نوشته شده توسط : vzwdolor

به گزارش ایرنا، معاون فنی و عمرانی شهرداری كرج در آیین گشایش این طرح گفت: پل شهدای روحانی با اعتباری بالغ بر 250 میلیارد ریال به عنوان طولانی ترین تقاطع غیرهمسطح البرز 37 روز زودتر از موعد مقرر مورد بهره برداری قرار گرفت.

'علی اصغر كمالی زاده' افزود: این طرح برای روان سازی ترافیكی در شریان های اصلی كلانشهر كرج به طول حدود یك كیلومتر به عنوان بزرگترین تقاطع غیرهمسطح در استان البرز به همت شهرداری و با حمایت های ویژه شورای اسلامی شهر كرج احداث شده است.

این مسوول عنوان كرد: پل شهدای روحانی دارای 66 ستون است كه این ستون ها بر روی 296 شمع قرار گرفته و طول عرشه پل 440 متر، عرض متوسط 25 متر و دارای دو رمپ كناری 130 متری است.

وی افزود: در ساخت این پل 24 هزار مترمكعب بتن ، سه هزار مترمكعب آرماتور و 44هزار مترمكعب عملیات پاركی انجام شده است.

كمالی زاده اظهار داشت: این پل بر روی خیابان شهید مطهری و بلوار ملاصدرا احداث شده كه با بهره برداری از آن ترافیك در شمال كلانشهر كرج روان شد.

وی گفت : طی سال جاری شش تقاطع غیرهمسطح در نقاط مختلف كلانشهر كرج به بهره برداری می رسد كه پل شهدای روحانی نخستین طرح گشایشی امسال است.

در این آیین كه شهرداران قم و قزوین، مسوولان فنی و اجرایی شهرداری های تهران، مشهد، اصفهان و شیراز، استاندار البرز، نماینده مردم كرج در مجلس شورای اسلامی و شمار زیادی از مردم كرج حضور داشتند، شهروندان از اجرای سریع و مناسب این طرح بزرگ كه حدود دو سال زمان برای ساخت آن صرف شد، از شورا و شهرداری كرج قدردانی كردند. ك/2

691/7410**1368**



:: برچسب‌ها: سرگرمی , طبیعت ,
:: بازدید از این مطلب : 98
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

در صف حکومت کسانی هستند که قبلا از قیام طالبان علیه تفنگداران غیر مسئول بعضی از گروه ها بخصوص حزب اسلامی و حزب وحدت تجربه کافی دارند و این افراد اکنون در کنار آقای کرزی هستند.

از مدتی بدین سو در بعضی از ولایات افغانستان خبر از "قیام های مردمی علیه طالبان" می رسد.

ظاهرا این حرکت نخست در ولسوالی اندر ولایت غزنی آغاز شد و اکنون براساس گزارشها به ولایات دیگر در جنوب، شرق و حتی شمال افغانستان نیز گسترش یافته است.

سوال اینجا است که آیا این قیام های مسلحانه را مردم خود سازمان داده اند و یا اینکه بار دیگر ما شاهد حرکت دیگر و تکرار تجربه سال ۱۹۹۵ هستیم که به قیام تحریک طالبان انجامید.

بیاد داریم که در اوایل سال ۱۹۹۵ زمانیکه حکومت مجاهدین در افغانستان قادر به شکست مخالفین خود بخصوص در اطراف کابل نشد، از حرکت طالبان به این امید حمایت کرد که این نیروی جدید و تازه نفس با مخالفین قدیم در افتد و در نتیجه «زهر طرف که شود کشته خیر اسلام است» و جانب دولت مجاهدین از جنگ میان این دو سالم بدر آید.

در آن زمان مردم از عملکرد های نیروهای مسلح غیر مسئول بجان آمده بودند. حالا هم عملکرد های فرماندهان طالب در بعضی از ولایات، برای این گروه مشکل آفرین شده و به حکومت این فرصت را فراهم آورده تا به حرکتی کمک کند که در ظاهر با حکومت و نیروهای خارجی موافق نیست اما از عملکرد های طالبان نیز دلی خوشی ندارد.

در صف حکومت کسانی هستند که قبلا از قیام طالبان علیه تفنگداران غیر مسئول بعضی از گروه ها بخصوص حزب اسلامی و حزب وحدت تجربه کافی دارند و این افراد اکنون در کنار آقای کرزی هستند.

اینها بودند که در اوایل سال ۱۹۹۵ به حکومت مجاهدین مشورت دادند تا از طالبان حمایت کنند، زیرا به گفته آنها طالبان یک گروه "خودجوش برخاسته از مناطق پشتون نشین افغانستان اند."

اینها در آن زمان استدلال می کردند: طالبان با جلب حمایت پشتون ها، بخوبی می‌توانند کسانی چون گلبدین حکمتیار رهبر حزب اسلامی و عبدالعلی مزاری رهبر حزب وحدت را از صحنه خارج سازند و از سوی دیگر خودشان دارای رهبری توانمند نظامی نیستند؛ به همین دلیل می توان آنها را که در جنگ با حزب اسلامی ضعیف می‌شوند، به آسانی از صحنه خارج ساخت.اکنون بار دیگر یک نیروی جدید از مناطق پشتون نشین در حال ظهور است.

آیا بازهم سناریویی شبیه ظهور طالبان در حال تکرار است؟

ماجرای اخیر از آنجا آغاز شد که مسوولان ولسوالی اندر، گشت و گذار موترسایکل/موتورسیکلت های بدون مدرک را در سطح این ولسوالی منع کردند.

فرماندهان طالب مستقر در این ولسوالی که نا امن ترین منطقه غزنی بشمار می رود، در برابر این اقدام مقامات و بدون در نظر

در میان جنگجویان طالب در غزنی، عده ای از طالبان پاکستانی هم حضور داشتند که از وزیرستان آمده بودند.

گرفتن عواقب اقدامات خویش، دستور به بستن مکاتب/مدارس دادند.

مکاتب فقط در ولسوالی های اندر و 'ده یک' بسته شد، زیرا منع گشت و گذار موترسایکل در همین دو ولسوالی عملی شده بود.

طالبان که پیشتر از طریق ریش سفیدان محلی با وزرات معارف/آموزش و پرورش بر سر باز شدن مکاتب به توافق رسیده بودند، فکر می‌کردند از این راه، فشار متقابل بر مقامات محلی وارد خواهند آورد.

در میان جنگجویان طالب در این ولایت، عده ای از طالبان پاکستانی هم حضور داشتند که از وزیرستان آمده بودند.

با بسته شدن مکاتب، در میان مردم این باور قوت گرفت که پاکستانی ها دستور بستن مکاتب را داده اند. احساسات ضد پاکستانی مردم مزید بر علت شد و مردم از قیام کنندگان حمایت کردند.

در نخستین عملیات، آنها پانزده تن از طالبان پاکستانی را بدون جنگ دستگیر کردند و به مقامات امنیتی سپردند.

روایت طالبان

طالبان در این مورد بصورت رسمی تا کنون چیزی نگفته اند.

اما یک منبع نزدیک به طالبان پذیرفت که فرماندهان محلی آنها با بستن مکاتب در اندر، دست به اقدام ناعاقبت اندیشانه زدند.

این منبع که نخواست نامش فاش شود ادعا کرد که تعدادی از فرماندهان حزب اسلامی در سازماندهی این قیام دست داشته اند.

"چند روز پیش از این قیام، دفتر حزب اسلامی از سوی یکی از مقامات دولتی در ولایت غزنی رسما افتتاح شد"

او گفت: چند روز پیش از این قیام، دفتر حزب اسلامی از سوی یکی از مقامات دولتی در ولایت غزنی رسما افتتاح شد.

او از فیضان الله فیضان والی سابق غزنی و یکی از فرماندهان مهم حزب اسلامی در ولسوالی اندر، عبدالجبار شلگری سابق وکیل پارلمان از ولایت غزنی، ملا عبدالقیوم ولسوال سابق قره باغ و از فرماندهان حزب اسلامی در این ولایت بعنوان قیام کنندگان نام برد و مدعی شد که فرماندهی این افراد را مقامات دولت کابل بعهده دارد.

این منبع طالبان گفت تسلیم دادن طالبان اسیر شده ای پاکستانی به مقامات افغان نشان می‌دهد که قیام کنندگان با دولت افغانستان رابطه دارند.

او کشته شدن تنی چند از افراد مربوط به 'جبهه قاری بابا' از 'حرکت انقلاب اسلامی' و متهم دانستن طالبان به این کار را توطئه ای دولت خواند برای کشاندن پای این حزب پیشین جهادی به این قیام.

این منبع علاوه کرد که لطف الله کامران، سرلشکر قیام کنندگان در ولسوالی اندر، برادرزاده ای یکی از فرماندهان حزب اسلامی در ولایت غزنی است.

کامران قبلا با طالبان بود و علیه نیروهای خارجی می جنگید. به همین دلیل دوسال را در زندان بگرام سپری کرد.

به گفته او: اکنون فرماندهان حزب اسلامی در مناطق دیگر نیز ترغیب به قیام علیه طالبان شده اند. این افراد در همه جا با سلاح های جدید مسلح می شوند و مسلح گشت وگذار دارند؛ بدون اینکه از جانب نیروهای خارجی خطری متوجه آنان باشد.

از همه جالب تر اینکه او مدعی شد آمریکایی ها در ولایات قندهار و هلمند نیز بعد از عملیات تصفیوی، اداره مناطقی را که از کنترول طالبان بیرون آوردند، به فرماندهان سابق حزب اسلامی سپرده اند.

دیدگاه حزب اسلامی

"این قیام هیچ رابطه ای با کدام حزب سیاسی از جمله حزب اسلامی ندارد. مردمی که قیام کرده اند، مخالف آمریکا و مخالف حکومت کرزی هم هستند اما می گویند که باید برنامه های بازسازی متوقف نشود، باید مکاتب مسدود نشوند. چرا باید در مناطق دیگر دختران به مکتب بروند در حالیکه در مناطق پشتون نشین نه تنها دختران بلکه پسران شان هم از تحصیل محروم مانده اند؟ آیا این کار دشمنی طالبان با قوم پشتون نیست؟ "

عبدالجبار شلگری

عبدالجبار شلگری از فرماندهان حزب اسلامی در غزنی و عضو پیشین مجلس نمایندگان افغانستان می گوید که این قیام یک حرکت مردمی است و به حزب اسلامی رابطه ای ندارد.

حاجی میرزا که اکنون فرماندهی شورای ضد طالبان را بعهده دارد، در گذشته فرمانده قدرتمند محاذ ملی در منطقه بود.

محمد هم از فرماندهان محاذ ملی و اختر محمد از فرماندهان حرکت انقلاب اسلامی نیز اکنون در صف مخالف طالبان ایستاده اند.

آقای شلگری گفت این حرکت را دوتن از کسانی آغاز کردند که قبلا در کنار طالبان می جنگیدند.

ملا رحمت الله و مالک هرچند از برادر زاده‌های یک فرمانده سابق حزب اسلامی بودند اما آنها در مدارس پاکستان درس خوانده اند و دوسال را به دلیل عضویت در گروه طالبان، در زندان بگرام سپری کردند.

آقای شلگری گفت در "گذشته آنها با فرماندهانی از طالبان همکاری داشتند که مردمان خوب بودند و قصد بستن مکاتب را نداشتند و رفتار شان با مردم نیز خوب بود اما رهبری طالبان این افراد را بنام حزب اسلامی خلع سلاح کرد."

او افزود که "ملا رحمت الله هم خلع سلاح شد اما بعدا به کویته پاکستان رفت و مجددا مسلح شد. در بازگشت وی تلاش کرد تا مانع بستن مکاتب شود اما شماری از فرماندهان طالبان دشمنی با مکتب و درس دارند. طالبان گرچه یک رئیس معارف هم برای غزنی تعیین کردند اما در هر مکتب یکی دو معلم را به این اتهام که با حزب اسلامی رابطه دارند و یا بنام کمونیست از کار برکنار کردند و کسانی را هم بنام مستخدم تعیین کردند که حاضر نبودند و معاش این آنها را طالبان برای خود می گرفتند."

این عضو پیشین مجلس نمایندگان افغانستان در ادامه می گوید " زمانیکه وزارت معارف تصمیم می گیرد تا معاشات را از طریق کابل بانک پرداخت کند، طالبان مخالفت می کنند و کارت های بانکی معلمان را آتش می زنند. زیرا معلم و مستخدم خودش باید برای گرفتن معاش به بانک مراجعه کند. آنها ساعات تدریس مضامین ساینس و انگلیسی را کاهش دادند و در نتیجه از تمام ولسوالی اندر که جمعیت آن به ۲۴۰ هزار نفر می رسد، سال گذشته فقط هشت نفر در آزمون کانکور به دانشگاه‌ها راه یافتند. در حالیکه در دیگر ولسوالی های غیر پشتون نشین، صدها نفر به دانشگاه‌ها راه یافتند. این ظلم را چه کسی می توانست تحمل نماید؟"

لطف الله کامران، سرلشکر قیام کنندگان در ولسوالی اندر، قبلا با طالبان بود و علیه نیروهای خارجی می جنگید. به همین دلیل دوسال را در زندان بگرام سپری کرد.

عبدالجبار شلگری گفت "ظلم دیگر طالبان این بود که تمام دکانهای ولسوالی اندر را بستند و مردم را به مشکلات اقتصادی مواجه ساختند. بسته شدن چهارصد دکان به معنی فقر اقتصادی برای چهارصد خانواده در این ولسوالی بود. این درحالیست که مردم مجبور اند برای طالبان مسلح غذا هم تهیه کنند. پس این قیام هیچ رابطه ای با کدام حزب سیاسی از جمله حزب اسلامی ندارد. مردمی که قیام کرده اند، مخالف آمریکا و مخالف حکومت کرزی هم هستند اما می گویند که باید برنامه های بازسازی متوقف نشود، باید مکاتب مسدود نشوند. چرا باید در مناطق دیگر دختران به مکتب بروند در حالیکه در مناطق پشتون نشین نه تنها دختران بلکه پسران شان هم باید از تحصیل محروم باقی مانده اند؟ آیا این کار دشمنی طالبان با قوم پشتون نیست؟ من می گویم که اگر طالبان در اصلاح خود نکوشند و با این روال به کار ادامه دهند، بزودی با مخالفت سراسری مواجه خواهند شد. آنها در زمان قدرت شان با مردم سخت گرفتند و نتیجه کار شان را دیدند اما به نظر نمی رسد که از گذشته تجربه آموخته باشند."

او می افزاید "مردم افغانستان مسلمان اند و سلطه بیگانه را نمی پذیرند. اما ظلم را هم تحمل نمی کنند و باید گفت طالبان از زمانی که در افغانستان حکومت می کردند، بیش از ده سال فاصله زمانی گرفته اند. مردم افغانستان تغییر کرده اند و می خواهند تا کشور شان بدست فرزندان این کشور آباد شود. وقتی کسی مکتبی را می بندد، معنی این کار اینست که ما باید همچنان بی سواد و بدور از دانش باقی بمانیم و خارجی ها کشور ما را آباد سازند."

آیا قدرت دیگری در حال شکل گرفتن است؟

"آیا واقعا طالبان به قیامی از نوع قیام خود شان که در سال ۱۹۹۵ علیه جنگ های تنظیمی براه انداختند، مواجه شده اند؟ شاید چنین هم باشد اما این قیام فاقد رهبری است و هنوز کسی را نمی توان بعنوان رهبر این حرکت شناخت."

با در نظر داشت معلومات گفته شده، تصویری که از وضع بدست می آید، هنوز هم بسیار روشن نیست.

آیا واقعا طالبان به قیامی از نوع قیام خود شان که در سال ۱۹۹۵ علیه جنگ های تنظیمی براه انداختند، مواجه شده اند؟

شاید چنین هم باشد اما این قیام فاقد رهبری است و هنوز کسی را نمی توان بعنوان رهبر این حرکت شناخت.

قیام های مردمی اکثرا خودجوش و فاقد رهبری شکل می گیرد؛ شاید به همین دلیل است که طالبان از فرماندهان حزب اسلامی نام می برند تا بگویند که این مقاومت یک حرکت سیاسی است نه یک قیام مردمی.

اما اگر این حرکت وسعت گیرد و گسترش یابد، چه پیامد های را برای افغانستان در پی خواهد داشت؟

این سوال را تنها گذشت زمان پاسخ خواهد داد.



:: برچسب‌ها: شیکاگو ,
:: بازدید از این مطلب : 77
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، رییس جمهوری اسلامی ایران كه به همراه همسر خود 'اعظم السادات فرحی' در این اجلاس شركت كرده بود، در مراسم افتتاحیه این اجلاس سخنرانی كرد.

**سالن همایش های برج میلاد كه به عنوان محل برگزاری این اجلاس بزرگ تعیین شده بود، مملو از زنان مسلمانی بود كه هر كدام نقش خاصی در انقلاب های كشورهای خود همچون تونس، مصر و لیبی داشتند.

**مراسم ساعت 9 و 30 دقیقه با ورود 'محمود احمدی نژاد' رییس جمهوری اسلامی ایران به سالن اجلاس كه با تشویق حاضران همراه شد، آغاز گردید.

** 'علی اكبر ولایتی' دبیر كل مجمع جهانی بیداری اسلامی و مشاور امور بین الملل رهبر معظم انقلاب اسلامی، 'سید عمار حكیم' رییس مجلس اعلای عراق، 'مریم مجتهدزاده' مشاور رییس جمهوری و رییس مركز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و سردار 'محمدرضا نقدی' رییس سازمان بسیج مستضعفان از دیگر شركت كنندگان این اجلاس بودند.

** مشت های گره كرده، فریادهای زنان و سردادن شعارهای انقلابی الشعب یرید... ، الموت لاسراییل، الموت لامریكا، خواندن سرودهای انقلابی فضای حاكم بر اجلاس را پر از شور و حس انقلابی كرده بود.

** اعضای هیات رییسه اجلاس جهانی زنان و بیداری اسلامی در جایگاهی كه برایشان بر روی سن مشخص شده بود، قرار گرفتند، سپس یكی از زنان تونسی با احساس و شور انقلابی سخنرانی كرد و در حالی كه دستهای خود را به نشانه پیروزی بالا برده بود، سرودی انقلابی از كشور تونس را خواند كه تعدادی از زنان تونسی حاضر در اجلاس نیز با او همراهی كردند.

**در ابتدای مراسم كلیپی از تصاویر و فیلم های تحولات اخیر در منطقه، بیداری اسلامی، مبارزات و فعالیت های ملت های مختلف ، نماهنگ از انقلاب اسلامی ایران و تصاویر بنیانگذار كبیر انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) به نمایش درآمد .

**احساس های پرشور و وسیع زنان انقلابی هنگام پخش كلیپ انقلاب های منطقه جالب و دیدنی بود، با روی پرده آمدن تصاویر امام خمینی (ره)، بانوان شروع به كف زدن كردند، تصاویر بعدی مربوط به انقلابیون منطقه، مبارزات آنها و میدان هایی كه در این تحولات سرزبان ها افتاد همچون میادین تحریر و لولو با تشویق مكرر حضار همراه می شد، و هر گاه تصویر به كشوری خاص مربوط بود، صدای كف زدن از گوشه ای از سالن به گوش می رسید كه به دنبال آن همه برای تشویق با یكدیگر هماهنگ می شدند.

**زنان مسلمان و انقلابی هنگام سخنرانی رییس جمهوری اسلامی ایران نیز به طور مكرر از خود احساس نشان می دادند و مدام رییس جمهوری را تشویق می كردند. به ویژه زمانی كه رییس جمهوری گفت: 'زنان و مردان دوش به دوش یكدیگر در تحولات حركت كردند، انسان ها در اصل خلقت یكی هستند اما در تحولات اجتماعی نقش زنان و مردان متفاوت است. به اعتقاد من نقش زنان در تحولات اجتماعی مهمتر، اثرگذارتر و ماندگارتر از مردان است.'

**پس از سخنرانی دكتر احمدی نژاد و نزدیك به اذان ظهر نشست صبح پایان یافت تا حضار پس از استراحت، خود را برای حضور در كمیسیون های اجلاس آماده كنند.

** 'اعظم السادات فرحی' همسر دكتر احمدی نژاد از نمایشگاه جانبی توانمندی های دستاوردهای زنان ایرانی بازدید كرد.

** پس از پایان مراسم افتتاحیه در گوشه ای از مركز همایش های برج میلاد فرش های مخصوص نماز برای نمازگزاران پهن شد.

سیام**9012*



:: برچسب‌ها: بهار , برلین ,
:: بازدید از این مطلب : 108
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

یک نهاد سازمان ملل ابراز نگرانی کرده که احتمال دارد برای بدست آوردن اعتراف‌های مظنونان به "مسمومیت دانش آموزان دختر" در افغانستان، شکنجه استفاده شده باشد.

واحد حقوق بشر دفتر سازمان ملل در کابل گفته است در مورد این اتهامات دولت افغانستان که طالبان دانش آموزان مکاتب را مسموم کرده اند، تردید دارد.

جیمز رادهور، مسئول واحد حقوق بشر دفتر سازمان ملل در کابل به خبرگزاری فرانسه گفت که هیچ مدرکی در مورد موجودیت مواد سمی در مکاتب که گفته می‌شود دختران دانش آموز در آنها مسموم شده اند، در دست نیست.

مقامات دولت افغانستان تا کنون از مسموم شدن صدها دانش آموز دختر در چندین ولایت این کشور خبر داده اند.

اخیرا حامد کرزی، رئیس جمهوری افغانستان نیز گفت که "دشمنان مردم افغانستان" با استفاده از نوعی "گاز" به مسموم کردن دختران می پردازند.

چند روز پیش تلویزیون ملی افغانستان "اعترافهای" مظنونان را پخش کرد که به اتهام دست داشتن در سم‌پاشی در یک مکتب دخترانه در ولایت تخار بازداشت شده بودند.

در میان این مظنونان دو دختر دانش آموز نیز بود.

در این اعترافهای ویدئویی متهمان می‌گویند: طالبان به آنها پول پرداخته و آنها به کمک طالبان، چند شیشه مواد سمی را به تخار منتقل و این مواد را در محیط مکتب 'بی بی هاجره' پاشیدند.

"احتمال استفاده از شکنجه برای بدست آوردن اعتراف"

مسئول واحد حقوق بشر یوناما می‌گوید نگرانی وجود دارد که شاید مظنونان بازداشت شده در ارتباط به حوادث "مسمومیت دانش آموزان" تحت شکنجه اقرار کرده باشند.

"نشر رسانه‌ای اعترافات مظنونان تخار به شمول اعترافات دو دانش آموز دختر، در تناقض با حق دسترسی به محاکمه عادلانه افراد قرار دارد و اصل برائت ذمه متهمان را زیر سئوال می‌برد."

آقای رادهور، گفت "سازمان ملل از هیچ مدرک در مورد اثبات این ادعا که در مکاتب مورد بحث، مواد سمی استفاده شده باشد، آگاهی ندارد."

او گفت "یوناما در گذشته نیز نگرانی خود را در مورد استفاده از شکنجه برای کسب اعتراف از مظنونان به فعالیت‌های تروریستی در شماری از ادارات امنیت ملی افغانستان از جمله ولایت تخار، ابراز کرده است."

جیمز رادهور گفت "نشر رسانه‌ای اعتراف‌های مظنونان تخار به شمول اعتراف‌های دو دانش آموز دختر، بسیار نگران کننده است. این موضوع در تناقض با حق دسترسی به محاکمه عادلانه افراد قرار دارد و اصل برائت ذمه متهمان را زیر سئوال می‌برد."

اما صدیق صدیقی سخنگوی وزارت داخله/کشور افغانستان شکنجه مظنونان را رد کرد.

او گفت " این کاملا نادرست است، هیچ کسی شکنجه نشده است. این افراد با اسناد دستگیر شده اند و خودشان اعتراف کرده اند. در تخار و سرپل از قرص سمی و مواد سمی پخش شونده استفاده شده بود."

در پی بازداشت افراد متهم به دست داشتن در مسمومیت دختران، لطف الله مشعل، سخنگوی اداره امنیت ملی اعلام کرده بود که گروه طالبان مسئول سم‌پاشی مکتبهای دخترانه هستند.

اما طالبان گفتند که در این کار دست ندارند.



:: برچسب‌ها: اسکاتلند , تصویر ,
:: بازدید از این مطلب : 133
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

'ساسان اسدزاده' روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مسابقات دوومیدانی قهرمانی معلولان جوانان جهان از روز 29 تیر ماه به مدت چهار روز در شهر 'اولوموچ' جمهوری چك برگزار می شود.

وی اظهار كرد: پیش از این در مرحله نخست اردوی آمادگی كه از اول تیر ماه به مدت یك هفته در تهران برگزار شد، حضور داشتم و هم اكنون برای شركت در دومین مرحله اردوی آمادگی و پیوستن به گروه اعزامی، امشب عازم تهران می شوم.

اسدزاده اضافه كرد: این اردو از فردا (چهارشنبه) آغاز می شود و تا یك هفته زیر نظر بهمن رضایی سرمربی تیم ایران ادامه دارد.

قهرمان دوی نیمه استقامت آسیا گفت: از سال 88 پس از كسب مقام قهرمانی ایران به اردوی تیم ملی دعوت شدم و از آن زمان به طور مستمر و مداوم در مسابقات مختلف برون مرزی و اردوهای تداركاتی حضور دارم.

اسدزاده كه در مواد دوی 800 و 1500 متر نیمه استقامت شركت می كند، اصلی ترین و تنها رقیب خود را حریفی از روسیه اعلام كرد و گفت: این حریف روسی، سال گذشته در مسابقات جهانی امارات عربی متحده مدال طلای مسابقات را از چنگم ربود ولی این بار با آمادگی كاملی كه از خود سراغ دارم، مطمئنم مدال طلای جهان از آن من است.

وی گفت: برای اولین بار در مسابقات آسیایی سال 88 موفق به كسب دو مدال طلا در مواد 800 و 1500 متر شدم و این آغاز كار حرفه ای من در این رشته بود.

وی كه در كلاس T46 رقابت می كند گفت: در حال حاضر دانشجوی كارشناسی رشته مدیریت بازرگانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه هستم و با جدیت تمام در كنار ورزش حرفه ای تحصیلات دانشگاهیم را نیز ادامه می دهم.

اسدزاده، چهار عنوان قهرمانی ایران، یك عنوان قهرمانی آسیا و یك عنوان نایب قهرمانی جهان را در كارنامه ورزشی خود دارد و از سال 88 در شهر ارومیه، تمرینات آمادگی خود را زیر نظر حسین فهیمی آغاز كرده است.

7126/583

ورزشی. **‌ 1589 **‌



:: برچسب‌ها: رقص , سگ ,
:: بازدید از این مطلب : 96
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

به گزارش ایرنا، آقازاده عصر سه شنبه در آیین بهره برداری از بزرگترین تقاطع غیر همسطح استان البرز در كرج افزود: كرج قابلیت تبدیل به پایتخت اقتصادی ایران را دارد و انتقال بخشی از دستگاه های دولتی تهران به كرج علاوه بر كاهش مسافرت ها بین این دو كلانشهر، بستر كار و سرمایه گذاری در البرز فراهم می شود.

وی با اشاره به اینكه كرج خوابگاه شاغلان تهرانی است، ادامه داد: باید برای این شرایط فكری اساسی شود، در واقع بیشتر درآمدها نصیب تهران می شود و كلانشهری كه افراد نخبه را پرورش می دهد، باید از این امكانات بی نصیب بماند.

شهردار كرج یادآور شد: با انتقال بخشی از وظایف و دستگاه های دولتی تهران به كلانشهر

كرج بیش از 500 هزار سفرمردمی در روز بین كرج و تهران كاهش می یابد.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به كمك های مردم به شهرداری گفت: شهروندان

منبع درآمد شهرداری هستند كه هرقدر همكاری و تعامل مردم با مدیریت شهری افزایش یابد، میزان خدمات رسانی ارتقا می یابد.

وی از همكاری شهروندان با مجموعه مدیریت شهری در بخش پرداخت به موقع عوارض قدردانی كرد و افزود: در این زمینه شهرداری نیز موظف است كه برای افزایش رفاه شهروندان طرح های مختلفی را اجرا كند.

این مسوول عنوان كرد: اكنون 400 طرح كوچك و بزرگ عمرانی در مناطق 12 گانه شهرداری كرج در حال اجرا است كه این نوید دهنده آغاز فصل جدید خدمت رسانی به شهروندان می باشد. ك/2

691/7410**1368**



:: برچسب‌ها: درخت , کودک , گل ,
:: بازدید از این مطلب : 93
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

به گزارش ایرنا، كریستین امانپور خبرنگار سی.ان.ان در ویژه برنامه این شبكه تلویزیونی در خصوص روابط اسلام آباد و واشنگتن از سفیر پاكستان در آمریكا كه درحال حاضر در كراچی به سر می برد پرسید كه آیا حملات ادامه دار هواپیماهای بدون خلبان آمریكا به داخل خاك آن كشور را نقض قوانین بین المللی از سوی واشنگتن می داند؟

رحمان در پاسخ به صراحت این گفته را مورد تایید قرار داد و گفت این امر روابط دوجانبه را با چالش مواجه ساخته است.

وی عذرخواهی آمریكا درمورد كشته شدن 24 سرباز پاكستانی در ماه نوامبر سال 2011 میلادی ازسوی پهپادهای آمریكا را بسیار دیرهنگام توصیف كرد و آن را مرتبط با سیاست های انتخاباتی پیش رو در آمریكا دانست.

این شبكه خبری گفتن عذرخواهی را برای آمریكایی ها، كلام دشواری عنوان كرد.

رحمان گفت تا پیش از سال 2001 میلادی و پیوستن اسلام آباد به آمریكا و پیمان آتلانتیك شمالی (ناتو) در مقابله با تروریست، این كشور هرگز شاهد چنین ناآرامی درمرزهای خود و حتی انفجار حملات انتحاری نبود.

به گفته سفیر پاكستان درآمریكا، اكنون با توجه به همكاری یك دهه اسلام آباد با واشنگتن، اقدامات آمریكا موجب شكاف بی اعتمادی در روابط دوجانبه شده است كه به بهای منافع طرفین می انجامد.

وی عذرخواهی آمریكا پس از گذشت حدود هفت ماه از كشته شدن دهها نظامی پاكستانی را تنها فرصتی برای گشودن درها در زمینه سیاست های خارجی در روابط دوطرف دانست.

Shehrbano 'Sherry' Rehman

مترجمام **1302**1565



:: برچسب‌ها: مردم , تابستان ,
:: بازدید از این مطلب : 92
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

به گزارش ایرنا و به نقل از خبرگزاری'كانیوز'، 'نورسلطان نظربایف'با اشاره به روند روبه رشد علاقه جوانان قزاق برای زندگی در دیگر كشورها ، افزود: جوانان ما نباید با توهم زندگی كنند زیرا در هیچ كجای دنیا نمی توان به یكباره صاحب همه خواسته های مورد نظر شد.

وی اضافه كرد: برای دستیابی به اهداف مورد نظر باید سخت كار كنیم و با بهره گیری از استعدادهای بالقوه خود زمینه توسعه و پیشرفت كشور را فراهم آوریم.

وی بر ضرورت بومی سازی فناوری های نوین متناسب با نیاز قزاقستان تاكید كرد و افزود: دولت نیز باید تمام شرایط را برای تحقق آن فراهم كند.

نظربایف در این مقاله با تاكید بر تامین خواسته های نسل جوان و آینده سازان قزاق متناسب با نیاز های روز جامعه، اصلاح و به روز كردن قوانین متناسب با نیاز جوانان را از اهداف راهبردی دولت دانست و گفت: در این اصلاحات تلاش خواهد شد علاوه بر تضمین ایجاد فرصت های شغلی و ارتقا امكانات و زیرساخت های موجود در دیگر جوامع، بسته های اجتماعی مورد نیاز جوانان و نوجوانان نیز تامین شود.

رئیس جمهوری قزاقستان تصریح كرد: دولت برنامه های متعددی برای ترویج و جلب تعداد بیشتری از جوانان قزاق جهت تحصیل در رشته های فنی با هدف تامین و مشاركت در برنامه های صنعتی آینده كشور دارد.

آساق**ه.ص**1558**2047**



:: برچسب‌ها: توکیو ,
:: بازدید از این مطلب : 86
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

به گزارش ایرنا، ژوكوف روز سه شنبه در كنفرانس مطبوعاتی در مسكو خاطرنشان كرد: تركیب تیم های ورزشی المپیك روسیه برای شركت در بازیهای المپیك لندن در نشست مشترك كمیته ملی المپیك و وزارت ورزش روسیه تایید شده است.

وی افزود: 208 ورزشكار مرد و 228 زن از 59 جمهوری و استان روسیه در قالب تیم ملی المپیك روسیه در رقابت های المپیك لندن شركت می كنند.

به گفته ژوكوف، این تعداد حدود 30 نفر كمتر از شمار ورزشكاران روس شركت كننده در رقابت های المپیك 2008 پكن می باشد.

وی همچنین مجموع شمار ورزشكاران، مربیان و اعضای هیات های ورزشی تیم ملی المپیك روسیه در لندن را 805 نفر اعلام كرد.

بازیهای المپیك لندن از روز ششم تا 22 مرداد ماه برگزار خواهد شد.

رییس كمیته ملی المپیك روسیه همچنین ابراز امیدواری كرد تیم روسیه در بازیهای المپیك لندن دست كم 25 مدال طلا به دست آورد.

در بازیهای المپیك 2008 پكن، ورزشكاران تیم ملی المپیك روسیه 73 مدال شامل 23 طلا، 21 نقره و 29 برنز به دست آورده و پس از چین و آمریكا مقام سوم را كسب كردند.

اروپام/2242**518



:: برچسب‌ها: نیویورک شهرستان , مکزیک ,
:: بازدید از این مطلب : 88
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

به گزارش روز سه شنبه خبرنگار فرهنگی ایرنا، این اثر سینمایی كه در گونه كودك ونوجوان تولید شده، همزمان با بازگشایی مدارس به نمایش در می آید.

فیلم سینمایی 'شیر تو شیر' در بیست وپنجمین جشنواره بین المللی فیلم كودك ونوجوان اصفهان به نمایش در آمد و با استقبال منتقدان روبرو شد.

'شیر تو شیر' اقتباسی از داستان هوشنگ مرادی كرمانی است و داستان 'فضل الله'، مردی از روستای جعفرآباد وركانه را روایت می كند كه همسرش را هنگام زایمان از دست می دهد، و مشكلات او برای تهیه شیر برای فرزندش سرآغاز ماجراهای این فیلم در یك روستا است.

فروزش با ساخت 'شیر تو شیر' و استفاده از طنز موقعیت، بار دیگر پس از 'سنگ اول' مهارت خود را در نمایش فضا، آداب و سنت های روستایی نمایان ساخت و مورد تحسین ویژه در جشنواره كودك اصفهان قرار گرفت.

هدایت هاشمی، سینا رازانی، ستاره اسكندری، كتانه افشاری، مائده طهماسبی و لیلا اوتادی از جمله بازیگران این اثر سینمایی هستند.

از ابتدای سال 91 تاكنون فقط فیلم سینمایی 'فیتیله ای ها و ماه پیشونی' در گونه سینمایی كودك ونوجوان در سینماهای تهران به اكران عمومی رسیده است.

فراهنگ ** 1983 ** 1071



:: برچسب‌ها: سفر , سفید , سرگرمی ,
:: بازدید از این مطلب : 146
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 تير 1391 | نظرات ()