نوشته شده توسط : vzwdolor

به گزارش گاردین، این بازیكن 28 ساله در ژانویه سال 2011 در ازای 50 میلیون پوند به چلسی پیوست. او به رغم افول در تمامی فصل گذشته لیگ برتربه آبی پوشان برای پیروزی در دیدار فینال لیگ قهرمانان اروپا كمك كرد. تورس می گوید می خواهد رویایش را برای درخشش در استمفورد بریج محقق سازد.

دی ماتئو در این باره گفت هیچ تضمینی برای این كه این مهاجم اسپانیایی كه سه گل مهم برای تیم ملی اسپانیا در رقابت های یورو 2012 به ثمر رساند در تركیب ثابت چلسی قرار گیرد وجود ندارد. وی گفت نباید تورس انتظار داشته باشد با رفتن دروگبا نخستین گزینه برای خط حمله چلسی باشد.

وی درعین حال گفت كه نگران وضعیت تورس نیست و افزود: بعد از فینال جام ملت های اروپا با او صحبت كردم و مشكلی وجود ندارد. به هر حال یاس و ناامیدی همیشه در او بوده ولی من با همه بازیكنان صحبت می كنم و انتظار دارم او را با روحیه ای خوب در اینجا ببینم و فصلی خوب را با هم شروع كنیم.

سرمربی چلسی اضافه كرد: آقای گل شدن در رقابت های یورو 2012 و قهرمانی همراه با تیم ملی احتمالا اعتماد به نفس را در او زنده كرده است. انتظار دارم فصل آینده بازیكنی عالی برای چلسی باشد.

وی گفت: ما در حال حاضر سه مهاجم در تیم خود داریم و نمی توانم بگویم كدامیك بازی خواهد كرد. آنها باید برای تصاحب این پست مبارزه كنند و البته رقابتی سالم داشته باشند. آن كه در بهترین شرایط باشد می تواند برای تیم بازی كند.

دی ماتئو در عین حال نسبت به این كه ' فرانك لمپارد' بتواند فصل آینده كمكی بزرگ برای تیم باشد؛ ابراز اطمینان كرد و گفت: فرانك آماده است و می تواند سالها فوتبال بازی كند. نقش او در هفته های پایانی فصل گذشته كلیدی و موثر بود. پاسا هایی كلیدی می داد و بسیار خوب بازی كرد. من از بازی او بسیار خرسند بودم. البته بازی او در فصل آینده به این بستگی دارد كه خودش چه فكر كند ولی من هیچ مشكلی در او نمی بینم.

ورزشی **‌1553



:: برچسب‌ها: روش , خورشید , هندوستان ,
:: بازدید از این مطلب : 116
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

رویین رحمانی، ۳۰ ساله، آموزگاری را با تشکیل یک مرکز خصوصی آموزش مدیریت با سرمایه ۴۵۰ دلار در سال ۲۰۰۳ میلادی آغاز کرد

اقتصاد افغانستان در فاصله دو نشست بین‌المللی توکیو، تحولات بسیاری را تجربه کرد. در این فاصله زندگی اقتصادی برخی به اوج رسید و اقتصاد شماری به لبه پرتگاه کشیده شد.

در نشست اول توکیو، که در جنوری/ژانویه ۲۰۰۲ میلادی برگزار شد، شرکت‌کنندگان تعهد کردند که تا چهار و نیم میلیارد دلار به افغانستان کمک کنند.

افغانستان در سال ۲۰۰۳ میلادی قانون اساسی جدیدی را به تصویب رساند که پایه اقتصادی آن را حمایت از سرمایه‌گذاری خصوصی و بازار آزاد تشکیل می‌دهد.

کاهش حضور و دخالت دولت در عرصه اقتصادی در کل، از یک سو فرصت‌های بی‌سابقه‌ای را برای سرمایه‌گذاران و نخبگان اقتصادی فراهم کرد، اما از سوی دیگر خیلی از فرصت‌ها را از دست طبقه متوسط و افراد فقیر ربود.

برای تهیه این مطلب به سراغ دو شهروندی رفتم که در سال ۲۰۰۳ میلادی هر چند موقعیت‌های اجتماعی نسبتا متفاوت داشته‌اند، اما به لحاظ میزان درآمد تفاوت چندانی نداشته‌اند، اما در این ده سال زندگی اقتصادی آنها به دو جهت مخالف پیش رفته است.

رویین رحمانی، ۳۰ ساله، آموزگاری را با تشکیل یک مرکز خصوصی آموزش مدیریت با سرمایه ۴۵۰ دلار در سال ۲۰۰۳ میلادی آغاز کرد و حالا دانشگاه و گروه شرکت‌های کاردان از او است. عبدالغنی جمشیدی، ۵۰ ساله، در سال ۲۰۰۲ میلادی آموزگار و کشاورز بود، اما ظرف چند سال فرصت‌های اقتصادی خود را یکی پی دیگری از دست داد.

آغاز کار با ۴۵۰ دلار

"در سال ۲۰۰۶ کاردان را به تنهایی به راه انداختم. حالا کاردان چهار دانشکده و بیش از ۸۵۰۰ دانشجو دارد و حدود ۴۰۰ کارمند در کاردان کار می‌کنند"

رویین رحمانی

آقای رحمانی پیشرفت اقتصادی خود را چنین روایت کرد: "وقتی که در سال ۲۰۰۳ از پاکستان به کابل آمدم، از جانب یک دفتر خارجی به عنوان مشاور در وزارت مخابرات کار را آغاز کردم. در کنار آن با جمعی از دوستان طرحی ریختیم که یک انستیتویی ایجاد کنیم و کارمندان نهادهای دولتی، غیردولتی و خصوصی را در رشته مدیریت و تجارت آموزش بدهیم."

"ما سه نفر در این کار ۴۵۰ دلار سرمایه‌گذاری کردیم. یک اتاق درسی در یک مرکز آموزش زبان انگلیسی در محله مکروریان کرایه کردیم. البته در آغاز چالش‌هایی بود، اما زحمت کشیدیم و این مرکز در کابل صاحب نام شد و یک سال بعد ما دوره‌های سه ماهه را به دوره‌های یک ساله تبدیل کردیم."

"یکی از شریکان سهم خود را به ما دو نفر فروخت و در سال ۲۰۰۵ خواهان این شدم که این مرکز را در وزارت تحصیلات عالی ثبت و به عنوان یک موسسه تحصیلات عالی خصوصی کار کنیم. دیدگاه من این بود که روزی کاردان به یکی از بهترین دانشگاه‌های افغانستان و منطقه تبدیل شود."

حالا: یک دانشگاه و چهار شرکت

آقای رحمانی می‌گوید: "دوست دیگرم مخالف تبدیل شدن این مرکز به دانشگاه بود و از هم جدا شدیم. در سال ۲۰۰۶ کاردان را به تنهایی به راه انداختم. حالا کاردان چهار دانشکده و بیش از ۸۵۰۰ دانشجو دارد و حدود ۴۰۰ کارمند در کاردان کار می‌کنند."

عبدالغنی جمشیدی

جمشیدی در زمان برگزاری نشست اول توکیو در سال ۲۰۰۲ آموزگار یک مدرسه دولتی بود و مخارج خانواده خود را عمدتاً از طریق کار در کشتزارهای گندم تامین می‌کرد

"کاردان در دولت به صورت یک شرکت انتفاعی ثبت شده، ولی ما به صورت یک موسسه غیرانتفاعی کار می‌کنیم و سود کار خود را برای توسعه کاردان مصرف می‌کنیم. پولی از هیچ کمک‌کننده‌ای یا نهاد دولتی نگرفته‌ایم. از دانشجویان فیس (شهریه) گرفته‌ایم و کار خود را پیش برده‌ایم."

"یکی از دلائلی که توانستیم کاردان را با سرمایه ‌۴۵۰ دلاری، به یکی از بهترین موسسات تحصیلات عالی افغانستان تبدیل کنیم، برنامه‌ریزی ‌درازمدت است و همچنین از سال ۲۰۰۶ که ما کار را شروع کردیم، هیچ وقت آرام ننشستیم و دیگر این که تلاش ما همیشه این بوده که یک تیم کاری خوب ایجاد کنیم."

رویین رحمانی افزود که در چهارچوب گروه کاردان شرکت‌های دیگری هم غیر از دانشگاه کاردان در چند سال اخیر تشکیل شده که در زمینه‌های آموزش، چاپ و نشر کتاب، مشاوره مدیریتی و بازرگانی و همچنین خدمات نرم‌افزاری و اینترنتی فعال هستند.

او همچنین گفت که اعضای خانواده هفت نفری او هیچ‌کدام به صورت مستقیم در دانشگاه و شرکت‌های گروه کاردان شغلی ندارند و آنها هر کدام برای خود کارهای دیگری دارند که انجام می‌دهند.

در ۲۰۰۲: معلم و کشاورز

اما عبدالغنی جمشیدی در زمان برگزاری نشست اول توکیو در سال ۲۰۰۲ میلادی آموزگار یک مدرسه دولتی بود و مخارج خانواده خود را عمدتا از طریق کار در کشتزارهای گندم تامین می‌کرد. او با ادامه خشکسالی در چند سال پی هم، مجبور شد که هم کشاورزی را ترک کند و هم دست از آموزگاری بردارد.

"بیش از ده سال پیش در بامیان و صاحب نان وافر بودم، گوسفند و گاو داشتم. معلم بودم و درآمد خوبی داشتم. بعد خشکسالی آمد، زمین حاصل نداد و مجبورم کرد که به کابل کوچ کنیم. در کابل هم کاریابی به اثر بی‌توجهی دولت و جمعیت زیاد، بسیار دشوار بود"

عبدالغنی جمشیدی

جمشیدی قصه ده سال زندگی اقتصادی خود را چنین بیان کرد: "بیش از ده سال پیش در بامیان و صاحب نان وافر بودم، گوسفند و گاو داشتم. معلم بودم و درآمد خوبی داشتم. بعد خشکسالی آمد، زمین حاصل نداد و مجبورم کرد که به کابل کوچ کنیم. در کابل هم کاریابی به اثر بی‌توجهی دولت و جمعیت زیاد، بسیار دشوار بود."

"دولت به ما کمک نکرد که به زراعت باز می‌گشتم و حاصل برمی‌داشتم. تنها کاری که توانستم این بود که زمینه آموزش را برای فرزندان خود فراهم کردم. یکی از پسرانم از دانشکده زراعت فارغ‌التحصیل شده، ولی او هم تا حال نتوانسته برای خود کاری پیدا کند."

"وقتی بود که موسسه‌های خارجی در منطقه (بامیان) پروژه‌هایی را اجرا می‌کردند، سودش چندان به مردم نمی‌رسید، جاده‌هایی می‌ساختند که کیفیت نداشت و بی‌فایده بود و پول‌های پروژه‌ها هم حیف و میل می‌شد. حالا همان‌ها هم نیستند که مردم در هزاره‌جات کاریابی کنند و آرام‌تر زندگی کنند."

حالا: بیکار و وام‎دار

آقای جمشیدی می‌افزاید: "کسانی که زمین داشتند، به کابل آمده‌اند و در این جا هم با مشکلات سختی مواجه هستند. در بامیان محصولات زمین دیگر کفایت نمی‌کرد. بارندگی قطع شد، حاصلی را که جمع می‌کردیم، کفایت نمی‌کرد؛ زحمت ما که هیچ، محصولات زراعت را اگر می‌فروختیم، پولی را که مصرف می‌کردیم هم دوباره به دست نمی‌داد."

"دولت برای تقویت زراعت هیچ کاری نکرده، دولت سر و صدایش در رسانه‌ها زیاد بوده، ولی واقعیت این است که دولت به زراعت توجهی نکرده است."

عبدالغنی جمشیدی

جمشیدی می‌گوید در انتظار شنیدن خبر خوشی از رسانه‌ها در باره آینده است

عبدالغنی جمشیدی حالا بیکار است در خانه‌ای اجاره‌ای در یک محله فقیرنشین حاشیه غربی کابل زندگی می‌کند. ماهیانه چهار هزار افغانی به صاحبخانه می‌پردازد و پول آب و برق را هم که به دولت می‌پردازد. او می‌گوید عمدتا با پول وام روزگار به سر می‌برد.

این تنها جمشیدی نیست که به دلیل عدم حمایت دولت از زندگی روستایی و شکست کشاورزی سنتی، زندگی و فرصت‌های شغلی سابق خود را ترک گفته و در شهر نتوانسته است با زندگی شهری کنار بیاید، بلکه شمار زیادی هستند که مانند او تاوان تغییر وضعیت اجتماعی و اقتصادی در ده سال اخیر را پس می‌دهند.

در مقابل، در این ده سال و به لطف نظام بازار آزاد و همچنین کمک‌های سخاوتمندانه بین‌المللی، نخبگان اقتصادی و بر اساس ادعای برخی، افراد نزدیک به منابع بزرگ مالی در دولت، سازمان‌های بین‌المللی و همچنین نیروهای خارجی، به ثروت‌های کلانی دست یافته‌اند.



:: برچسب‌ها: خانه , حزب ,
:: بازدید از این مطلب : 109
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

به گزارش شنبه شب ایرنا از فدراسیون كشتی، در ادامه این رقابت ها، عصر امروز (شنبه) 'حسن رحیمی'، 'كمیل قاسمی' و 'صادق گودرزی' به ترتیب موفق شدند مقابل 'گنادی تولبیا' كشتی گیر كهنه كار موناكویی و دارنده مدال نقره جهان، 'فاتح چاكراوغلو' دارنده مدال طلای اروپا از تركیه و 'گابور هاتوش' كشتی گیر المپیكی مجارستان و دارنده مدال برنز جهان به پیروزی برسند و راهی دیدار نهایی شوند.

'كمیل قاسمی' در وزن 120 كیلوگرم پس از استراحت در دور نخست در دور دوم مقابل 'الكسی شیماروف' كشتی گیر روسی الاصل تیم بلاروس و دارنده مدال طلای جهان و چند مدال اروپایی در دو تایم با نتایج مشابه یك بر صفر در كلینچ به پیروزی دست یافت.

آزادكار وزن 120 كیلوگرم ایران در مرحله نیمه نهایی به مصاف 'فاتح چاكراوغلو' كشتی گیر كهنه كار تركیه ای رفت و با شكست دارنده مدال طلای اروپا به دیدار نهایی راه یافت.

'رضا یزدانی' آزادكار وزن 96 كیلوگرم ایران نیز كه در دور نخست حریفی از اسپانیا را شكست داده بود، در دور دوم مقابل كشتی گیری از مصر به برتری رسید.

یزدانی در مرحله نیمه نهایی از سد كشتی گیری از تركیه گذشت و راهی دیدار نهایی شد.

'احسان لشكری' در وزن 84 كیلوگرم در دور نخست مقابل 'دانیال دیاز' از ونزوئلا نفر اول رقابت های گزینشی المپیك در چین در سه وقت به پیروزی رسید.

در این مسابقه وقت اول با كلینچ به سود كشتی گیر ونزوئلایی به پایان رسید، اما در وقت های دوم و سوم لشكری با نتایج 4 بر یك و 2 بر صفر پیروز شد.

لشكری در دور دوم مقابل بینیچی از تركیه در سه وقت به پیروزی رسید.

وقت اول این كشتی به كلینچ كشیده شد، اما نماینده ایران در وقت های دوم و سوم به برتری رسید و راهی مرحله نیمه نهایی شد كه در این مرحله نیز از سد كشتی گیر بلاروسی گذشت و به دیدار پایانی صعود كرد.

'حسن رحیمی' در وزن 55 كیلوگرم در دور نخست 'مك فارلان' از انگلستان را در دو وقت شكست داد و در دور دوم میز مقابل 'مك كینا' دیگر نماینده كشور انگلستان در دو وقت به پیروزی رسید و راهی مرحله نیمه نهایی شد.

'گنادی تولبیا' كشتی گیر كهنه كار مولداویایی و دارنده مدال نقره جهان و برنز اروپا كه مدتی است برای كشور موناكو كشتی می گیرد، حریف رحیمی در دیدار مرحله نیمه نهایی بود كه رحیمی از سد این كشتی گیر نیز گذشت تا راهی دیدار نهایی شود.

'مسعود اسماعیل پور' در وزن 60 كیلوگرم در دور نخست فارغ از مصر را در دو وقت شكست داد و در دور دوم نیز در دو وقت از سد آشیروف از قزاقستان گذشت.

اسماعیل پور در مرحله نیمه نهایی نیز از سد كشتی گیر پرویی گذشت و فینالیست شد.

'صادق گودرزی' در وزن 74 كیلوگرم در دور نخست 'حاجی یف' كشتی گیر روسی الاصل تیم فرانسه را در دو وقت با نتایج مشابه 6 بر صفر شكست داد.

گودرزی در دور دوم مقابل كشتی گیر كشور پرو به برتری رسید و راهی مرحله نیمه نهایی شد كه در این مرحله نیز 'گابور هاتوش' كشتی گیر المپیكی مجارستان و دارنده مدال برنز جهان را در دو وقت با نتایج یك بر صفر و 2 بر صفر شكست داد و راهی دیدار پایانی شد.

'مهدی تقوی' در وزن 66 كیلوگرم پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم عثمانی از فرانسه را شكست داد و در مرحله نیمه نهایی نیز از سد كشتی گیر مجارستانی گذشت و فینالیست شد.

طبق برنامه اعلامی مسوولان برگزاری رقابت ها، پیكارهای رده بندی و نهایی این مسابقات بین المللی صبح فردا (یكشنبه) برگزار می شود.

رقابت های كشتی جایزه بزرگ مادرید با حضور 80 كشتی گیر المپیكی از 42 كشور دنیا از امروز (شنبه) به مدت دو روز در سه رشته در شهر مادرید پایتخت اسپانیا آغاز شده است.

ورزشی**7537**1368**



:: برچسب‌ها: سفید ,
:: بازدید از این مطلب : 88
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا ، این دادگاه حدود ساعت 9 صبح امروز آغاز و به صورت علنی برگزار می شود.

'ط.ن' و 'ع.ر' به عنوان مطلع و همچنین 'ع.ب' ، 'م.س' ، 'ج.د'، 'م.ش' ، 'ع.الف' و 'غ.ن' به عنوان متهم در دادگاه امروز حضور دارند.

بخش نخست پرونده فساد بزرگ مالی، 39 متهم دارد كه تا كنون از 33 نفر از متهمان از جمله م. الف متهم اصلی پرونده آخرین دفاعیات اخذ شده است.

بنابر اعلام قاضی سراج دادگاه تلاش دارد با اخذ آخرین دفاعیات از شش متهم باقی مانده در جلسه بعدی، رسیدگی به اتهامات این 39 نفر پایان یابد اما اگر دفاعیات متهمان و وكلای مدافع آنها طولانی شود، ادامه دادگاه به جلسات بعدی موكول خواهد شد.

پیش از این اعلام شده بود كه در بخش نخست پرونده فساد بزرگ مالی به اتهامات 32 نفر از متهمان رسیدگی و احكام آنها صادر شود اما با انجام تحقیقات و كشف برخی مسایل جدید، تعداد متهمان این بخش از پرونده به 39 نفر افزایش یافت.

حجت الاسلام والمسلمین اژه ای سخنگوی قوه قضاییه در نشست خبری اخیر خود از تلاش دادگاه برای صدور احكام بخش نخست متهمان پرونده تا پایان تیر ماه جاری خبر داد.

اجتمام**9140** 1568 ** 1569



:: برچسب‌ها: مدل , فلوریدا , به من ,
:: بازدید از این مطلب : 129
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

امروز شنبه (17 تیر-7 ژوییه) مردم لیبی برای انتخاب اعضای مجلس موسسان این كشور كه به 'كنگره ملی' موسوم است، به پای صندوق های رای می روند. این در حالی است كه آخرین انتخابات در این كشور 47 سال پیش در زمان حكومت 'ملك ادریس' بر این كشور برگزار شد.

از 42 سال پیش كه معمر قذافی در لیبی با كودتا به قدرت رسید، هیچ انتخاباتی در این كشور برگزار نشد؛ چرا كه وی انتخابات را 'بدعت' تلقی می كرد و تنها راه پیشرفت لیبی را عمل به دستورات وی كه در كتابی سبز رنگ منتشر شده بود، می دانست.

اما یك سال و نیم پیش كه اعتراض ها علیه رژیم قذافی كه به دنبال موج تغییرخواهی در تونس و مصر آغاز شد، رفته رفته پایه های این رژیم را سست كرد و سرانجام وی را مجبور به ترك قدرت و پس از آن كشته شدن توسط مخالفانش كرد.

امروز بیش از 2 میلیون و 800 هزار نفر از مردم لیبی به پای صندوق های رای می روند تا از میان حدود چهار هزار كاندیدای ورود به مجلس موسسان (كنگره ملی)، 200 نفر را انتخاب كنند و به این مجلس بفرستند. 120 نفر از اعضای این مجلس به صورت فردی و 80 نفر دیگر نیز در قالب لیست های انتخاباتی انتخاب می شوند.

مجلس موسسان به عنوان قوه مقننه موقت در لیبی عمل خواهد كرد كه مهمترین وظیفه آن تدوین قانون اساسی برای این كشور خواهد بود.

پیشتر قرار بود این انتخابات در 30 خرداد (19 ژوئن) برگزار شود اما كمیسیون عالی انتخابات لیبی به دلیل آنچه آماده نبودن برخی شرایط فنی و پشتیبانی خواند، این انتخابات را به تعویق انداخت.

بی تردید برگزاری موفق انتخابات در لیبی می تواند فرصت مناسبی برای حركت این كشور به سمت پی ریزی یك نظام دموكراتیك باشد. با این وجود نگرانی هایی نیز در مورد انتخابات و به طور كلی شرایط حاكم بر این كشور وجود دارد.

ادامه ناامنی و درگیری های خشونت بار در لیبی یكی از دغدغه های مهم در میان لیبیایی هاست. ماه هاست كه برخی مناطق لیبی بویژه مناطق جنوبی و جنوب غربی این كشور شاهد درگیری های خونین میان برخی قبایل بوده است.

به طور كلی قبایل نقش عمده ای در ساخت اجتماعی این كشور دارند و شكلی متكثر به آن داده اند. معمر قذافی سال ها با ترفندهای مختلف از این تكثر به نفع خود بهره برد و برای دوره ای طولانی عملا تنها قدرت فائقه در لیبی بود.

سقوط رژیم قذافی و خلا قدرت پس از آن باعث شد، تكثر قبایلی این كشور بیشتر خود را نشان دهد؛ چرا كه در نبود یك قدرت فائقه و البته ترس از آینده، قبایل این كشور را واداشت تا به فكر افزایش قدرت و موقعیت خود بیافتند كه همین امر رویارویی هایی نیز میان برخی از آنها بوجود آورد.

در این میان تشكیل گروه های شبه نظامی و مسلح شدن بسیاری از مردم لیبی در جریان قیام علیه رژیم قذافی كه بسیاری از آنها پس از سقوط وی نیز سلاح های خود را تحویل ندادند، نزاع های قبیله ای در لیبی را خطرناك تر و پیچیده تر كرد.

با وجود گسترش درگیری های خونین در برخی مناطق لیبی و ناامن بودن مناطق مرزی، عملا شورای انتقالی نیز در مواجهه با این چالش های امنیتی چندان توفیقی بدست نیاورده و كنترلی بر بسیاری از مناطق ندارد.

تكثر قبایلی در لیبی تنها به رویارویی چند قبیله و ناامن شدن برخی مناطق محدود نیست. شكاف های قبیله ای در سطحی بالاتر هم عملا لیبی را به سه دسته عمده منطقه ای غرب، شرق و جنوب تقسیم كرده كه البته این مساله از عقبه ای تاریخی برخوردار است.

در سال هایی دور لیبی به سه منطقه بزرگ تقسیم می شده: غرب به مركزیت طرابلس، شرق به مركزیت برقه و جنوب به مركزیت فزان.

پس از سقوط قذافی، درخواست هایی برای احیای دوباره این تقسیم بندی كشوری در لیبی و خودمختاری سه منطقه مذكور مطرح شد كه البته در مقابل برخی آن را تلاشی برای تجزیه لیبی دانستند و نسبت به آن هشدار دادند.

شكاف بین این سه منطقه حتی در فضای انتخاباتی لیبی نیز خود را نشان داده است. به عنوان مثال برخی در مناطق شرقی لیبی، نسبت به سهمیه ای كه به شهرهای شرقی در مجلس اختصاص داده شده به شدت عصبانی اند و آن را در ادامه سیاست قذافی مبنی بر به حاشیه بردن مناطق شرقی و جنوبی در برابر مناطق غربی می دانند.

در این زمینه چند روز پیش به دفتر كمیسیون انتخابات در شهر بنغازی واقع در شرق لیبی حمله شد. حمله كنندگان كه خواستار تحریم انتخابات هستند، دلیل این اقدام خود را اقدامات تبعیض آمیز این كمیسیون اعلام كردند. این در حالی است كه كمیسیون انتخاباتی لیبی این مساله را رد كرده و گفته سهمیه هر منطقه بر اساس جمعیت آن منطقه تعیین شده است.

یكی دیگر از مسائلی كه انتخابات لیبی را تحت تاثیر قرار داده، نبود سابقه فعالیت های حزبی و اساسا رفتار دموكراتیك در فضای سیاسی و اجتماعی این كشور بوده است. همین امر می تواند باعث شود كه مردم شناخت چندانی از صلاحیت های كاندیداهای موجود نداشته باشند كه همین امر سبب می شود كه بسیاری از مردم نه برمبنای صلاحیت افراد بلكه بر مبنای تعلقات قومی و قبیله ای، نمایندگان خود را به مجلس بفرستند كه این مساله می تواند ساختار نوپای قانونگذاری و در ادامه ساختار اجرایی لیبی را ناتوان و ناكارامد سازد.

بسیاری از ناظران وجود مسائل و مشكلات پیچیده ای همچون پر رنگ بودن تعلقات قبیله ای و منطقه ای را مانعی جدی در برابر روند حركت این كشور به سمت دموكراسی می دانند و معتقدند كه الزاما نه تنها برگزاری یك انتخابات نمی تواند این مشكلات را حل كند، بلكه حتی می تواند خود مشكلات جدیدتری را بیافریند.

با این وجود و برخلاف برخی درخواست ها مبنی بر تحریم انتخابات، بیش از 80 نفر از واجدان شرایط برای رای دادن ثبت نام كرده اند كه همین امر می تواند نشانه مثبتی برای تمایل مردم لیبی برای مشاركت در روند سیاسی و پرهیز از روش های خشونت آمیز باشد.

مردم لیبی پس از قذافی دوره جدیدی از حیات سیاسی و اجتماعی خود را آغاز كرده اند. دوره ای كه از یك سو به دلیل رهاشدن از دیكتاتوری امیدوار كننده است و از سوی دیگر به دلیل نداشتن تجربه و بستر لازم برای پی ریزی یك نظام دموكراتیك نگران كننده .

تحقیق**9930**1358



:: برچسب‌ها: جشن تولد , بارسلونا , استرالیا ,
:: بازدید از این مطلب : 116
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

به گزارش ایرنا و به نقل از آسوشیتدپرس از لندن، این در حالیست كه پیش بینی می شود ده ها هزار دیدن كننده اضافی برای دیدار از بازی های المپیك تابستانی وارد شهر لندن شوند.

سازمان بزرگراه های انگلیس روز شنبه اعلام كرد: بخش غرب لندن بزرگراه 'ام 4' (كه شهر لندن را به جنوب ولز وصل می كند) به مدت پنج روز بسته خواهد بود.

این بزرگراه، جمعه شب پس از آن بسته شد كه كارگران جاده سازی، متوجه شكافی در یك مكان حساس روی یك پل شدند.

این سازمان پیش بینی كرد، عملیات تعمیر و مرمت بزرگراه به موقع تمام شود تا این مسیر برای آغاز بازی های المپیك در روز 27 ماه ژوییه (جمعه 6 مرداد 91) باز شود.

فرودگاه 'هیث رو' دروازه اصلی ورود ده ها هزار ورزشكار، مقام رسمی و روزنامه نگار به شهر لندن برای حضور در بازی های المپیك خواهد بود.

در همین حال 'بوریس جانسون' شهردار لندن گفت، اتمام عملیات تعمیر و مرمت با سرعت هر چه تمامتر ضروری است.

مترجمام. ورزشی. ** 1486 ** 1589



:: برچسب‌ها: برلین , دریاچه , گربه ,
:: بازدید از این مطلب : 103
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

به گزارش خبرگزاری فرانسه از ژنو، این شورا روز جمعه با انتصاب سه كارشناس مستقل ماموریت خود را در زمینه تحقیق و تفحص از ساخت و سازها آغاز كرد.

'لورا دوپوی لاسر'، رییس شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد گفت: شورا از اسرائیل می خواهد كه مانع از روند تحقیقات نشود و كاملا در این ماموریت با ما همكاری كند.

با وجود این، اعلام این خبر توسط شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد موجب عصبانیت بیشتر تل آویو شد، تا حدی كه از ممانعت برای دسترسی این شورا به اراضی یاد شده خبر داد.

بر اساس این گزارش، وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی با صدور بیانیه ای تشكیل این گروه حقیقت یاب را 'اقدام آشكار دیگری از برخورد تبعیض آمیز با اسرائیل در شورای حقوق بشر سازمان ملل دانست و تاكید كرد تل آویو از همكاری با ماموران این شورا معذور است و آنها اجازه ورود به اراضی اشغالی را نخواهند داشت.

رژیم صهیونیستی در ماه مارس (اسفند/ فروردین) روابط خود را با شورای حقوق بشر سازمان ملل قطع كرد، زیرا این شورا با عضویت 47 كشور اعلام كرده بود كه شهرك سازی های تل آویو را در اراضی اشغالی مورد بررسی قرار می دهد. ساخت و سازهای رژیم صهیونیستی به موجب قوانین بین المللی غیر قانونی است.

وظیفه این هیات حقیقت یاب بررسی تاثیرات ساخت و سازها بر حقوق سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و شهری مردم فلسطین در اراضی اشغالی از جمله شرق قدس است.

'كریستین شانه'، از فرانسه، 'یونیتی بو' از بوتسوانا و 'اسما جهانگیر'، اهل پاكستان اعضای این هیات حقیقت یاب هستند كه بنا به تایید لاسر، پیشینه فعالیت های فراوانی در زمینه حقوق بشر را در حوزه های مختلف در كارنامه خود دارند.

به گفته 'ریچارد فالك'، گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر در اراضی اشغالی، دست كم سه هزار و 500 واحد مسكونی در سال 2011 در كرانه باختر در حال ساخت بوده است كه این میزان غیر از واحدهای در حال ساخت در شرق قدس است.

فالك هفته گذشته این ساخت و سازها را مانع از به نتیجه رسیدن راهكار استقرار دو كشور در اراضی اشغالی دانسته بود.

مذاكرات سازش رژیم صهیونیستی و فلسطینی ها در سال 2010

(1389) به دلیل اصرار 'بنیامین نتانیاهو' نخست وزیر رژیم این برای استمرار ساخت و سازها به بن بست انجامید و از آن زمان به بعد متوقف شده است.

مترجمام**9157**‌1506



:: برچسب‌ها: نور , سنگ , جشن تولد ,
:: بازدید از این مطلب : 108
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

به گزارش ایرنا به نقل از منابع خبری محلی,افراد مسلح كه مقامات پلیس از آنان بعنوان سارق نام بردند در منطقه« آی 9» شهر اسلام آباد , علیرغم اخطارهای پلیس برای توقف خودروی آنان به سوی پلیس تیراندازی كردند و باعث كشته شدن یك پلیس و زخمی شدن دو نفر دیگر شدند.

بر اساس این گزارش,مهاجمین موفق به فرار از صحنه جنایت شدند.

پلیس درحال حاضر منطقه را تحت كنترل خود قرار داده است تا اطلاعاتی را از محل اختفای مهاجمین مسلح , بدست آورد.

برخی رسانه های خبری پاكستان اعلام كردند كه خودروی سرقت شده در حاشیه قبرستان اسلام آباد كشف شد و مقامات امنیتی گفته اند كه این خودرو برای استفاده در مقاصد تروریستی به سرقت رفته بود.

این گزارش هنوز از سوی مقامات پلیس و یا مقامات دولتی تایید نشده است.

ساكنان منطقه ای كه این حادثه در آن روی داده بود بشدت نگران وضعیت امنیتی خود و خانواده های خود هستند و عده ای از مردم با تجمع در مقابل پاسگاه پلیس از نیروهای پلیس خواستند تا در تامین امنیت آنان تلاش بیشتری كند.

پیش از این قتلهای هدفمند و فرقه ای بسیاری در ایالات مختلف پاكستان از جمله شهرهای بزرگی همچون كراچی,كویته و پیشاور منجر به كشته شدن عده زیادی از مردم این كشور شد و نگرانی مردم در اسلام آباد از ادامه این قتلهای هدفمند است.

مقامات پلیس در گزارش دیگری اعلام كردند چندین نفر در ارتباط با این جنایت بازداشت شدند و در حال تحقیقات جنایی از آنان هستند.

آساق ** 1095



:: برچسب‌ها: خیابان ,
:: بازدید از این مطلب : 87
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

به گزارش شنبه شب ایرنا از فدراسیون كشتی، در ادامه این رقابت ها، عصر امروز (شنبه) 'حسن رحیمی'، 'كمیل قاسمی' و 'صادق گودرزی' به ترتیب موفق شدند مقابل 'گنادی تولبیا' كشتی گیر كهنه كار موناكویی و دارنده مدال نقره جهان، 'فاتح چاكراوغلو' دارنده مدال طلای اروپا از تركیه و 'گابور هاتوش' كشتی گیر المپیكی مجارستان و دارنده مدال برنز جهان به پیروزی برسند و راهی دیدار نهایی شوند.

'كمیل قاسمی' در وزن 120 كیلوگرم پس از استراحت در دور نخست در دور دوم مقابل 'الكسی شیماروف' كشتی گیر روسی الاصل تیم بلاروس و دارنده مدال طلای جهان و چند مدال اروپایی در دو تایم با نتایج مشابه یك بر صفر در كلینچ به پیروزی دست یافت.

آزادكار وزن 120 كیلوگرم ایران در مرحله نیمه نهایی به مصاف 'فاتح چاكراوغلو' كشتی گیر كهنه كار تركیه ای رفت و با شكست دارنده مدال طلای اروپا به دیدار نهایی راه یافت.

'رضا یزدانی' آزادكار وزن 96 كیلوگرم ایران نیز كه در دور نخست حریفی از اسپانیا را شكست داده بود، در دور دوم مقابل كشتی گیری از مصر به برتری رسید.

یزدانی در مرحله نیمه نهایی از سد كشتی گیری از تركیه گذشت و راهی دیدار نهایی شد.

'احسان لشكری' در وزن 84 كیلوگرم در دور نخست مقابل 'دانیال دیاز' از ونزوئلا نفر اول رقابت های گزینشی المپیك در چین در سه وقت به پیروزی رسید.

در این مسابقه وقت اول با كلینچ به سود كشتی گیر ونزوئلایی به پایان رسید، اما در وقت های دوم و سوم لشكری با نتایج 4 بر یك و 2 بر صفر پیروز شد.

لشكری در دور دوم مقابل بینیچی از تركیه در سه وقت به پیروزی رسید.

وقت اول این كشتی به كلینچ كشیده شد، اما نماینده ایران در وقت های دوم و سوم به برتری رسید و راهی مرحله نیمه نهایی شد كه در این مرحله نیز از سد كشتی گیر بلاروسی گذشت و به دیدار پایانی صعود كرد.

'حسن رحیمی' در وزن 55 كیلوگرم در دور نخست 'مك فارلان' از انگلستان را در دو وقت شكست داد و در دور دوم میز مقابل 'مك كینا' دیگر نماینده كشور انگلستان در دو وقت به پیروزی رسید و راهی مرحله نیمه نهایی شد.

'گنادی تولبیا' كشتی گیر كهنه كار مولداویایی و دارنده مدال نقره جهان و برنز اروپا كه مدتی است برای كشور موناكو كشتی می گیرد، حریف رحیمی در دیدار مرحله نیمه نهایی بود كه رحیمی از سد این كشتی گیر نیز گذشت تا راهی دیدار نهایی شود.

'مسعود اسماعیل پور' در وزن 60 كیلوگرم در دور نخست فارغ از مصر را در دو وقت شكست داد و در دور دوم نیز در دو وقت از سد آشیروف از قزاقستان گذشت.

اسماعیل پور در مرحله نیمه نهایی نیز از سد كشتی گیر پرویی گذشت و فینالیست شد.

'صادق گودرزی' در وزن 74 كیلوگرم در دور نخست 'حاجی یف' كشتی گیر روسی الاصل تیم فرانسه را در دو وقت با نتایج مشابه 6 بر صفر شكست داد.

گودرزی در دور دوم مقابل كشتی گیر كشور پرو به برتری رسید و راهی مرحله نیمه نهایی شد كه در این مرحله نیز 'گابور هاتوش' كشتی گیر المپیكی مجارستان و دارنده مدال برنز جهان را در دو وقت با نتایج یك بر صفر و 2 بر صفر شكست داد و راهی دیدار پایانی شد.

'مهدی تقوی' در وزن 66 كیلوگرم پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم عثمانی از فرانسه را شكست داد و در مرحله نیمه نهایی نیز از سد كشتی گیر مجارستانی گذشت و فینالیست شد.

طبق برنامه اعلامی مسوولان برگزاری رقابت ها، پیكارهای رده بندی و نهایی این مسابقات بین المللی صبح فردا (یكشنبه) برگزار می شود.

رقابت های كشتی جایزه بزرگ مادرید با حضور 80 كشتی گیر المپیكی از 42 كشور دنیا از امروز (شنبه) به مدت دو روز در سه رشته در شهر مادرید پایتخت اسپانیا آغاز شده است.

ورزشی**7537**1368**



:: برچسب‌ها: خانواده , آبی ,
:: بازدید از این مطلب : 122
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

به گزارش ایرنا به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، مراسم تودیع و معارفه معاون پارلمانی سابق و جدید این دانشگاه روز شنبه با حضور 'محمدصادق مهدوی' معاون هماهنگی دانشگاه برگزار شد و طی احكام جداگانه­ای از سوی 'فرهاد دانشجو'، حجت الاسلام والمسلمین حسن ملك­محمدی به مدت دو سال به سمت معاون امور مجلس و 'كریم زارع' معاون اسبق پارلمانی به سمت ریاست باشگاه پژوهشگران جوان منصوب شدند.

مهدوی از زارع به عنوان قدیمی ترین یاران دانشگاه آزاد و همراهان عبدالله جاسبی یاد كرد و گفت: وی خدمات ارزنده­ای طی 30 سال گذشته در عرصه آموزش عالی به دانشگاه آزاد اسلامی ارائه داده است.

وی ضمن اشاره به مسوولیت های مختلف زارع در معاونتهای آموزش، پژوهش، دانشجویی و بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی از زحمات وی قدردانی كرد و ادامه داد: از این پس دكتر زارع در سمت ریاست باشگاه پژوهشگران جوان كه مورد انتخاب خود وی بوده است به دانشگاه آزاد اسلامی خدمت خواهند كرد.

مهدوی به حضور و سابقه فعالیت حجت الاسلام والمسلمین ملك محمدی در بنیاد نهج البلاغه و غدیر و نمایندگی مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی اشاره كرد و گفت: ایشان به دلیل علاقه بسیار به فعالیتهای دانشگاهی و كارهای فرهنگی به سمت معاونت پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی منصوب شدند.

فراهنگ**1055**1588



:: برچسب‌ها: سان ,
:: بازدید از این مطلب : 92
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 تير 1391 | نظرات ()