نوشته شده توسط : vzwdolor

به گزارش ایرنا و به نقل از روابط عمومی فدراسیون پهلوانی و زورخانه ای، در مسابقات بخش تیمی ورزش زورخانه ای، هر تیم با حضور 9 ورزشكار و یك مرشد، حركات موزون این ورزش را اجرا می كند.

تلاوت قرآن مجید و اجرای برنامه های سنگ، میل گیری، كباده كشی، شنو، میل بازی، مرور نمادین فنون كشتی پهلوانی و ذكر دعا از برنامه هایی است كه هر تیم در مدت 30 دقیقه به نمایش می گذارد.

13 تیم با حضور 220 ورزشكار در این دوره از رقابت ها شركت كرده اند.

ورزشی**2024**1440



:: برچسب‌ها: فلوریدا , توکیو ,
:: بازدید از این مطلب : 110
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

حسن قشقاوی: احقاق حقوق دیپلمات ایران در فرانکفورت همچنان در دستور کار وزارت امور خارجه قرار دارد

معاون وزیر امور خارجه ایران گفته است که "برخورد ناشایست پلیس آلمان با عضو سرکنسولگری ایران در فرانکفورت" همچنان در دستور کار این وزارتخانه قرار دارد.

به گزارش رسانه‌های ایران، حسن قشقاوی، معاون کنسولی، مجلس و امور ایرانیان وزارت امور خارجه ایران، اتهاماتی را که علیه یکی از اعضای سرکنسولگری ایران در فرانکفورت مطرح شده است، "حرکت هماهنگ منافقین و نشریه زرد و صهیونیستی بیلد" توصیف کرد و گفت که این اقدام "نشان از همسویی آنها در طراحی دسیسه و توطئه علیه جمهوری اسلامی ایران دارد."

آقای قشقاوی گفت: "با توجه به لطمات وارده به عضو سرکنسولگری کشورمان در فرانکفورت در اثر برخورد ناشایست پلیس آلمان، احقاق حقوق نامبرده همچنان در دستور کار وزارت امور خارجه قرار دارد و با قوت دنبال می‌شود".

روز پنجشنبه، ۱۵ تیرماه گزارش شد که وزارت امور خارجه ایران در اعتراض به برخورد پلیس فرانکفورت با کارمند سرکنسولگری ایران، سفیر آلمان در تهران را فراخوانده است.

آقای قشقاوی برخورد پلیس با این کارمند وزارت امور خارجه ایران را "خشن، ناشایست و خارج از عرف دیپلماتیک" توصیف کرده است.

گزارش شده است که پیش از آن که پلیس فرانکفورت با مامور دولت ایران برخورد کند، یک زن آفریقایی‌تبار با او درگیر شده بود. دوریس مولر شو، سخنگوی دادستانی فرانکفورت به بی‌بی‌سی فارسی گفت که در این ارتباط، شکایت زنی از سنگال در حال پیگیری است.

او توضیح داد که این زن می‌گوید که وقتی دختر ۱۰ ساله‌اش در یک پارک بازی در مقابل خانه‌اش بازی می‌کرد، "مردی نزدیک شده، به او دست زده، موهایش را لمس کرده و او احساس کرده که آن مرد می‌خواسته او را ببوسد."

به گفته خانم مولر شو، این زن یک هفته بعد دوباره این فرد را که مردی ۴۵ ساله و معاون سرکنسولگری ایران در فرانکفورت است، در خیابان می‌بیند و به پلیس اطلاع می‌دهد.

او اضافه کرد که تحقیقات در ارتباط با اتهام "آزار جنسی کودکان" علیه این کارمند دولت ایران شکل گرفته است.

این عضو سرکنسولگری ایران در فرانکفورت دومین دیپلمات این کشور به شمار می‌رود که با اتهاماتی در ارتباط با آزار جنسی روبه‌روست.

'سناریوهای نخ‌نما'

در روزهای پایانی فروردین امسال، انتشار گزارش‌هایی درباره بازداشت یک دیپلمات ایران در برزیل به یکی از چالش‌های وزارت امور خارجه این کشور تبدیل شد.

گفته شد که یک دیپلمات ایران در برزیل به "دست‌اندازی به دختران نوجوان در یک استخر عمومی" متهم شده است.

مقامات رسمی ایران در ابتدا این اتهامات را رد کردند و سفارت ایران در برزیل اعلام کرد که اتهام تعدی جنسی علیه این فرد نادرست و "حاصل سوءتفاهم ناشی از تفاوت در رفتارهای فرهنگی بوده است."

با این حال، نزدیک به یک ماه پس از انتشار این گزارش‌ها اعلام شد که این کارمند وزارت امور خارجه بعد از فراخوانده شدن به تهران، اخراج شده است.

حسن قشقاوی به سایت خبرآنلاین گفته است که با این دیپلمات به دلیل حضور در یک استخر مختلط برخورد شده است.

او اضافه کرد: "صرف حضور یک دیپلمات جمهوری اسلامی ایران در یک استخر مختلط قطع نظر از انتساب یا عدم انتساب سایر داستان‌سرایی‌های رسانه‌ای، یک تخلف آشکار انضباطی است و بر همین اساس، مرجع قانونی رسیدگی به تخلف انضباطی، با وی در مرحله بدوی برخورد کرده، ولی حکم نهایی هنوز صادر نشده است."

معاون کنسولی، مجلس و امور ایرانیان وزارت امور خارجه ایران با اشاره به گزارش‌هایی که درباره برخورد با وزیر امور خارجه این کشور در قبرس، بی‌احترامی به رئیس‌جمهور ایران در برزیل و اخیرا اتهامات علیه دیپلمات ایرانی در آلمان منتشر شده‌اند، گفت: "اینگونه اخبار حتی یک ذهن غیرحرفه‌ای را هم متوجه سناریوهای مشخص و نخ‌نما علیه مسولان و سربازان خط مقدم دستگاه دیپلماسی می‌کند."

او اضافه کرد که بررسی کارشناسی ابعاد مختلف آنچه در ارتباط با دیپلمات ایرانی در آلمان رخ داده است، در حال حاضر در وزارت امور خارجه ایران ادامه دارد و "ممکن است به زودی ابعاد جدیدتر ماجرا بیان شود."



:: برچسب‌ها: سبز ,
:: بازدید از این مطلب : 68
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

به گزارش ایرنا از بیروت، حوادث اخیر امنیتی و سیاسی لبنان حاكی از وجود منظومه امنیتی گسترده ای است كه در ارتباط كامل با طرح های آمریكایی - صهیونیستی در لبنان قرار دارند و هدف از فعالیت آنها، بروز فتنه های مذهبی و طایفی در راستای تأمین منافع رژیم صهیونیستی است.

آنچه در این منظومه به طور عیان دیده می شود، وجود افرادی ملبس به لباس مراجع اهل سنت و فعالیت آشكار آنها در راستای تحریك طایفه ای و ایجاد فتنه میان طایفه سنی و طایفه شیعی در لبنان است؛ امری كه واكنش بخش عمده ای از اهل سنت لبنان را هم در پی داشته است.

آنها با سوء استفاده از اختلاف میان مذاهب مختلف، بین مردم لبنان اختلاف انداخته و گاهی نیز با تحریف وقایع تاریخی اسلامی، درصدد ایجاد فتنه مذهبی و تحریك طایفه ای هستند.

در این میان، برخی شبكه های خبری لبنان نیز در بر افروختن آتش فتنه های مذهبی در لبنان بی تاثیر نیستند چراكه بسیاری از آنها با حمایت مالی از قطر به بخش زنده برنامه های تحریك طایفه ای و مذهبی می‌پردازند.

برخی از نیروهای امنیتی اهل سنت لبنان نیز تحت فرمان افراد وابسته به جریان 'المستقبل' وابسته به 'سعد حریری' نخست وزیر سابق لبنان و جریان 14 مارس، در بروز فتنه های مذهبی نقش بسزایی دارند.

اما نقشه شوم سه جانبه قطر، آمریكا و رژیم صهیونیستی از مسجد 'بلال بن رباح' به امامت شیخ 'احمد الاسیر' در شهر صیدا واقع در جنوب لبنان آغاز شد.

الاسیر كه پیش از این در نانوایی كار می كرده، به یكباره به بهانه هجمه ساختگی یكی از اعضای حزب الله به یكی از چهره های مورد احترام اهل سنت، شیعیان را تهدید كرد كه اجازه نخواهد داد مراسم عاشورای حسینی در جنوب لبنان برگزار شود.

از همان زمان، حزب الله و شیعیان لبنان برای بزرگ نشدن این فرد تصمیم به سكوت در برابر او گرفتند اما چندی بعد در پی سیاست بی طرفی لبنان در قبال اوضاع سوریه، الاسیر طرفداران خود را برای برگزاری تجمعی در مركز بیروت جمع كرد؛ تجمعی كه با حدود دو هزار برگزار شد و زنگ خطری را برای سیاسیون اهل سنت به صدا درآورد كه وی در صدد رهبری و زعامت اهل سنت به جای خاندان حریری می باشد.

مسجد وی در جنوب لبنان بعد از این حوادث به یك باره بازسازی شد و پول زیادی در اختیار الاسیر قرار گرفت كه این امر از حمایت مالی جهات مشخصی از وی حكایت داشت.

پایگاه الاسیر در جنوب لبنان در مدت كمتر از شش ماه به مركزی برای اشاعه فتنه و ایجاد آشوب در لبنان تبدیل شد و با جمع كردن وسایل و تجهیزات لازم، پدیده ای به نام ' الاسیریه' را در این منطقه شایع كرده است.

به دنبال پیشرفت حوادث امنیتی در لبنان، برخی رسانه ها از وجود رابطه و هماهنگی مستقیم میان شیخ الاسیر و برخی نیروهای امنیتی و رسانه های خارجی و داخلی برای اشاعه فتنه های طایفه ای و مذهبی پرده برداشتند.

این برنامه ها تنها با هدف رویارویی با سلاح مقاومت و تأمین منافع اسراییل در لبنان و منطقه صورت می گیرد.

گروه 14 مارس نیز به عنوان یكی از ابزارهای آشكار اسراییل در لبنان از طریق ربط دادن مسئله تأمین خواسته های قانونی مردم در امر گسترش رفاه اجتماعی و اقتصادی به موضوع سلاح مقاومت، به نحویی از طریق سیاسی درصدد حمله علیه سلاح مقاومت است و شیخ الاسیر نیز در این میان به عنوان عامل فتنه، سر دادن شعار علیه حزب الله را برعهده گرفته است.

از سوی دیگر مشاهده می شود نیروهای امنیتی وابسته به جریان های سلفی لبنان، این روزها تحت عنوان نارضایتی مردم از قطع جریان برق با تحریك جوانان به اعمال خشونت و خراب كردن اماكن عمومی و بستن راهها با آتش زدن تایرهای ماشین ها بر دامنه اختناق مذهبی و سیاسی كشور می افزایند و مصاحبه اخیر شیخ الاسیر با شبكه تلویزیونی 'الجدید'، مزید بر علت شده و منجر به تحریك فضای مذهبی لبنان شد.

الاسیر در این مصاحبه طی حمله شدید علیه شیعیان و رهبران آن به ویژه سیدحسن نصرالله دبیركل حزب الله و 'نبیه بری' رییس مجلس، آنها را به فتنه و توهین علیه مقدسات اهل سنت متهم كرد.

گفته می شود شبكه الجدید قبل از انجام مصاحبه، با شیخ الاسیر در مورد اهانت وی به طایفه و رهبران شیعی لبنان، هماهنگی كرده بود و از موضع شیخ الاسیر نسبت به طایفه شیعی آگاهی داشته است.

شیخ الاسیر در خطبه هفته گذشته خود، به این بهانه كه برخی مغازه های ضاحیه جنوبی بیروت، به فروش اسباب بازی های محرك و ضد اهل سنت اقدام كرده اند ، شیعیان لبنان را به ایجاد فتنه و دشمنی با اهل سنت متهم كرد.

با وجود اینكه پلیس لبنان این خبر را تكذیب كرد ولی شیخ الاسیر از اهل سنت لبنان خواست نسبت به این موضوع ساكت ننشینند و واكنش نشان دهند.

كارشناسان سیاسی لبنان بر این باورند شیخ الاسیر تحت پوشش دفاع از طایفه اهل سنت و با هدف رقابت با رهبران سنی كشورش در امر تولی منصب رهبری طایفه اهل سنت، خود را وارد صحنه سیاسی كرده و با ایجاد هماهنگی با سازمان های جاسوسی آمریكا، قطر یا رژیم صهیونیستی به وسیله ای، برای هدف قرار دادن مقاومت در لبنان تبدیل شده است.

جریان المستقبل در این میان، از شیخ الاسیر به عنوان سكوی مناسب پرش به منصب قدرت و راهیابی به سلطه استفاده خواهد كرد و اگر آتش فتنه منجر به سقوط دولت 'نجیب میقاتی' و بازگشت جریان المستقبل به قدرت شود، در این صورت خود این جریان نیز از شر شیخ الاسیر درامان باقی نخواهد ماند.

طبق اطلاعاتی كه اخیر همزمان با ظهور پدیده الاسیریه در لبنان به دست آمده است، وی فردی وهابی مسلك بوده و با وجودی كه طرفداران وی، قابل اهمیت نیستند ولی قطر با صرف میلیون ها دلار، در صدد افزایش حمایت مردمی از الاسیر با هدف بر هم زدن امنیت داخلی لبنان، خلق فتنه و به چالش كشاندن حزب الله است.

از سوی دیگر قطر با حمایت از سخنان تحریك آمیز الاسیر، خواهان جلوگیری از گسترش نفوذ عربستان در لبنان است؛ از این رو به تشكیل گروه های سنی افراطی در اطراف وی روی آورده است.

در همین راستا شیخ' ماهر حمود' امام جمعه مسجد 'قدس' در شهر 'صیدا' با اشاره به اقدامات تحرك آمیز الاسیر در جنوب لبنان می گوید كه این تحركات با هدف به چالش كشاندن حزب الله و جنبش 'امل' در اختلافات مذهبی و بروز درگیری های طایفه ای و مذهبی است و برخی از كشورهای غیر عرب و عربی مانند قطر از الاسیر حمایت مالی می كنند.

در عین حال كارشناسان سیاسی بر این باورند كه تحصنی كه الاسیر طی دو هفته اخیر در جنوب لبنان به راه انداخته، تصادفی نیست، بلكه طرحی برنامه ریزی شده در ورای خود دارد تا بدین شیوه آتش فتنه های مذهبی در كشور شعله ور شود.

به گفته آنان، مساله سلاح حزب الله موضوعی شخصی نیست كه برخی افراد بخواهند با تحصن و ایجاد راه بندان با آن برخورد كنند چرا كه این امر نه متعلق به اشخاص بوده و نه به شهر خاصی مانند صیدا تعلق دارد، بلكه موضوعی است كه به تمام مردم لبنان مربوط می شود.

در مقابل این تحركات، حزب الله همچنان در برابر الاسیر سیاست سكوت را پیش گرفته تا از وقوع هرگونه فتنه جدید جلوگیری شود.

خاور**1030**2047**



:: برچسب‌ها: آسمان , حیوانات ,
:: بازدید از این مطلب : 89
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor


:: برچسب‌ها: کالیفرنیا , مردم ,
:: بازدید از این مطلب : 119
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor
سرنا ویلیامز

سرینا ویلیامز بازیکن آمریکائى براى پنجمین بار قهرمان زنان ویمبلدون شد. او در بازى نهائی، اگنیشکا رادوانسکا از لهستان را در سه ست شکست داد، مسابقه اى که بدون هیجان آغاز شد و در پایان تبدیل به رقابتى فشرده شد.

ست اول که با نتیجه شش بر یک به نفع سرینا پایان یافت و تنها ٣٦ دقیقه طول کشید یکى از یکطرفه ترین و کم هیجان ترین ست هایى بود که در فینال ویمبلدون دیده شده. رادوانسکا در مقابل قدرت برتر، بخصوص سرویس هاى سهمگین قهرمان آمریکایى به آسانى تسلیم شد.

در این ست به نظر مى آمد که سرماخوردگى و عفونت ریه اى که قبل از بازى نیمه نهائى گریبان رادوانسکا را گرفته بود بازگشته است. او پس از پیروزى در نیمه نهائى در اثر سرفه هاى شدید حتى نتوانست مصاحبه مطبوعاتى خود را تمام کند و با گریه سالن را ترک کرد.

اما در پایان ست اول ریزش باران آغاز و بازى قطع شد. پس از ٢٤ دقیقه که بازیکنان به زمین بازگشتند بازیکن لهستانى با اعتماد به نفس ست دوم را آغاز کرد و با اینکه چهار بر دو عقب بود توانست دو بار سرویس گیم هاى سرینا را از او ببرد و ست دوم را با نتیجه هفت بر پنج از آن خود کند.

در ست سوم درست زمانى که به نظر مى آمد سرینا نگران شده و کم کم کنترل اعصاب خود را از دست مى دهد، او توانست در گیم پنجم سرویس گیم رادوانسکا را ببرد و چهار بر دو جلو بیفتد.

از آن پس دیگر هیچ چیز نتوانست جلوى سرینا را بگیرد. رادوانسکا حتى یک گیم دیگر هم نبرد و سرینا ست را با نتیجه شش بر دو برد و چهارهمین جام گران اسلم خود را به خانه برد.

رادوانسکا مى خواست با پیروزى در این فینال براى تنیس و براى لهستان تاریخساز شود چون اگر مى برد اولین لهستانى مى شد که برنده یک جام گران اسلم شده بود. البته او حالا هم اولین لهستانى است که پس از ٧٥ سال به فینال گران اسلم رسیده است.

تعداد جام هاى ویمبلدون سرینا ویلیامز با این پیروزى با خواهر بزرگ ترش ونوس که او هم پنج بار از زمین چمن ویمبلدون سربلند بیرون آمده مساوى شد اما کار او هنوز تمام نشده. او و ونوس به فینال دوبل زنان رسیده اند که اگر پیروز شوند پنجمین بارى خواهد بود که جام دوبل زنان ویمبلدون را صاحب مى شوند.

اما آنچه از همه چیز براى سرینا مهمتر است این است که او که دو سال پیش چنان بیمار بود که گفته مى شد اگر جان به سلامت ببرد دیگر هرگز قادر نخواهد شد تنیس بازى کند، در سى سالگى بار دیگر قهرمان گران اسلم شده و اگر همینطور پیش برود این آخرین جامش هم نخواهد بود.



:: برچسب‌ها: مربع , ایالات متحده ,
:: بازدید از این مطلب : 103
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor
جلسه مجمع تشخیص مصلحت، صفحه اول شرق

جلسه مجمع تشخیص مصلحت، صفحه اول شرق

روزنامه های امروز صبح تهران از حضور تیم اقتصادی دولت و رییس جمهور در مجمع تشخیص مصلحت و بررسی تحریم ها و مشکلات بازار در آن جا استقبال کرده و نشانه همدلی بخش های مختلف کشور برای مقابله با تحریم نفتی کشور دانسته اند. ابراز شادمانی از پیروزی اسلامگرایان در لیبی، و هشدار درباره شادمانی زودهنگام از انتخابات محمد مرسی و اخوان المسلمین در مصر از دیگر بخش های این روزنامه هاست.

ادامه گزارش ها درباره بالاگرفتن نارضایتی مردم از گرانی و تکرار تبلیغات درباره بی اثر بودن تحریم ها همچنان ادامه دارد در حالی که با تعطیل چند ستون طنز و طراوت، عملا شادی و طراوت از این روزنامه ها رخ بر بسته است.

تصمیمی دیر، اما درست، برای مقابله با تحریم ها

حسن سبحانی در مقاله ای در نوشته مواجهه مسوولان اقتصادی کشور با واقعیات اقتصادی معطوف به «افزایش قیمت حامل‌های انرژی» که به «هدفمند کردن یارانه‌ها» مشهور شد و اعلام توقف افزایش قیمت حامل‌های انرژی هر چند بسیار دیرهنگام و از سر ناچاری و ناگزیری اتخاذ شده باشد اما از منظر تصمیم‌گیری اقتصادی مواجهه‌ای درست است. اصولا کار «علم» نیز همین است. در فعالیت‌های علمی محقق به دنبال ادراکی است که با واقعیات منطبق باشد تا بتواند از طریق دخل و تصرف در واقعیات بایستد و آنها را به سمت و سویی هدایت کند که منافع جامعه در آن جست‌وجو می‌شود.

به نوشته این مقاله آنچه از اثر این تصمیم گیری ها بر اقتصاد ایران وارد آمد از منظر کارشناسی فعلا قابل احصا نیست اما آنچه بدیهی است این واقعیت است که ضعف ادراک پدیده‌های اقتصادی در بدنه کارشناسی مدیریت اقتصادی کشور یا گوش ندادن به دیدگاه‌های کارشناسانه موجب فراهم آمدن پدیده‌های‌ مبهم برای سرمایه‌گذاری را در کشور شد. و در این موقعیت، سرمایه‌گذاری تحت‌الشعاع فعالیت‌های زودبازده و مطمئن‌تری همچون فلزات قیمتی و پول خارجی قرار گرفت و تولید دچار گرفتاری شد و به واسطه افزایش قیمت حامل‌های انرژی، یک مرتبه دیگر با مشکلات عدیده‌ برخورد کرد.

به نوشته مقاله شرق امروز به وضوح و به صراحت دور باطلی درست کرده‌اند که از افزایش قیمت‌ها شروع شده و به افزایش‌های بیشتری در قیمت به دلیل کاهش عرضه در مزارع و کارخانجات و مشکلات ناشی از تحریم مختومه می‌شود. در چنین شرایطی قبول ناصواب بودن افزایش قیمت‌ حامل‌های انرژی، می‌تواند مفید باشد.

بعد از بستن تنگه هرمز چه؟

عکس و تیتر صفحه اول ابتکار

عکس و تیتر صفحه اول ابتکار

علی محقق در سرمقاله با اشاره به طرح دوفوریتی بستن تنگه هرمز که با ۱۰۰ امضاء از نمایندگان مجلس تدوین شده نوشته بر اساس این طرح یک ماده‌ای و یک جمله‌ای! در صورت تصویب مجلس، دولت موظف می‌شود تا بر اساس حق حاکمیت خود، از عبور نفتکش‌هایی که نفت خود را به مقصد کشورهای طراح تحریم نفتی علیه ایران حمل می‌کنند، جلوگیری کند.

نویسنده با تذکر این که میان مصوبه مجلس و هشدار مقام‌های سیاسی و نظامی کشور زمین تا آسمان تفاوت هست پرسیده آیا نمایندگان در طرح خود، ابعاد و احتمالات مختلف ماجرا را پیش‌بینی کرده‌اند؟ آیا به همان سادگی که برای بستن تنگه هرمز طرح تدوین کرده‌اند، برای روزهای پس از بستن تنگه و احتمال بروز شرایط جنگی هم طرح و نقشه مشخص و از پیش تدوین شده‌ای آماده کرده‌اند؟ از طرح یک ماده‌ای ارائه شده که چنین بر نمی‌آید و در لابلای اظهارات طراحان و امضاکنندگان هم چنین نشانه‌هایی به چشم نمی‌خورد.

ابتکار در نهایت با اشاره به «هشدار به لندن برای قطع یا کاهش روابط» که سال پیش هر از گاهی روی میز می‌گذاشتند و در زمستان یکجا خرج شد و روابط دو کشور تا آستانه قطع کامل پیش رفت نوشته حالا این سوال مطرح می‌شود که آیا نمایندگان مجلس – به‌رغم اختیارات قانونی خود- بهتر نیست تصمیم‌گیری برای بستن یا نبستن تنگه هرمز را مانند همه سه دهه گذشته روی میز نگهدارند و به جای آن، با تصویب قوانین تسهیل‌کننده شرایط را برای دور زدن بیشتر تحریم‌ها و یا گشایش در اختلافات هسته‌ای فراهم نمایند.

اسلامگرا و واقع بین و آرام یا جنگ داخلی

در حالی که عکس و گزارش هائی از انتخابات لیبی در صفحات اول روزنامه های امروز صبح به عنوان نشانه پیشرفت اسلامگرایان در آن بخش بزرگ از آفریقا منعکس شده برخی از روزنامه ها از وقوع جنگ در آن کشور ابراز نگرانی کرده اند.

جعفر قنادباشی ، کارشناس مسائل آفریقا در مقاله ای در نوشته تصاویر پخش شده از رسانه ها از انتخابات لیبی حکایت از آن دارد که به رغم آنکه شهروندان لیبی از تجربه شرکت در انتخابات بی بهره بودند ، اما مانند کسانی که مدتها با انتخابات سرو کار دارند، رفتار کردند و به تعبیری به گونه ای نهادینه شده در انتخابات شرکت کردند. جو آرام حاکم بر اغلب شهرهای لیبی و همچنین در برخی شهرهای شرقی که گفته می شد، آشوب زده هستند نیز شگفتی تحلیلگران را در پی داشت.

به نوشته این مقاله باید گفت که کشوری مانند لیبی بنا بر ترکیب جمعیتی‌اش، در برخی حوزه ها دچار مشکلاتی بود کما اینکه در دو شهر اجدابیا و بریقه هم انتخابات بنا به دلایل امنیتی به تعویق افتاد و همچنین در برخی شهرهای حوزه جنوبی ما شاهد درگیری هایی میان طرفدران قذافی و ساکنان این مناطق بودیم اما در یک شمایل کلی می توان گفت که فضای انتخاباتی در لیبی متفاوت با تحلیل های قبل از انتخابات بود.

در انتهای این مقاله یادآوری شده که در میان جریانات حاکم بر روند انتخابات لیبی برخی از گروه های سلفی سخنانی از بخت بلند خود به میان آوردند حال آنکه تصاویر و شمایل افراد شرکت کننده حاکی از آن است که افراد شرکت‌کننده بر یک اسلام واقع گرا و به‌دور از جریانات افراطی تاکید داشتند.

اما روزنامه جوان با چاپ عکسی از انتخابات لیبی در صفحه اول خود خبر از "آتش جنگ داخلی در صندوق های رای لیبی" داده است.

تیتر و عکس صفحه اول روزنامه جوان

تیتر و عکس صفحه اول روزنامه جوان

تأمل در دعوت از محمد مرسی

صادق زیباکلام در مقاله ای در نوشته اصرار ایران مبنی بر دعوت از «محمد مرسی» رییس‌جمهور جدید اسلامگرای مصر ضمن اینکه قابل فهم است اما در عین حال نیز باید با احتیاط با آن برخورد شود. قاهره تا به اینجا به صورت رسمی و علنی واکنش گرم و پرشوری نسبت به دعوت ایران نشان نداده و اولا ممکن است محمد مرسی به ایران نیاید و قاهره یکی از شخصیت‌های دولت جدید را به ایران بفرستد، ثانیا آمدن وی به ایران خیلی چیزی را اثبات نخواهد کرد.

این استاد دانشگاه با تاکید بر این که رسانه‌ها و شخصیت‌های ایران خیلی توجه به گرایش‌های سیاسی و جهت‌گیری‌های اخوان‌المسلمین ندارند به یادها آورده: جهت‌گیری‌ها و تفکرات اسلامگرایان در مصر بیش از آنکه به جهت‌گیری‌های اصولگرایان در ایران نزدیک باشد، بیشتر به تفکرات و نگاه ملی، مذهبی‌ها و اصلاح‌طلبان نزدیک است، این در عمل به معنای آن است که دولت جدید مصر بنا ندارد تعهدات و توافقات قبلی را یک‌جانبه ملغی کند. این شامل «کمپ دیوید» هم می‌شود.

در ادامه مقاله شرق آمده: اخوانی‌ها رسما اعلام داشته‌اند که در دولتی که تشکیل خواهند داد از سایر جریانات سیاسی از جمله لیبرال‌ها، سکولارها و حتی قبطی‌های ‌مسیحی هم دعوت به همکاری خواهند کرد. اخوانی‌ها همچنین اعلام کرده‌اند که اجرای سریع قوانین شریعت در مصر هنوز در دستور کار نیست و «حجاب» را اجباری نخواهند کرد. شاید بهتر باشد که مسوولان ما به جای اصرار در ایجاد روابط گسترده با اخوانی‌ها قدری تامل به خرج دهند و عجله نکنند.

تحریم نفتی اثر ندارد

در سرمقاله خود بدون اشاره به تحریم نفتی اتحادیه اروپا که تنها دوازده روز از آن می گذرد نوشته واقعیت این است که ایران با ۹ ماه مقاومت، شوک بزرگ را از سر گذرانده و حالا اتفاقا نوبت غرب است که شوک غیرمترقبه را تجربه کند. غرب مطلقا انتظار نداشت اما پس از ۹ ماه به چشم دید که ایران جا نخورد و جا نزد. اما قصه در همین جا ختم نمی شود که به قول معروف آخر شاهنامه خوش است.

نویسنده این مقاله بعد از تکرار استدلال هائی که در این روزها بارها در همین روزنامه نوشته شده تاکید کرده ایالات متحده با این راهبرد جدید ناکام خواهد ماند. تحریم ها در سطح سیاستمداران نیز کاملا معکوس عمل کرد. نه تنها در سطح حاکمیت، اسباب انسجام و همدلی بیشتر شد بلکه حتی نگاه سیاسی تمایزطلب و شبه روشنفکر را نیز با خود و در برابر افکار عمومی دست به گریبان کرد. غرب با آخرین نمونه دشمنی خود و درحالی که در مقابل منطق سازنده و مستدل ایران هیچ حرفی برای گفتن نداشت، خود را در منظر افکار عمومی جهان و ایران برهنه کرد.

سرمقاله کیهان سپس تیغ نقد خود را متوجه نیروهای داخلی کرده و نوشته خوش گمانی به غرب و تلقی این که به واسطه مذاکره و مسالمت با آنان می توان بازی برد- برد داشت و پیشرفت کرد، بارها در میان برخی سیاستمداران ما رسوخ کرد و دولت هایی را به انفعال و رخوت کشاند. عمل غرب ظاهرا حجمی از فعالیت های پرشتاب به چشم می آید اما بیش فعالی برای کسی که در باتلاق افتاده، اصلا خوب نیست و زمان غرق شدن او را شتاب می بخشد. وقتی ایران از چالش خطیر اخیر سربلند و غیرقابل انتظار بیرون بیاید- که آمده- آن وقت اسطوره قدرت غرب در انظار خواهد شکست.

کودکان کار و خیابان

اعتیاد به شبکه های اجتماعی، حسن کریم زاده، شرق

اعتیاد به شبکه های اجتماعی، حسن کریم زاده، شرق

مریم نظری در گزارش داده: در حالی که ۱۲ دستگاه دولتی و غیر دولتی متعهد شده‌اند تا با فعالیت در ستاد ساماندهی کودکان کار و خیابان، این کودکان را یاری کنند اما انتظارها برای آنکه کار کودکان در کشور پایان یابد طولانی شده است. فرقی نمی‌کند کارگری و پادویی در کارگاهی نمور باشد یا دستفروشی در کنار خیابان! این کودکان با روی نامهربان زندگی روبه‌رو شده‌اند و در میان بی‌تفاوتی مردم و ناکارآمدی دستگاه‌های دولتی قد می‌کشند.

گزارشگر این روزنامه برای آگاهی از کم و کیف این آسیب اجتماعی به خانه کودک ناصرخسرو، محل نگهداری حدود ۲۰۰ کودک ایرانی و افغانی رفته که زیر نظر سازمان رفاه و مشارکت‌های شهروندی شهرداری و انجمن حمایت از حقوق کودکان فعالیت می‌کند.

تهران امروز نوشته: ناصر خسرو از آن دست مناطق کارگرنشینی است که پدر و پسر گاری به دست در بازارهای شلوغ منطقه پرسه می زنند و روزی که پدر از صبح تا ظهر با گاری باربری می کند از ظهر تا شب پسر موظف است کار پدررا ادامه دهد. کودکان ایرانی این خانه اغلب متعلق به خانواده‌های مهاجر و کوچ‌نشین از استان‌های غربی و شمالی‌اند که خانواده‌هایشان به دلیل بیکاری به پایتخت پناه آورده‌اند تا شاید با کار بیشتر، کمتر شرمنده خانواده خود باشند.

تیترهای پنهان

در ستون تیترهای پنهان نوشته:

- عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس: مردم گرانی‌ها را مدیریت کنند [منتظر دولت نمونن]

- وزیر خارجه: گم شدن سند باغ قلهک به من مربوط نمی‌شود [من همیشه مدارکمو تو گاوصندوق می‌ذارم]

- یک نماینده: پیگیری استیضاح وزیر کار پس از تعطیلات [ می‌خوایم سر فرصت باشه که بتونیم برای لغو استیضاح هم امضا جمع کنیم]

- جزئیات انتقال پایتخت از زبان معاونت حقوقی رئیس‌جمهوری [اول چند وانت میاریم و پرونده‌ها را می‌بریم، بعدشم چند تا اتوبوس، کارمندها را می‌برن. به همین راحتی]

- زیباکلام: اصلاح‌طلبان از ناطق نوری حمایت کنند [ تصمیم گرفتم روزی یه نامزد به اصلاح‌طلبان معرفی کنم]

کارتون روز

کارتون فیروزه مظفری، اعتماد

کارتون فیروزه مظفری، اعتماد



:: برچسب‌ها: هندوستان , سان فرانسیسکو , پرندگان ,
:: بازدید از این مطلب : 118
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

محققان با توجه به نیاز به غربالگری در سه ماهه اول بارداری دریافتند كه اختلال در عملكرد تیروئید هرچند بسیار خفیف، با بروز مشكلات جدی در زایمان همراه است.

محققان با استفاده از آزمون TSA‌، سطح عملكرد تیروئید را در اوایل دوران بارداری هزار زن باردار اندازه‌گیری كردند.

از این تعداد 533 نفر با عملكرد طبیعی تیروئید و 263 نفر دارای اختلال خفیف و كم كاری تیروئید بودند كه تحت درمان قرار گرفتند.

به گزارش روز یكشنبه روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و اموزش پزشكی به نقل از نشریه انجمن غدد درون ریز و متابولیسم هوستون، محققان با بررسی‌های لازم پس از اتمام حاملگی مشاهده كردند كه خطر سقط جنین، زایمان زودرس و هم چنین تولد نوزادان با وزن كم در زنان تیروئیدی دوبرابر زنان دیگر بوده است.

اجتمام**9105**1569



:: برچسب‌ها: معماری ,
:: بازدید از این مطلب : 111
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

محمدرضا پور ابراهیمی، روز یكشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرگزاری جمهوری اسلامی، افزود: فرهنگ استفاده از محصولات داخلی باید توسط رسانه ها در كشور نهادینه شود.

وی اظهار داشت: متاسفانه با وجود آن كه محصولاتی خوب در كشور تولید می شود ولی به دلیل وجود فرهنگ بهتر تصور شدن كالاهای خارجی در نظر مردم ، گرایش به خرید این كالاها افزایش یافته است.

وی با بیان این كه فرهنگ خرید كالاهای تولید داخل كشور در كنار سایر اقدامات اقتصادی باید در بدنه اقتصاد شكل بگیرد، افزود: مجموعه این فعالیت ها موجب می شود كه در یك برنامه 10 ساله به این شرایط برسیم كه نیاز كشور را با كالاهای دارای كیفیت بالا در داخل كشور برطرف كنیم و مردم نیز بدانند خرید كالاهای داخلی به نفع مملكت است.

نایب رییس كمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، واردات بخشی از كالاها را به كشور اجتناب ناپذیر دانست و گفت: می توانیم برخی كالاهای غیر ضروری را نیز وارد نكنیم.

پور ابراهیمی، بیان كرد: بطور معمول در كشور اولویت های استراتژیك می گذارند و می گویند باید كالاهایی وارد كشور شود كه اگر دشمن خواست آن ها را تحریم كند ما نگران ورود آنها نباشیم.

وی گفت: برای كالاهای استراتژیك برنامه ریزی و بخش زیادی از این كالاها مدیریت شده و واردات و صادرات به منظور تنظیم بازار در بسیاری از زمینه ها بوده است.

وی افزود: در بسیاری از بخش هایی كه می توانستیم تولید محصول داشته باشیم تا نیازمند واردات در آن زمینه نشویم كاری انجام نشده است، و یكی از دلایلی كه در این بخش واردات انجام می شود نظام بهای تمام شده كالا و مقایسه بهای تمام شده و كیفیت اقلام ما با كشورهای خارجی است.

پور ابراهیمی، اظهار داشت: در زمینه بهای تمام شده كالا به دلایل مختلف واحدهای اقتصادی بر بهره وری تولید و استفاده از ظرفیت های داخلی كار نكرده اند.

وی افزود: ساختار كشور قبل از اجرای ابلاغیه اصل 44 قانون اساسی توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی 80 درصد دولتی و 20 درصد خصوصی بود و قرار است این نسبت عكس شود لذا این دوران گذار نیازمند تغییرات پایه ای در نگاه و عوامل فعالیت های اقتصادی و غیره است.

نایب رییس كمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، افزود: به نظر می رسد آنچه كه در سال های گذشته ادامه دادیم، نیازمند تغییر نگاه، رویكرد و حركت جدی در حوزه فعالیت های اقتصادی برای رسیدن به 20 درصد بخش دولتی است.

وی گفت: شرایط ما در تولید ملی، رفتن به سمت خودكفایی و مسیری است كه بخشی از نیازمندی های كشور را از ظرفیت های داخلی تامین كنیم و در این مسیر گام های خوبی برداشته شده ولی كافی نیست.

پور ابراهیمی، نظام تعرفه را یكی از راهكارها در این زمینه دانست و ادامه داد: معمولا در دنیا وقتی نظام تعرفه اتفاق می افتد قیمت كالاهای وارداتی افزایش پیدا می كند.

وی افزود: بطور معمول در مراودات اقتصادی برخی از كشورها امكان تعرفه بیش از حد در برخی از محصولات را فراهم نمی كنند.

نایب رییس كمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، صادرات را یكی از عوامل موثر برای تسهیل در بخش تولید دانست و اظهار داشت: صادرات از دیگر اقداماتی است كه می تواند در راستای رسیدن به خودكفایی در محصولات مورد نیاز كشور اثر گذار باشد.

وی گفت: برخی از این اقدامات انجام شده، برخی در دست انجام است و برخی دیگر در قالب یك مجموعه انجام شده و برخی نیز انجام نشده است و بطور كلی می توان گفت، اقداماتی كه در كشور انجام شده پاسخ كافی برای حل نیاز تولیداتی را كه از خارج وارد می كنیم نداده یا كیفیت مناسب را نداشته است.

*** واكنش بازار سرمایه به خبرهای خوب و بد، بیش از حد معقول است

پور ابراهیمی، در ادامه این گفت و گو در پاسخ به این پرسش كه چه راهكارهایی را برای بهبود و تقویت بازار سرمایه پیشنهاد می كنید، با بیان این كه واكنش بازار سرمایه به خبرهای خوب و بد بیش از حد معقول است، بیان كرد: برای اینكه بتوانیم بازار سرمایه را با واكنش های منطقی مواجه كنیم باید اقدام های كلیدی انجام دهیم.

وی با اشاره به این كه اتفاقات روز دنیا اثرات زیادی را بر بازار بورس می گذارد، گفت: بازار سرمایه بیش از حد احساساتی است.

وی با طرح این سووال كه تركیب سرمایه گذاران ما در بازار سرمایه چگونه است؟، اظهار داشت: اكنون بخش عمده سرمایه گذاران ما در بازار سرمایه نهادهای عمومی غیردولتی هستند.

نایب رییس كمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، با بیان این كه دو نگاه بلند و كوتاه مدت در بازار سرمایه وجود دارد، افزود: در بازارهایی كه نهادهای مالی حضور دارند نگاه كوتاه مدت كمتر است.

وی خرید و فروش در مدت زمان اندك را نگاه كوتاه مدت و برعكس آن را در بازار سرمایه، نگاه بلند مدت اطلاق كرد و گفت: نهادهای مالی سرمایه گذاری بطور عمده نگاه بلند مدت دارند و اگر نهادهای سرمایه گذاری هم احساساتی شوند و در كنار سرمایه گذاران خرد اقدام به خرید و فروش های متناسب با بازار كنند هیجان بازار چند برابر می شود.

پور ابراهیمی، بیان كرد: یكی از راهكارها این است كه نهادهای مالی فعال در بازار سرمایه در این گونه مواقع از سهم خود حفاظت كنند.

وی با بیان این كه نرخ بازار سرمایه گذاری در بورس به واسطه تغییرات بازار اتفاق می افتد، اظهار داشت: بازار یعنی اخبار خوب و بد و نوسان در ذات بازار است.

وی تصریح كرد: میزان متوسط شیب بازار در پرتو سقوط و صعود بازار بسیار مهم است.

نماینده مردم كرمان و راور در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: می شود نشان داد كه در 10 تا 12 سال گذشته متوسط نرخ بازده بورس در زمان هایی كه بشدت بازار سقوط كرده و در روزهای صعودی در سال میانگین 32 تا 33 درصد بازدهی بوده است.

وی به سرمایه گذاران توصیه كرد، نگاهشان را به سرمایه گذاری بلند مدت كنند و افزود: باید به سهام داران خرد اطلاع رسانی كرد كه نوسان جزء ذات بازار است.

پورابراهیمی، نهادهای سرمایه گذاری را با در دست داشتن 70 تا 80 درصد ارزش بازار، پشتوانه بازار دانست و اظهار داشت: بازار سرمایه ما نشان داده این شرایط را دارد كه بازده مناسب را داشته باشد و سرمایه گذاران را قانع كند كه سرمایه خود را در این بازار نگه دارند.

وی تصریح كرد: یكی از راهكارهای توسعه اقتصادی در كشور، هدایت منابع به سمت بازار سرمایه است تا بتواند در تولید ثروت در اقتصاد كشور موثر باشد.ك/3

7433/8154//2624 / 1449



:: برچسب‌ها: سیاتل , موسیقی ,
:: بازدید از این مطلب : 77
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

لایحه بیمه درمانی دولت اوباما كه پس از كش وقوس های فراوان میان كاخ سفید و كنگره، به دلیل مخالفت نمایندگان جمهوریخواه با این طرح، سرانجام با رای دیوان عالی آمریكا تایید شد.

اكنون ریك اسكات به عنوان نخستین فرماندار به مخالفت با این قانون پرداخته و با صراحت اعلام می كند كه اجازه نمی دهد این قانون در ایالت فلوریدا اجرایی شود.

فرماندار ایالت فلوریدا دلیل مخالفت خود با طرح بیمه درمانی اوباما را مخالف بودن آن با سیاست اصلی نظام سرمایه داری دانست و گفت: بیمه درمانی اوباما با روح قانون اساسی آمریكا مغایرت دارد.

وی افزود : برخلاف نظر اوباما، اجرای این طرح باعث كاهش هزینه های درمانی نخواهد شد بلكه تنها آزادی مردم را برای انتخاب نوع بیمه خدمات درمانی محدود می كند.

جمهوریخواهان كه بشدت مخالف اجرای لایحه بیمه درمانی اوباما هستند، می گویند بیمه درمانی اوباما الگو برداری از طرح بیمه برخی كشورهای اروپایی است.

مخالفان این طرح بر این باورند كه اوباما به دلیل ضعف در مدیریت و بحران دامنه دار اقتصادی، بشدت نگران نتایج انتخابات ریاست جمهوری نوامبر 2012 است و با این راهبرد می خواهد، میزان محبوبیت خود را در افكار عمومی بالا ببرد.

بیش از 50 میلیون آمریكایی فاقد هرنوع پوشش بیمه درمانی هستند كه براساس اقدام اوباما خواهند شد.

هزینه های بیمه درمانی در آمریكا بسیار بالا است و هزینه این بخش برای یك خانواده سه نفره، ماهیانه حداقل حدود شش هزار دلار است.

جمهوریخواهان می گویند، لایحه بیمه درمانی اوباما فریبكاری برای كسب رای افراد فاقد بیمه است و اگر مجددا رییس جمهوری شود، چند ماه پس از انتخابات به بهانه عدم همكاری نمایندگان جمهوریخواه، این قانون را ملغی خواهد كرد.

هزینه درمانی در آمریكا بویژه درشهر نیویورك به عنوان گران ترین شهر جهان محسوب می شود.

میت رامنی نامزد حزب جمهوریخواه و رقیب اصلی اوباما اعلام كرده اگر رییس جمهوری آمریكا شود، قانون بیمه درمانی را لغو خواهد كرد.

بر اساس نظرسنجی های مختلف میزان محبوبیت هر دو نامزد حدود 50 درصد است.

اروپام 1908**1516



:: برچسب‌ها: اروپا , قدیمی , عکاسی ,
:: بازدید از این مطلب : 120
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

18 تیر 1381

آیت اللَّه سیدكاظم اخوان مرعشی مدرس برجسته حوزه علمیه مشهد و مولف آثاری چون مناسك حج، حاشیه بر عروة الوثقی، شرح عروة الوثقی و تقریرات درس فقه آیت اللَّه بروجردی، در 83 سالگی درگذشت.

18 تیر 1359

200 عضو كنگره آمریكا در نامه مشتركی به مجلس شورای اسلامی، از نمایندگان خواستند موضوع آزادی گروگانهای امریكائی در تهران را در اولویت قرار دهند.

18 تیر 1334

پس از انتصاب هندرسن به معاونت وزارت امور خارجه امریكا ، 'سلدرون چ. م.' به جای وی به عنوان سفیر جدید امریكا در ایران معرفی و وارد تهران شد.

18 تیر 1311

مسجد وكیل شیراز در استان فارس، در فهرست آثار ملی ایران ثبت شد.

18 تیر 1299

'میرزا كوچك خان جنگلی' یك ماه پس از اعلام حكومت جمهوری در گیلان در اعتراض به بد قولی اعضای حزب عدالت وابسته به روسیه، كه برخلاف توافق قبلی مبنی بر خودداری از تبلیغات كمونیستی، به ترویج مرام كمونیسم در شهر رشت پرداختند، از این شهر خارج و به فومن رفت.

اطلاع **9131**1717



:: برچسب‌ها: روش ,
:: بازدید از این مطلب : 90
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 تير 1391 | نظرات ()