان بسیار بیشتر از آمارهای رسمی است.

بخش عمده ای از زندانیان ایران را معتادان و قاچاقچیان مواد مخدر تشکیل می دهند و آقای محسنی اژه ای از مسئولان پرسیده که "آیا قبول نداریم یکی از بالاترین آمارهای ما در زندان ها مربوط به مواد مخدر است، واقعا باید این خطر، تهدید یا معضل را به میزان اهمیت آن بشناسیم و برای آن سرمایه گذاری کنیم."

به گفته دادستان کل ایران، عمده مواد مخدر در کشور همسایه افغانستان تولید می شود و "بعد از اشغال ناتو، کشت و تولید مواد مخدر در آن کشور دهها برابر شده است."

از زمانی که حکومت طالبان در افغانستان با حمله آمریکا و متحدانش از میان برداشته شد، تولید موادمخدر در این کشور رو به افزایش بوده و طرح های جلوگیری از کشت خشخاش در افغانستان به نتیجه امیدوارکننده ای نینجامیده است.

ایران با داشتن ۹۵۰ کیلومتر مرز مشترک با افغانستان و قرار گرفتن میان این کشور و اروپا، همواره یکی از راه های اصلی ترانزیت مواد مخدر افغانستان به جهان خارج بوده است.

اعدام قاچاقچیان مواد مخدر در ایران

آقای محسنی اژه ای می گوید که اعدام برای اصلاح جامعه انجام می شود برای ما هم ضرر هایی دارد اما چاره ای نیست و باید این کار انجام شود.

آقای محسنی اژه ای نیروهای خارجی حاضر در افغانستان را "اشغالگر" معرفی کرده و گفته است که که آنها "وظیفه دارند با این جرم سازمان یافته (تولید مواد مخدر) مبارزه کند اما نه تنها مبارزه نمی کنند بلکه خودشان هم موجب تشدید تولید و تکثیر (مواد مخدر) شده اند."

به گفته دادستان کل ایران "کشورهایی که با ما مشکل دارند توسط سرویس های اطلاعاتی پشت این قضیه (تولید مواد مخدر) هستند و مافیای مواد مخدر نیز کار خود را انجام می دهد."

علاوه بر تریاک، در سالهای اخیر مصرف مواد مخدر صنعتی نیز در ایران به شدت افزایش یافته و میزان مواد کشف شده توسط پلیس نیز حاکی از افزایش عرضه و مصرف این دسته از مواد مخدر است.

دادستان کل ایران می گوید که "مواد مخدر مخصوصا مواد مخدر صنعتی جوانان ما را از کار و تحصیل باز داشته و نسل ما در معرض خطر جدی مواد مخدر است و کانون خانواده به صورت جدی لطمه می بیند."

بخش عمده ای از اعدام‌هایی که در ایران صورت می گیرد مربوط به قاچاق مواد مخدر است و آقای محسنی اژه ای می گوید که "یک اعدام برای اصلاح جامعه انجام می شود برای ما هم ضررهایی دارد اما چاره ای نیست و باید این کار انجام شود."

این مقام قضایی برای نشان دادن وضعیت معتادان ایران گفت که بخشی از طلاق ها مربوط به مواد مخدر است و برخی جرائم خشن به دنبال استعمال مواد مخدر صنعتی رخ می دهد چنانکه "در بسیاری پرونده ها دیده ایم که جوانی با بی رحمی سر پدرش را با اره بریده و یا جوان دیگری مادرش را به طرز فجیعی به قتل رسانده و همگی در پاسخ به این که چگونه دست به این کارها زده‌اید می گویند که اصلا متوجه کاری که کردیم نبودیم."



:: برچسب‌ها: حزب , تایوان ,
:: بازدید از این مطلب : 115
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 9 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

از هنگامیكه حسنی مبارك پس از 18 روز اعتراض های گسترده مردمی تن به كناره گیری از قدرت داد و صحنه سیاسی این كشور با ورود نیروهای جدید وارد فرایند تغییر شد، بسیاری این احتمال را می دادند كه سیاست خارجی این كشور نیز همپای عرصه داخلی این كشور تغییراتی را به خود خواهد دید.

این انتظار چندان هم عجیب نیست چرا كه سیاست خارجی هر كشور برآیندی از تحولات داخلی آن كشور است و طبیعی است كه موج تغییرخواهی در مصر و نیز تغییر در تركیب هیات حاكمه در عرصه سیاست خارجی رخ خواهد نمود.

سال ها در مصر این نظامیان بودند كه در قدرت حرف اول را می زدند؛ چه اینكه تمامی روسای جمهوری این كشور پیش از محمد مرسی همگی نظامی بودند. دراین روند، طبیعی بود كه هم مناسبات سیاسی در داخل این كشور تحت تاثیر نگاه و منافع نظامیان شكل می گرفت و هم عرصه روابط خارجی نیز متاثر از این نگاه بود.

بر این اساس آغاز روند تغییرات در ساختار و مناسبات قدرت در مصر از زمان سقوط مبارك بی تردید آثارش را در همه زمینه ها از جمله سیاست خارجی خواهد گذاشت. دموكراتیزه شدن فضای سیاسی در این كشور و افزایش نقش شهروندان در عرصه تصمیم گیری، اندك اندك سیاست خارجی مصر را نیز تحت تاثیر انتظارات جدید شكل خواهد داد و متحول خواهد ساخت.

با این وجود در حدود 16 ماه اخیر از زمان سقوط حسنی مبارك تا كنون، تلاطم های سیاسی و فرآیند انتقال قدرت در این كشور، بیشتر نگاه ها و نیروها را به سمت خود جلب كرد و كمتر حوزه سیاست خارجی این كشور مورد توجه و اهتمام سیاستمداران جدید قرار گرفت.

اما انتخاب رییس جمهوری جدید و قریب الوقوع بودن تشكیل دولت جدید، این احتمال را می دهد كه سیاست خارجی مصر نیز كم كم مورد توجه بیشتر قرار بگیرد و جهت گیری های این كشور در این عرصه بیشتر آشكار شود.

به طور كلی مصر كشوری مهم در خاورمیانه است و جهت گیری های این كشور همواره نقش مهمی در معادلات سیاسی و امنیتی منطقه داشته است. با این وجود اگر نتیجه سه دهه حكومت مبارك در عرصه داخلی، بسته شدن فضای سیاسی و وخیم شدن اوضاع اقتصادی و معیشتی در كشور بود، در عرصه خارجی نیز كاربست سیاست محافظه كارانه، توان و تحرك این كشور را كم كرد.

تكیه صرف به آمریكا و تبدیل شدن به دیوار محافظتی برای رژیم صهیونیستی شاخص سیاست خارجی دوران مبارك بود. این وضعیت منجر به سرخوردگی مصری ها و كاهش نفوذ و ابتكار این كشور در معادلات منطقه ای شد.

به نظر می رسد دولتمردان جدید مصر همپای اعمال تغییرات در سیاست های داخلی این كشور، اقدامات جدی را نیز برای تغییر سیاست خارجی این كشور دردستور كار داشته باشند.

البته یكی از عواملی كه تغییرات جدی و بنیادین در سیاست خارجی مصر در كوتاه مدت را مانع می شود، نفوذ گسترده نظامیان در عرصه سیاسی این كشور است؛ بویژه در فضایی كه هنوز قانون اساسی جدید مصر نوشته نشده و مجلس نیز منحل شده است و وظایف رییس جمهوری و حدود اختیارات وی در عرصه سیاست خارجی مشخص نیست.

افزون بر این، متعدد بودن عوامل و گروه های تاثیرگذار بر فضای مصر باعث می شود كه در آینده نزدیك دولت این كشور نتواند تغییرات گسترده ای را در همه حوزه ها و از جمله سیاست خارجی اعمال كند. چرا كه ممكن است این مساله حساسیت های زیادی را ایجاد كند.

** برخی مولفه های احتمالی تغییر در سیاست خارجی مصر

-----------------------------------------------------------------

برخی كارشناسان سیاسی می گویند، به نظر می رسد دولت جدید مصر برای جلب اعتماد منطقه ای و بین المللی، در كوتاه مدت رویكردهای خارجی خود را به آرامی جلوه گر ساخته و با شتاب كمتری در این عرصه حركت خواهد كرد. به ویژه اینكه با توجه به اوضاع نابسامان اقتصادی مصر، این كشور نیازمند جلب اعتماد كشورهای مختلف است تا از این طریق زمینه سرمایه گذاری های خارجی در این كشور فراهم شود.

با این وجود تردیدی نیست كه سیاست خارجی این كشور در برخی حوزه ها تغییراتی را هر چند محدود شاهد باشد.

به نظر می رسد مهمترین مولفه سیاست خارجی پیش روی مصر جدید ' توازن و منطقه گرایی' باشد. توازن به معنای تنوع بخشیدن به روابط خارجی و عدم تكیه به یك یا چند كشور منطقه ای و فرامنطقه ای و منطقه گرایی نیز به معنای تاكید بر گسترش روابط با قدرت های منطقه و احیای قدرت مصر در معادلات پیرامونی است، كه تغییر در وضعیت كنونی روابط این كشور با جمهوری اسلامی ایران در این مقوله می گنجد.

علاوه براین، به احتمال قوی یكی از مولفه های اصلی سیاست خارجی مصر در دوره جدید، تقویت و گسترش روابط با كشورهای عربی خواهد بود. به طور طبیعی مصر به عنوان پرجمعیت ترین كشور عربی كه همواره در عرصه های مختلف در میان اعراب پیش قراول بوده در دوره جدید هم تلاش خواهد كرد كه جایگاه تاثیرگذار خود در این منظومه را بازیابد. محمد مرسی بارها بر ضرورت روابط با كشورهای عربی تاكید كرده است.

در عرصه روابط با قدرت های بین المللی نیز به نظر می رسد روابط نزدیك مصر با آنها ادامه پیدا كند. هر چند از دولت جدید این كشور به دلیل اتكا به آرای مردمی انتظار می رود تا در مقابل آنها، منافع ملی مصر را در اولویت قرار دهد و از موضع قدرت با این كشورها تعامل داشته باشد.

اما یكی از حوزه های بحث برانگیز كه شاید به جرات می توان گفت حساس ترین موضوع در عرصه سیاست خارجی این كشور است، مساله چگونگی تداوم روابط با رژیم صهیونیستی است.

مصر و رژیم صهیونیستی پس از امضای معاهده صلح كمپ دیوید بیش از سه دهه روابط نزدیكی با یكدیگر داشتند. با این وجود، پس از انقلاب مصر، مردم این كشور به طور آشكار نارضایتی خود از این روابط اعلام كردند و پس از آن بود كه این مراودات دو گانه با حوادثی چون انفجار مكرر خط لوله گاز صادراتی مصر به رژیم صهیونیستی، حمله به سفارت این رژیم در قاهره و نیز لغو قرارداد فروش گاز مصر به رژیم صهیونیستی دچار تكان های شدیدی شد.

اكنون با روی كارآمدن محمد مرسی كه نامزد گروه های انقلابی در این كشور، بسیاری در رژیم صهیونیستی و البته آمریكا نگرانند كه معاهده صلح كمپ دیوید از سوی دولت جدید این كشور تحت تاثیر امواج خروشان و زنده ضدصهیونیستی در مصر، ملغی شود.

اگرچه محمد مرسی در نخستین سخنرانی خود پس از پیروزی در انتخابات، اعلام پایبندی به همه تعهدات بین المللی مصر كرد، اما اخوان المسلمین كه مرسی نامزد این گروه در انتخابات بوده، خواهان تعدیل در توافقنامه كمپ دیوید است.

بر اساس این مواضع، به نظر می رسد روابط آتی مصر و رژیم صهیونیستی دیگر به شكل گذشته نبوده و مناسبات میان این دو در طیفی از سردی تا تنش زایی تجلی یابد.

برخی كارشناسان سیاسی معتقدند؛ به همان اندازه كه روند تغییر در ساختار و مناسبات سیاسی داخلی مصر كند و آرام پیش می رود، عرصه سیاست خارجی نیز دراین كشور، اگرچه شاهد تغییراتی خواهد بود اما این روند آرام و محتاطانه خواهد بود.

تحقیق**9930**1599



:: برچسب‌ها: هاوایی , بهار ,
:: بازدید از این مطلب : 149
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 9 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

به گزارش روز پنج شنبه ایرنا، مدیر رسانه ای تیم ملی فوتبال ایران گفت :‌ كارلوس كی روش سرمربی پرتغالی تیم ملی هر گونه پیشنهاد به فدراسیون فوتبال، مبنی بر حذف جام حذفی و تعطیلی لیگ برتر را رد كرده است.

خسرو والی زاده افزود:‌ كی روش كه هم اكنون در خارج از كشور به سر می برد، تمام اظهارنظرها و مواردی كه درباره جام حذفی و لیگ برتر فصل آینده از سوی وی عنوان شده را تكذیب كرد.

وی گفت:‌ كی روش تمامی مطالب فوق را غیرقابل قبول و ناصحیح خواند و بار دیگر تاكید كرد چنین اظهار نظرهای غیرواقعی به روح تیم ملی ضربه خواهد زد.

ورزشی **9122**1601



:: برچسب‌ها: خام ,
:: بازدید از این مطلب : 117
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor
رحیمی و احمدی نژاد

سخنان رحیمی هم مانند اظهارات احمدی نژاد در مورد یهودیان انتقاد دبیرکل سازمان ملل را در پی آورد

دبیرکل سازمان ملل از اظهارات یک مقام ارشد دولت ایران علیه متون مذهبی یهودیان انتقاد کرده است.

دبیرکل سازمان ملل اظهارات محمدرضا رحیمی، معاون اول رئیس جمهوری ایران را که گسترش مواد مخدر را نتیجه اقدامات "صهیونیست ها" و منبعث از تعالیم تلمود، از متون مذهبی یهودیان، دانسته بود، مغایر مسئولیت و شئون رهبران سیاسی جهان خواند.

آقای رحیمی روز سه شنبه این هفته در سخنرانی در مراسمی به مناسبت روز جهانی مبارزه با مواد مخدر، گفت: "توسعه مواد مخدر و گسترش آن در سطح جهان ریشه در آموزه های نادرست کتاب تلمود دارد که مربوط به صهیونیست ها می باشد."

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران - ایسنا - معاون اول رئیس جمهوری ایران گفت: "در کتاب تلمود آموزش داده می شود که رسیدن به ثروت و به دست آوردن درآمد از هر طریق ممکن، چه مشروع و چه نامشروع، مجاز می باشد که این در حقیقت نقطه آغاز حرکت علیه همه بشریت است."

مارتین نرسیسکی، سخنگوی بان کی مون گفته است: "دبیرکل در موارد متعدد از مقامات دولت ایران خواسته است تا از چنین اظهاراتی خودداری ورزند و در مورد سخنانی که اخیرا گزارش شده نیز همین خواسته را دارد."

چند سال پیش اظهارات محمود احمدی نژاد در نفی واقعیت هولوکاست باعث انتقاد شدید دبیرکل سازمان ملل شد.

بان کی مون

بان سخنان رحیمی را "مروج نفرت و تعصب دینی و باعث تاسف" دانسته است

آقای نرسیسکی در انتقاد از آقای رحیمی گفته "دبیرکل با اعتقاد به اینکه رهبران سیاسی مسئولیت دارند مشوق وفاق و تفاهم باشند، از چنین اظهاراتی که مروج نفرت و تعصب دینی است به شدت متاسف است."

آقای رحیمی در ادامه سخنان خود در مراسم روز جهانی مبارزه با مواد مخدر، بسیاری از حوادث ناگوار تاریخ را نیز به صهیونیست ها نسبت داد و از جمله گفت: "جنگ شوروی سابق را صهیونیست ها به راه انداختند و پس از بررسی ها معلوم شد که حتی یک صهیونیست هم در میان کشته شدگان وجود ندارد" اما از گزارش های خبری مشخص نمی شود که وی به کدام جنگ اشاره دارد.

تلمود، صهیونیسم و مواد مخدر

معاون اول رئیس جمهوری ایران وقایع دیگری مانند جنگ بین صرب ها و مسلمانان در بوسنی و هرزگووین، اختلاف پاکستان و هند بر سر کشمیر، درگیری در افغانستان، پاکستان، عراق و یمن را نیز یادآور شد و گفت "پشت صحنه همه این جنگ ها صهیونیست ها بودند."

نسخه قرون وسطایی تلمود

تلمود حاوی آموزه های فقهی و فلسفی روحانیون یهودی است

به گفته آقای رحیمی "تخریب توسط صهیونیست ها تنها با مواد مخدر صورت نمی گیرد بلکه با استفاده از تخدیر فرهنگی نیز شرایطی را به وجود می آورند و با ایجاد فاصله بین فرزندان و والدین، کانون خانواده را هدف قرار می دهند."

وی در عین حال گفت که "تعالیم حضرت عیسی و حضرت موسی مبارزه با ظلم است و در هیچ مکتبی، رفتار صهیونیست ها قابل توجیه نیست و هدف تلمود تنها ویران کردن تمام جهان است" و افزود: "البته یهودیان اصیل که پیرو حضرت موسی هستند برای ما قابل احترام بوده و تنها با یهودیان صهیونیست مخالفت داریم."

آقای رحیمی در اثبات نظر خود در مورد ارتباط آموزه های تلمود با مصرف مواد مخدر در جهان و توطئه صهیونیست ها در این زمینه توضیح بیشتری نداده است اما به گفته کارشناسان، سابقه تدوین تلمود به حدود دوهزار سال قبل باز می گردد در حالیکه نهضت صهیونیسم یکصد و چند سال پیش پایه گذاری شد و رواج مواد مخدر در سطح جهانی پدیده ای نسبتا جدید است.

با این همه، سخنان آقای رحیمی انعکاس گسترده ای در رسانه های خبری به خصوص در اسرائیل داشته است.

به گزارش روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز، سخنرانی آقای رحیمی در مراسمی با حضور شماری دیپلمات های خارجی صورت گرفت و ابراز تاسف و ناخرسندی برخی از آنان را در پی آورد.

در اسرائیل، رسانه های همگانی این سخنان را نشانه دیگری از وجود احساسات یهودستیزی در میان مقامات جمهوری اسلامی و توجیه کننده حساسیت اسرائیلیان نسبت به برنامه های هسته ای ایران دانسته اند.



:: برچسب‌ها: عشق , هندوستان , ساحل ,
:: بازدید از این مطلب : 159
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 تير 1391 | نظرات ()