نوشته شده توسط : vzwdolor

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری 'السومریه نیوز'؛ المالكی بدون اشاره به كشور خاصی افزود: عراق برای دفاع از تمامیت ارضی خود، با غارتگران و دزدان برخورد جدی می كند .

وی كه در مراسم فارغ التحصیلی 60 نفر از افسران پلیس در بغداد سخنرانی می كرد؛ گفت : عراق در معرض مداخلات خارجی قرار دارد و هر روز می شنویم كه هواپیماهای كشورهای همسایه به حریم هوایی ما تجاوز می كنند .

نخست وزیر عراق از كشورهای همسایه خواست به تمامیت ارضی این كشور احترام بگذارند و تاكید كرد كه كشورش به رغم مشكلات داخلی و خارجی در حال رشد است و این امر مایه خشنودی دوستان و ناراحتی دشمنان كه نمی خواهند عراق قوی باشد؛ شده است.

وی خاطر نشان كرد: نیروهای امنیتی عراق با هر كس كه بخواهد بحران سیاسی و فتنه های طائفه ای ایجاد كند؛ مقابله و نقشه های آنها را خنثی خواهد كرد .

بر اساس این گزارش ؛ مناطق مرزی عراق و تركیه از سال 2007 شاهد حملات توپخانه ای و هوایی هواپیماهای جنگی تركیه به بهانه هدف قراردادن مواضع حزب 'كارگران كردستان تركیه' (پ.پ.ك) در آن مناطق می باشد .

مترجمام**1453**1651



:: برچسب‌ها: استرالیا , کالیفرنیا ,
:: بازدید از این مطلب : 99
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

به گزارش ایرنا، پس از آنكه مالكیت باشگاه راه آهن به شركت هواپیمایی فراز قشم واگذار شد تا این باشگاه از بلاتكلیفی خارج شود، مالكین جدید خیلی زود صادق رییسی كیا را به عنوان مدیرعامل منصوب كردند تا او با سپردن سكان هدایت تیم خود به علی دایی و عقد قرارداد با بازیكنان مورد نظر باشگاه، این تیم قدیمی تهران را آماده حضور در دوازدهمین دوره لیگ برتر كند.

در حالی كه مربیان و بازیكنان راه آهن روز پنجشنبه قراردادهای خود را با این باشگاه در هیات فوتبال استان تهران به ثبت رساندند، مسئولین باشگاه در پایان تمرین روز گذشته قسط نخست قراردادهای آنها را پرداخت كردند تا با خیالی آسوده در اندیشه نخستین مسابقه با نفت تهران باشند.

راه آهن در هفته نخست دوازدهمین دوره لیگ برتر فوتبال روز پنجشنبه 29 تیرماه از ساعت 20:45 میهمان نفت تهران خواهد بود.

ورزشی**2024**1553



:: برچسب‌ها: نیکون ,
:: بازدید از این مطلب : 92
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

سوالی كه در طول سالیان همواره اذهان عمومی را به خود مشغول كرده این است كه سازمان اطلاعات آمریكا موسوم به سیا از جنگهای خونین مبارزه با مواد مخدر در مكزیك چه سودی می برد؟ چرا سازمانی با امكانات بسیار قابل توجه از مبارزه با عده ای قاچاقچی ناتوان است؟

بنا به گزارش سایت خبری مكزیك 'پوكامادرووردنیوز' كه در 24 آوریل 2011 منتشر شد، ایده آمریكا در مورد جنگ نظامی با مواد مخدر موسوم به 'طرح مریدا' كه در دولت بوش و با هدف به حداكثر رساندن كارایی تلاش برای مبارزه با جرائم در سال 2008 به امضا رسید و كمك 1 میلیارد و 400 میلیون دلاری به دولت كنونی مكزیك برای استفاده از گزینه نظامی در مبارزه با مواد مخدر به یك فاجعه عظیم و خونبار تبدیل شده كه با شتاب به سوی فروپاشی اجتماعی پیش می رود و مكزیك را تبدیل به یك كشور شكست خورده و ناتوان در ساختار اجتماعی و اقتصادی كرده است.

كارشناسان و سیاستمداران در مورد ریشه های خشونت و خونریزی ها اختلاف نظر دارند، اما در بی فایده بودن راه حل نظامی اتخاذ شده توسط 'فلیپ كالدرون' رییس جمهور مكزیك كه به كشته شدن 23 هزار نفر در عملیات های نظامی از سال 2006 تاكنون منجر شده تا حد زیادی اتفاق نظر دارند و معتقدند كه سیاست فعلی شكست خورده و نیاز به تغییرات دارد.

علاوه بر 'طرح مریدا'، سیاست مخرب تجارت آزاد 'نفتا' به پیشنهاد آمریكا نیز به رشد اعتیاد به مواد مخدر و قاچاق آن و جنایات و خونریزی دامن زد. موج تجارت مواد مخدر و قاچاق در مكزیك اصولاً ارتباط بسیار نزدیكی به سیاست تجارت آزاد دارد كه هسته اصلی رشد اقتصادی در آمریكای شمالی را تشكیل می دهد. زیرا باعث مهاجرت گسترده ای از مردم كه به دلیل عدم توانایی رقابت با محصولات كشاورزی یارانه ای از زمین های خود دست كشیده و به مراكز تولید مواد مخدر روی آورده بودند، شد. این به این معنی است كه تجارت آزاد نه تنها اثر مخربی بر اقتصاد بر جای گذاشت، بلكه به ایجاد باندهای قاچاق مواد مخدر نیز كمك كرد و باعث شده است كشوری مثل مكزیك قادر به رقابت اقتصادی با دیگران ولو در زمینه كشاورزی نباشد.

در 40 سال گذشته سیاست آمریكا در مورد مواد مخدر هرگز تغییر نكرده است. دولت آمریكا هرگز سعی نكرده با مواد مخدر مبارزه كند. به همین علت است كه به دولت كالدرون كه گفته می شود با باندهای مافیایی همكاری دارد، دست اتحاد داده است.

**تاریخچه فعالیت سازمان سیا در بازی مواد مخدر

--------------------------------------------------------

سازمان مركزی اطلاعات آمریكا(CIA)، ظاهرا به عنوان سازمانی كه وظیفه جمع‌آوری و تحلیل اطلاعات درباره حكومت‌ها، شركت‌ها و افراد داخلی و خارجی و ارائه گزارش این اطلاعات به حكومت آمریكا محسوب می‌شود، اما وقتی پا را فراتر از این تعریف رسمی بگذاریم، سمت ها و نام‌های دیگری برای این سازمان نه چندان مخفی، پیدا خواهد شد. تا آنجا كه شواهد مستند و قانع كننده ای از دخالت گسترده سازمان سیا در قاچاق مواد مخدر نیز به دست می آید.

حجم بسیار بالای گردش مالی تجارت مواد مخدر در جهان از مدت ها پیش بسیاری را متقاعد كرده بود كه چنین درآمدهای هنگفتی نمی تواند تنها به جیب قاچاقچیان سرازیر شود و سازمان های امنیتی در ماجرا نقش اساسی دارند. اگرچه این تحلیل درست به نظر می رسید، اما بدون مستندات كافی نمی شد در باره آن اظهارنظر كرد. تحقیقات افراد مستقل كه زندگی بسیاری از آنها نیز فدای كشف این حقیقت شده است، پرده های بسیاری را كنار زده و مستندات كافی در جهت متهم كردن سرویس های امنیتی به خصوص 'سازمان مركزی اطلاعات آمریكا' را فراهم كرده است.

ارتباط بین سازمان سیا و قاچاق مواد مخدر مسأله‌ای شناخته شده برای افكار عمومی جهان و بالاخص آمریكا نیست. رسانه‌های آمریكایی تمام سعی خود را كرده اندد تا از سازمان سیا حفاظت كرده و مردم عادی را در بی‌خبری نگه دارند. 'كارل برنشتاین' ژورنالیست و محقق آمریكایی كه در افشای رسوایی واترگیت در دوران ریچارد نیكسون تأثیر به سزایی داشت، در سال 1977 و طی مقاله‌ای در مجله 'رولینگ‌استون' بدین موضوع پرداخت، اما رسانه‌های خبری آمریكا این گزارش را در بایكوت خبری قرار دادند، زیرا تمایلی نداشتند كه افكار عمومی این كشور درباره این موضوع مطلع گردند.

در ماه اوت سال 1996 میلادی 'گری وب' روزنامه نگار آمریكایی تبار(1955-2004) و گزارشگر روزنامه 'سان خوزه مركوری' و برنده جایزه ادبی پولیترز، با ارایه بیش از 8000 سند محرمانه در كتاب خود تحت عنوان 'اتحاد تاریك'(Dark Alliance)، رابطه سازمان اطلاعاتی آمریكا موسوم به 'سیا' با قاچاقچیان موادمخدر را فاش كرد و هدف از همكاری این سازمان با كارتل های مواد مخدر را پر كردن خزانه و انجام عملیات های مخفی جهت اجرای اهداف شوم اعلام نمود.

'گری وب' در مقاله خود فاش كرد كه تاریخچه ارتباط سازمان سیا با قاچاقچیان موادمخدر به دهه 70 میلادی بازمی گردد كه در دهه 90 به اوج رسید. از دهه 80 میلادی آمریكا جهت مقابله با حضور نظامی روسیه در افغانستان، معادل 2 میلیارد دلار در كارتل های موادمخدر افغانی سرمایه گذاری كرده است و همچنین این سازمان با قاچاقچیان موادمخدر در آمریكای لاتین نیز همكاری داشته است. بنا به اسناد منتشر شده، در آمریكا پول به دست آمده از تجارت مواد مخدر به عنوان پول مشروع وارد بورس وال استریت می شود. یعنی بزرگترین پولشویی جهان اتفاق می افتد و دولت آمریكا می تواند هزینه های مداخله گری در جهان را بدون اینكه ردی در بودجه داشته باشد، تامین كند.

'جان كلمن' در كتاب جنجالی 'كمیته 300' به بررسی تجارت مواد مخدر از زاویه ای دیگر می نگرد و با صراحت می گوید كه تجارت مواد مخدر را دربار انگلیس و شخص ملكه سازماندهی می كند. سرویس های امنیتی غربی و افراد وابسته به دربار در آمریكا و انگلیس در خدمت ملكه هستند.

'الكساندر چاكبرن' و 'جفری كلر' در كتاب 400 صفحه‌ای تحت عنوان 'مرگ سفید؛ سیا و مواد مخدر' 50 سال رابطه‌ی سیا با این سازمان‌های جنایی و فروش مواد مخدر را بر روی صفحات كاغذ آورده‌اند.

در فصل فصل این كتاب، چاكبرن و كلر جزئیات دقیقی از چگونگی حمل و نقل مواد مخدر به مناطق جنگ‌زده‌ای همچون 'ویتنام' و 'لائوس' را ارائه می‌كنند و به وضوح بیان می‌كنند كه چرا و چگونه یك سرباز آمریكایی می‌تواند به تنهایی و تحت تاثیر داروهای توهم‌زای(LSD)، زنان و كودكان روستایی دور افتاده در ویتنام، عراق و یا هر جای دیگری از كره خاكی را به خاك و خون بكشد.

همچنین در این كتاب فعالیت‌های سازمان سیا را در قاچاق مواد مخدر یادآور شده و یكی از دلایل حمله به افغانستان را بازگرداندن تجارت مواد مخدر به سازمان سیا و استفاده از منافع اقتصادی بی‌نظیرش عنوان شده است.

'كولتا یانگرز' و 'الین روزین' نیز در سال 2006 در كتابی با عنوان 'مواد مخدر و دموكراسی در آمریكای لاتین: تأثیر سیاست‌های آمریكا' و همچنین 'رودنی استیچ' در سال 2007 در كتابی با عنوان 'معتاد كردن آمریكا: اسب تروجان' با اشاره به اسناد و مدارك متعددی پرده از فعالیت‌های غیرقانونی دولت آمریكا و بالاخص سازمان جاسوسی سیا در قاچاق مواد مخدر برداشته‌اند.

یقینا این سازمان مخوف آمریكایی حاضر نیست كه از یك تجارت چند صد میلیارد دلاری(حدود 600 میلیارد دلار) جهانی و عواید آن چشم‌پوشی كند. در حالیكه سالیانه صدها هزار نفر در اثر مصرف مواد مخدر جان خود را از دست می‌دهند، سیا به همكاری خود با سوداگران مرگ ادامه می‌دهد تا هم از منافع مادی آن بهره‌مند شود و هم از شبكه جهانی تبهكاران در جهت رسیدن به اهداف خود سود جوید.

مكزیك خود تولیدكننده عمده مواد مخدر نیست و فقط محل تجارت این كالای مرگبار به حساب می آید. هم اكنون كارتل های مواد مخدر در 6 منطقه وسیع مكزیك كه بخش اعظم خاك این كشور را تشكیل می دهد، در حال فعالیت هستند و تجارت آنها آنقدر پرسود شده كه حتی گاه سیاستمداران را نیز وسوسه می كند تا وارد این تجارت شوند.

پژوهش**ف.د**9123



:: برچسب‌ها: هنر ,
:: بازدید از این مطلب : 113
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

به گزارش ایرنا، ماریا مندز كه سابقه مربیگری تیم های ملی فوتسال تایلند و ازبكستان را دارد، تا شهریورماه امسال با فدراسیون فوتبال ازبكستان قرار دارد كه نزدیكی به آغاز جام جهانی 2012 تایلند باعث شد تا مذاكرات برای به خدمت گرفتن این مربی سرشناس اسپانیایی منتفی شود.

در همین رابطه، عباس ترابیان رییس كمیته فوتسال روز گذشته عازم مادرید شده است تا پس از مشورت با خاویر لوزانو رییس كمیته فوتسال اسپانیا با گزینه جدیدی وارد مذاكره شود.

آخرین رایزنی ها حاكی از آن است كه یك مربی باتجربه اسپانیایی كه هم اكنون مربیگری یكی از تیم های باشگاهی این كشور را در اختیار دارد، به زودی به عنوان مدیر فنی به نیمكت تیم ملی فوتسال ایران ملحق خواهد شد.

بدون تردید حضور یك مربی نام آشنایی اسپانیایی در جمع كادر فنی تیم ملی فوتسال ایران می تواند تاثیر بسزایی در روند آماده سازی این تیم برای شركت در جام جهانی 2012 تایلند داشته باشد.

در دنیای فوتسال برزیلی ها به مربیان تجربی و اسپانیایی ها به مربیان آكادمیك مشهور هستند. مربیان فوتسال اسپانیا باید حداقل 700 ساعت دوره های تخصصی این رشته ورزشی را پشت سر بگذارند تا بتوانند مجوز فعالیت در فوتسال را به دست آورند.

رقابت های فوتسال جام جهانی 2012 تایلند اواسط آبان ماه امسال در بانكوك آغاز می شود كه تیم ایران به عنوان نماینده سوم قاره كهن در این مسابقه ها شركت خواهد كرد.

ورزشی ** 9122 **1440



:: برچسب‌ها: چشم انداز , خانه ,
:: بازدید از این مطلب : 83
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

همزمان با افزایش اعمال فشار كشورهای غربی علیه سوریه، اعزام 2 ناو جنگی روسیه به بندر 'طرطوس' پایگاه دریایی این كشور در سوریه و ارسال 6 ناو جنگی و ناو پشتیبانی روسی به دریای مدیترانه می تواند حمایت نمادین مسكو از دمشق قلمداد شود. گفته می شود ماموریت دریایی ناوهای روسیه در دریای مدیترانه سه ماه به طول می انجامد.

از سوی دیگر ارتش سوریه نیز بتازگی رزمایش مشتركی را با همكاری نیروهای زمینی، هوایی و دریایی خود برگزار كرد. برگزاری این رزمایش بزرگ در سوریه همزمان با پهلو گرفتن ناوهای جنگی روسیه در بندر طرطوس بی ارتباط به نظر نمی رسد. به نظر می رسد مسكو و دمشق با به رخ كشیدن قدرت نظامی و استراتژیك خود در آبهای نزدیك به سوریه، می كوشند پیامی هشدار آمیز برای غرب ارسال كنند. دولت دمشق با اجرای این رزمایش این پیام را به غرب می رساند كه در صورت هرگونه تجاوز و نقض حاكمیت و تمامیت ارضی سوریه پاسخ این كشور بسیار قاطعانه خواهد بود. از سوی دیگر استقرار ناوگان دریایی روسیه در دریای مدیترانه و در مجاورت سوریه می تواند به منزله این هشدار برای غرب باشد كه 'روسیه آماده رویارویی با هرگونه مداخله تهدید كننده منافع این كشور در امور منطقه است و از منافع خود در سوریه دفاع خواهد كرد'.

** روسیه و پیشگیری از دخالت غرب در منطقه

--------------------------------------------------------------

اتخاذ موضع كمابیش سختگیرانه روسیه در قبال تحولات سوریه حاوی این پیغام برای غرب است كه نباید آنگونه كه می خواهند برای سرنوشت منطقه تصمیم گیری كنند. اگر چه در كشاكش نا آرامی های ایجاد شده در سوریه كشورهای غربی همواره بر طبل جنگ و اغتشاش داخلی كوبیدند اما روسیه با بهره گیری از تدابیر سیاسی و امنیتی در مقابل اجرای خواست های غرب در سوریه ایستادگی كرده است.

مقام های روسی همواره بر خلع سلاح گروه های غیرقانونی مسلح و پایان عملیات نظامی این گروه ها و توقف كمك های تسلیحاتی خارجی به آنها تاكید دارند و از ادامه روند اصلاحات از سوی دولت سوریه حمایت می كنند.

'ولادیمیر پوتین' رییس جمهور روسیه، در نوزدهم تیر ماه جاری در اظهاراتی كه از سوی رسانه های روسی منتشر شد گفت: باید تمام تلاشها را به كار برد تا طرفهای درگیر در سوریه مجبور به انجام گفت و گو شوند. وی در جلسه با سفیران و نمایندگان دایم فدراسیون روسیه در مسكو به نیاز برای انجام تمام اقدامات امكان پذیر جهت اجبار طرفهای درگیر در سوریه به منظور یافتن یك راه حل سیاسی صلح آمیز و انجام مذاكره اشاره كرد. او گفت كه معتقد است 'مساعدت به چنین گفت و گو یك كار سخت تر از مداخله نظامی خشن از خارج است اما فقط این گفت و گو می تواند حل و فصل مسایل در دراز مدت و توسعه پایدار اوضاع در منطقه، به خصوص در سوریه را تامین كند .'

روسیه از زمان شروع درگیری های داخلی در سوریه خواستار حل دیپلماتیك مناقشات از طریق گفت و گو میان گروه های مختلف در این كشور است. پایبندی به بیانیه نشست روز سی ام ژوئن ژنو درباره روسیه و طرح شش ماده ای كوفی عنان برای حل بحران در سوریه خواست های مسكو از غرب برای فیصله دادن به نا آرامی ها در سوریه است.

دو روز قبل در 24 تیر ماه جاری 'میخاییل بوگدانف' معاون وزیر امور خارجه و نماینده رییس جمهور روسیه در امور خاورمیانه، در دیدار با 'مایكل مك فول' سفیر آمریكا در مسكو، خواستار پایبندی واشنگتن به بیانیه ژنو و طرح عنان در باره سوریه شد. بوگدانف، سفیر آمریكا را از اقدامات روسیه در رابطه با دولت سوریه و گروه های مختلف مخالف آن مطلع و ابراز امیدواری كرد كه آمریكا نیز اینگونه رفتار كند.

از سوی دیگر دولت روسیه روز پنجشنبه، بیست و دوم تیر ماه در اقدامی دیگر حمایت عملی خود از دمشق در قبال فشارهای غرب را نشان داد و قطعنامه پیشنهادی چند قدرت غربی برای افزایش تحریمها بر سوریه را نپذیرفت.

'سرگی ریابكوف' معاون وزیر خارجه روسیه، در خصوص این اقدام به خبرگزاری 'اینترفكس' روسیه گفت كه روسیه این قطعنامه 'غیرقابل قبول' را وتو خواهد كرد.

'آلكساندر پانكین' معاون اول نماینده دایم روسیه در سازمان ملل متحد نیز در 22 تیر ماه در این رابطه به خبرگزاری 'ریانووستی' روسیه اظهار داشت: 'ما از تحریم ها حمایت نمی كنیم چون معتقد هستیم كه استفاده از آنها فایده نخواهد داشت'. پانكین تاكید كرد: مسكو اجازه نخواهد داد در متن قطعنامه شورای امنیت تهدید به اعمال تحریم ها علیه دمشق گنجانده شود. غیرممكن است از یك سو ماموریت ناظران بین المللی در سوریه را تمدید و فرایند مسالمت آمیز بحران سوریه را دنبال كرد و در عین حال چماق تحریم ها را تنها علیه یك طرف كه نظام سوریه باشد بالا برد، پانكین این مساله را 'خط قرمز' روسیه خواند.

بر اساس این قطعنامه كه بریتانیا،‌ فرانسه، آلمان و آمریكا پیشنهاد آن را داده بودند، 'بشار اسد' رییس جمهور سوریه باید ظرف 10 روز با طرح 6 ماده ای كوفی عنان موافقت می كرد.

شواهد حاكی است كه مسكو با وجود فشارهای غرب برای سقوط رژیم بشار اسد همچنان از موضع خود كه برخی ناظران آن را حمایت عملی از سوریه می نامند دست نمی كشد. گویا مسكو با اتخاذ چنین سیاستی در قبال سوریه می خواهد به غرب به ویژه آمریكا بفهماند كه نمی توانند به آسانی با مداخله در امور یك كشور كل منطقه را به آشوب كشانده و در این میان ضمن نادیده انگاشتن منافع سایر كشورهای منطقه به بهره برداری سیاسی، امنیتی و استراتژیك برای خود بپردازند.

روزنامه واشنگتن پست چندی پیش در این زمینه نوشت: وزیر امور خارجه روسیه به وضوح گفت روسیه دیگر آنگونه كه در مورد لیبی سركار گذاشته شد، توسط گروهی از كشورها به رهبری آمریكا كه از قطع نامه سازمان ملل سو استفاده كردند سركار نمی رود. آنها قطعنامه پرواز ممنوع را به یك كارزار بمباران تمام عیار و تغییر رژیم بدل كردند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه در همین رابطه برخی از كارشناسان این نظریه را مطرح می كنند كه روسیه به نوعی در حال تنبیه غرب بر سر موضوع لیبی است. خبرگزاری فرانسه این گفته خود را مستند می كند به اظهارات دكتر 'مروان كبلان' متخصص روابط بین الملل در گفت و گو با روزنامه خلیج (فارس) نیوز و به نقل از وی می نویسد: 'موضع مسكو در مورد اسد مبین این نكته است كه آنها در نظر دارند غرب را برای بی احترامی كه به روسیه پیرامون موضوع لیبی انجام دادند تنبیه كنند و دولت پوتین نیز از این مسئله به این عنوان استفاده می كند كه او و دولتش همچنان یك قدرت كلیدی و تاثیر گذار در دنیا است.'

** غرب؛ طرح اتهام علیه روسیه و سرپوش گذاری بر دخالت های خود در سوریه

--------------------------------------------------------------------------------------------

در حالیكه مسكو موضع متفاوتی را با غرب در رابطه با سوریه اتخاذ كرده است، كشورهای غربی با طرح اتهام های مختلف می كوشد روسیه را عامل تشدید نا آرامی ها در سوریه معرفی كنند و با فرافكنی بر روی دخالت های خود در این كشور سرپوش بگذارند. كشورهای غربی با دخالت های همه جانبه در سوریه از جمله حمایت از گروه های مخالف و تجهیز تسلیحاتی معارضان می كوشند بر بحران و آشوب در سوریه دامن زده و مسیر گفت و گو و اصلاحات در این كشور را منحرف سازند.

طرح اتهام 'ارسال تسلیحات به دولت سوریه برای سركوب مردم' علیه كرملین اقدامی است كه از سوی غرب و با هدف فرافكنی انجام می گیرد. چندی است محافل غربی روسیه را متهم به ارسال تجهیزات نظامی از جمله سه بالگرد تعمیر شده 'می ـ 25' به دولت سوریه می كنند . این ادعا در حالی مطرح می شود كه طی نا آرامی های موجود در سوریه كشورهای غربی به ویژه آمریكا خود اسلحه و تجهیزات جنگی در اختیار معارضان سوری قرار می دهند.

در همین حال'سرگی لاوروف' وزیر امور خارجه روسیه، در 26 خرداد سال جاری ادعاهای مطرح شده علیه روسیه را قاطعانه تكذیب كرد.

لاوروف گفت: 'ما هیچ گونه تجهیزاتی را كه ممكن است برای سركوب تظاهركنندگان به كار گرفته شود، به سوریه و یا كشورهای دیگری تحویل نمی دهیم و این در حالی كه آمریكا فعالانه چنین وسایلی را به این منطقه تحویل می دهد و از جمله یكی از كشورهای خلیج فارس در این روزها چنین وسایلی را از آمریكا تحویل گرفته است'.

وزیر خارجه روسیه افزود: 'تجهیزاتی كه مسكو به سوریه تحویل می دهد، فقط تجهیزاتی هستند كه ممكن است در صورت حمله مسلحانه از خارج مورد نیاز این كشور قرار گیرد'.

وزیر خارجه روسیه این سخنان را در حالی اظهار داست كه 'الكساندر فومین' مدیر سازمان فدرال همكاری های نظامی ـ فنی روسیه، در اظهاراتی كه در هشتم تیر ماه جاری از سوی خبرگزاری 'ریا نووستی' منتشر شد، سوریه را دوست خود معرفی كرد و گفت ما تمام تعهدات خود در قبال دوستانمان را اجرا می كنیم. وی یاد آور شد كه روسیه طبق قرارداد سال 2008 سه بالگرد 'می ـ 25' را تعمیر كرده و آماده تحویل به موقع آنها به سفارش دهنده است'.

اتهام دیگری كه غرب علیه روسیه مطرح می كند آن است كه روسیه می كوشد دولت دمشق را كه از خریداران اصلی تسلیحات این كشور در منطقه است از دست ندهد.

تارنمای رادیو فرانسه در این رابطه می نویسد: روسیه در نظر دارد به هر قیمتی قرارداد 8/3 میلیارد دلاری سلاح خود با سوریه را زنده نگه دارد.

این موضوع از سوی محافل غربی در حالی مطرح می شود كه كشوری چون آمریكا خود به حمایت بی چون و چرا از كشورهایی چون عربستان، بحرین و قطر می پردازد كه از خریداران میلیاردی تسلیحات نظامی این كشور هستند. آمریكا برای حفظ منافع و بازار فروش تسلیحاتش در این كشورها حتی از داعیه خود در خصوص سردمداری دموكراسی و حقوق بشر نیز می گذرد. ادعایی كه به بهانه آن تاكنون به كشورهایی چون عراق و افغانستان لشكر كشی كرده و در آن كشورها جنگ و كشتار به راه انداخته است.

** سخن آخر

---------------------

در حالی كه روسیه اجرای رزمایش در آب های مدیترانه را تنها قصد خود برای اعزام ناوهای جنگی به این منطقه معرفی می كند، تحلیلگران این اقدام روسیه را اقدامی نمادین برای اعلام حمایت از سوریه در قبال غرب می دانند. پهلو گرفتن ناوهای روسی در بندر طرطوس سوریه و حركت ناوهای جنگی روس در دل دریای مدیترانه قطعا نگرانی را در اذهان غرب و هم پیمانانش در منطقه بر می انگیزد.

كشور تركیه كه پیش از این مناسباتی تقریبا عادی با سوریه داشت و هم اكنون با بحرانی شدن اوضاع در این كشور هم صدا با غرب خواهان كناره گیری بشار اسد از قدرت است، از حركت ناوهای روسی به سمت دریای مدیترانه اظهار نگرانی كرده است.

شبكه خبری تلویزیون دولتی تركیه 'تی.آر.تی' در روز شنبه 24 تیر ماه در مطلبی با عنوان ناوهای جنگی روسیه به كجا می روند؟ از ورود شش ناو جنگی این كشور به دریای اژه اعلام نگرانی كرد.

تی. آر. تی ضمن اعلام این خبر نوشت:11 كشتی جنگی متعلق به ناوگان شمال بالتیك و دریای سیاه روسیه قرار است در دریای مدیترانه و سیاه رزمایش انجام دهند.

این شبكه خبری در ادامه می نویسد : بیم آن می رود كه كشتی های روسیه در آبهای مدیترانه شرقی كه اوضاع در آن بحرانی است به سوی سوریه بروند.

به طور كلی آنچه از شرایط حاضر در رابطه با سوریه بر می آید آن است كه غرب تاكنون بر خلاف تمامی تلاش ها برای اجرای منویاتش در سوریه و تعیین سرنوشت ملت این كشور نتوانسته است كاری از پیش ببرد. به گفته كارشناسان، روسیه به عنوان یك حایل قدرتمند در منطقه می تواند از افزایش دخالت كشورهای غربی در سوریه جلوگیری كند. غرب آنگونه كه نشان داده است همواره از نا آرامی و آشوب در منطقه استقبال می كند گویا بی ثباتی در منطقه تضمین كننده منافع غرب است. هم اكنون اما موضع متفاوت روسیه، ضمن خشمگین ساختن مقام های غربی می تواند حاوی این پیغام برای آنها باشد كه سرنوشت ملت های منطقه نباید توسط كشورهای دیگر با فرسنگ ها فاصله از منطقه رقم بخورد.

تحقیق**م - الف**1358



:: برچسب‌ها: کلیسا ,
:: بازدید از این مطلب : 82
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

به گزارش روز سه شنبه ایرنا به نقل از وزارت صنعت ، معدن و تجارت ، 'مهدی غضنفری' ، ریاست طرف ایرانی كمیسیون مشترك همكاری ایران و تونس را برعهده دارد و 'بشیر زعفوری' ، وزیربازرگانی و صنایع دستی تونس نیز ریاست طرف تونسی را عهده دار خواهد بود.

ناظران از یازدهمین كمیسیون مشترك همكاری های ایران و تونس كه پس از حنبش بیداری اسلامی مردم تونس برگزار می شود، به عنوان گام بلند دو كشور برای گسترش همكاری ها و روابط دوجانبه، منطقه ای و بین المللی یاد كرده اند.

دیدار غضنفری با مقامات مختلف تونس و ایرانیان سرمایه گذار در این كشور، امضای 15 سند و یك یاداشت تفاهم با موضوعات اقتصادی، تجاری، سرمایه گذاری، علمی، دانشگاهی قضائی، فرهنگی و رسانه ای از جمله برنامه های این كمیسیون است.

اقتصام **1601**1319



:: برچسب‌ها: سان فرانسیسکو ,
:: بازدید از این مطلب : 83
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

علیرغم تاكیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر زیر سوال نبردن آمارها و گژارش های رسمی قوا توسط اشخاص، رسانه ها و گروه های سیاسی، متاسفانه برخی به زیر سوال بردن آمارهای رسمی ادامه می دهند.

مقام معظم رهبری در این باره فرمودند: 'زیر سؤال بردن زحمات و گزارش های رسمی مسئولان عالی نظام در سه قوه و سلب اعتماد عمومی، كاری غلط و نادرست است و همه مسئولان، صاحبان تریبون ها و رسانه ها باید متوجه این موضوع مهم باشند.'

با این حال ایجاد تشكیك در آمارها، آن هم در شرایطی كه دلایل روشن كارشناسی در باره صحت آنها وجود دارد به رویه عادی برخی احزاب و رسانه ها تبدیل شده است.

روزنامه همشهری در مصاحبه با حمید حاج اسماعیلی كارشناس حوزه كار به تحلیل سخنان وزیر كار در رابطه با بهبود وضع اشتغال در كشور پرداخت.

نویسنده با اشاره به این موضوع كه در كشور اوضاع معیشتی كارگران سخت و بیكاری زیاد شده گفت كه وزیر كار هیچ سندی دال بر اثبات ادعای خود ندارد این عامل بهترین دلیل برای رد سخنان ایشان است!

این روزنامه انتقاد علیرضا محجوب نماینده مجلس از وضع نامناسب اشتغال در كارخانه ها و مستمری بازنشستگان را در جمع فعالان كارگری استان آذربایجان شرقی منتشر كرده است.

محجوب در این دیدار با اشاره به افزایش مستمری بازنشستگان این افزایش را تنها اسمی دانست و افزایش حقیقی را زمانی میسر دانست كه قدرت خرید افزایش یابد.

كاهش قابل توجه 'ضریب جینی' در كشور كه پس از قانون هدفمندی یارانه ها اتفاق افتاده، بهترین دلیل بر كاهش فاصله طبقاتی و افزایش سطح معیشت مردم است. با این وجود برخی رسانه ها همچنان به تشكیك در آمارها و گزارش های منتشره از طرف مسئولان ادامه می دهند.

روزنامه رسالت در صفحه 17 خود در گزارشی با اشاره به نام گذاری امسال به نام سال 'تولید ملی و حمایت از سرمایه داخلی' بدون توجه به طرح تحول اقتصادی كه از چند سال قبل شروع شده و بسیاری از آثار مثبت خود را نشان داده و در حقیقت بستر رشد تولید ملی است، از دولت خواست در این راستا گام های اساسی بردارد و زیر ساخت های لازم در این زمینه را فراهم كند.

این روزنامه همچنین سخنان انتقادی محمد نهاوندیان رییس اتاق بازرگانی ایران را مبنی بر سیاست های ارز دو نرخی در كشور كه باعث انحراف و رانت خواری می شود، منعكس كرده است. سخنان نهاوندیان در روزنامه اطلاعات نیز منتشر شده است.

روزنامه مردم سالاری در خبر دیگری نوشت: 'محمدرضا تابش در واكنش به خبر پایگاه اطلاع رسانی دولت كه ادعا كرده بود نمایندگان مجلس طرح های خود را به عنوان بند به دولت تحمیل كرده اند، گفت: 'به طور كلی لایحه بودجه 2 تا 5 درصد تغییر می كند و این مساله مربوط به این دولت نیست بلكه همیشه این طور بوده است'. روزنامه آفتاب یزد نیز اظهارات تابش را منتشر كرده است.

تابش به ارقامی در بودجه كه با تغییرات مجلس جا به جا شده و یا اولویت های آنها تغییر كرده است، اشاره ای نكرد.

روزنامه آفتاب یزد نیز در خبری به نقل از محمد ابراهیم رضایی نایب رییس كمیسیون شوراها گرانی های موجود را نتیجه سوء مدیریت در كشور دانست نه اثر تحریم ها. در خوشبینانه ترین حالت تحریم ها 10 الی 15 درصد بر جامعه تاثیر می گذارد ولی 80 درصد مشگل گرانی مربوط به سوء مدیریت است.

پیش از این روزنامه ایران و تعدادی دیگر از روزنامه ها اسنادی در باره اوضاع بازار و دلایل افزایش قیمت برخی اقلام مانند گوشت مرغ و كسانی كه در این بازار سودجویی می كنند منتشر كرده اند.

پژوهش**2052**1353**9123



:: برچسب‌ها: پاییز , رودخانه , ایالات متحده ,
:: بازدید از این مطلب : 100
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

به گزارش روز سه شنبه ایرنا، 'فرهاد امین دهقان'، امضای تفاهمنامه میان افغانستان و چابهار را نیز در چارچوب اهداف جذب سرمایه در این منطقه تعریف كرد و افزود: با امضای این موافقت نامه بخش ترانزیت در این منطقه رونق می گیرد و حجم بالایی از سرمایه وارد كشور خواهد شد.

بر اساس اطلاعات دریافتی از دبیرخانه شورای هماهنگی مناطق آزاد، بندر چابهار به خاطر موقعیت استراتژیك، از اهمیت بین المللی برخوردار است و برای افغانستان به یك راه ترانزیتی بزرگ تبدیل شده و بازرگانان این كشور می توانند انتقال كالاهای خود را ارزانتر، راحت تر و مطمئن‎تر از گذشته انجام دهند.

سرپرست روابط عمومی منطقه آزاد چابهار در ادامه، یادآور شد: شرایط مطلوب آب و هوایی چابهار و ایجاد بانك و بیمه از دیگر مزیت های بندر چابهار برای بازرگانان خارجی است و افغانستان با داشتن منابع زیر زمینی فراوان و امضای قرارداد های مختلف با كشورهای خارجی، می تواند به منظور حمل و نقل كالا از این بندر برای رشد اقتصادی خود استفاده كند.

وی افزود: برای تسهیلات حمل و نقل نیز، شركت مشترك حمل و نقل دو كشور تاسیس شده است و یك شركت هوایی افغانستان نیز تمایل دارد كه از كابل به چابهار و دبی و برعكس پرواز داشته باشد.

امین دهقان تاكید كرد: ایجاد زیرساخت های لازم برای رونق محور شرق با توجه به جایگاه راهبردی چابهار از اهمیت بالایی برخوردار است و بخش خصوصی در این راه باید حضور پررنگ تری در مناطق آزاد داشته باشد.

وی با اشاره به مزیت منطقه آزاد چابهار گفت: طبیعت چابهار بسیار بكر است و جذابیت ویژه ای دارد كه می تواند صنعت توریست را در این منطقه رونق بخشد و با توجه به اینكه این منطقه خارج از محدوده خلیج فارس واقع شده است؛ خارج از ترافیك خلیج فارس نیز قرار گرفته و در زمینه واردات و صادرات كالا به راحتی می توان از این بندر اقدام كرد.

سرپرست مدیریت فنی و مهندسی منطقه آزاد چابهار، از اجرایی شدن 12 پروژه در این منطقه در سالجاری خبر داد و افزود: پروژه های دیگری نیز در دست اقدام است كه تا 3 ماه آینده آغاز خواهند شد كه نیروگاه خورشیدی، قرنطینه دام، طرح جامع GIS، آب شیرین كن آب شرب 4 هزار متر مكعبی، آب شیرین كن فضای سبز 2500 متر مكعبی، ساختمان اداری مركزی، ساختمان حراست، سالن ورزشی، احداث سیل بند و تصفیه خانه مركزی پیكره مسكونی، از جمله این پروژه ها هستند.

وی با اشاره به فروش 'هتل لیپار' در خرداد سالجاری، گفت: سازمان منطقه آزاد چابهار در نظر دارد با عواید حاصل از فروش این هتل، هتل دیگری در منطقه آزاد چابهار احداث كند.

گفتنی است؛ بندر تاریخی چابهار دارای موقعیت ویژه استراتژیك و ممتاز، دروازه كشور برای ورود به آب های بین‏المللی، مبدا و مسیرهای ترانزیتی غیرقابل رقابت، با اراضی پهناور و مستعد سرمایه گذاری در زمینه های گوناگون است.

شرایط ویژه آب و هوایی، آفتاب درخشان در تمام فصول، ساحل طولانی نیگلون و زیبایی های طبیعی در این منطقه چنان دیدنی و تاثیر گذارند كه بعد مسافت برای دسترسی به آن را از یاد می برند.

اقتصام 1070**1319



:: برچسب‌ها: ساحل ,
:: بازدید از این مطلب : 73
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

علی عظیم لو روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با تاكید بر نقش استان ها در گسترش و توسعه روابط سیاسی و اقتصادی میان كشورها، اظهاركرد: با توجه به همسایگی و دوستی دیرینه ایران و روسیه، استان های دو كشور می توانند با ایجاد همكاری های مشترك در روند رو به جلوی این مسیر شتاب دهنده باشند.

وی افزود: هرچند ایران و روسیه به لحاظ سیاسی اشتراكات و مواضع دوستانه و همكاری های بسیار نزدیكی دارند، اما این وضعیت در عرصه های اقتصادی و تجاری تاكنون آنگونه كه انتظار می رفت، تحقق پیدا نكرده و باید مسوولان دو طرف برای جبران این كاستی شبانه روز فعالیت كنند.

عظیم لو گفت: با وجود اینكه زمینه های اقتصادی ایران و روسیه بسیار وسیع و امكانات و ظرفیت های بسیاری در این زمینه وجود دارد، اما میزان حجم مبادلات تجاری دو طرف گویای این واقعیت نیست.

وی اضافه كرد: ما امیدواریم با گسترش و توسعه همكاری های استانی بین ایران و روسیه اهداف اولیه حجم تجاری 10 میلیارد دلاری در زمان كمتری محقق شود، چرا كه روابط نزدیك اقتصادی میان منطقه ای بین این دو كشور راهگشای بسیاری از مشكلات كنونی است.

عظیم لو برگزاری نمایشگاه های استان در بسط و توسعه همكاری های منطقه ای ایران و روسیه را بسیار مهم خواند و گفت: در این رابطه باید مسوولان اجرایی دو طرف زمینه های لازم را برای فعال تر كردن بخش خصوصی فراهم نمایند.

وی افزود: هم اكنون اقداماتی در استان های آذربایجان شرقی، گیلان، مازندران، خراسان رضوی، اصفهان، خوزستان ، یزد، هرمزگان و بوشهر برای برقراری روابط اقتصادی با استان های مختلف روسیه آغاز شده كه امیدواریم این ارتباطات منجر به توسعه روز افزون مبادلات تجاری، اقتصادی، فرهنگی و دانشگاهی دو طرف شود.

نخستین نشست كارگروه همكاری های بین منطقه ای جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه روز گذشته در تبریز گشایش یافت و امروز به پایان می رسد.

در این نشست دو روزه مدیران بخش اقتصادی و تجاری و فعالان بخش خصوصی دو طرف در زمینه های مختلف تجاری، اقتصادی، صنعتی، گردشگری و فرهنگی برای توسعه روابط فی مابین میان استان های مختلف دو كشور بحث و تبادل نظر می كنند.

معاونان برنامه ریزی استانداران آذربایجان شرقی، اصفهان، خراسان رضوی، خوزستان، قزوین، گیلان، مازندران و یزد به همراه فعالان اقتصادی و صاحبان صنعت این استان ها با طرف های روسی خود در قالب كارگروه های ویژه به مذاكره و رایزنی می پردازند.

همچنین از فدراسیون روسیه مسوولان و فعالان اقتصادی از استان های آستاراخان، چواش، داغستان، تاتارستان، سن پطرزبورگ و چچن در نشست تبریز حضور دارند.

7236/587/ 1645



:: برچسب‌ها: ساحل , بریتانیا , مردم ,
:: بازدید از این مطلب : 105
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

به گزارش ایرنا و به نقل از فدراسیون شنا، در این نشست كه روز دوشنبه دوم مرداد ماه در محل فدراسیون شنا برگزار خواهد شد، 'یورگ وویت'گزارشی از عملكرد تیم های ملی شنا و اردوی سه روزه جوانان و بزرگسالان را ارائه خواهد كرد.

تدوین بخشنامه مسابقات قهرمانی كشور (كلیه رده های سنی) ، بررسی وضعیت مربیگری شنا در كشور و بررسی وضعیت پایگاههای شنا در استانها از مهمترین عناوین مورد بحث در این نشست خواهد بود.

نشست كمیته فنی شنا با حضور كیانوش بافقی نیا (رئیس كمیته) ، فرشاد كرمی (دبیر كمیته)، مجید مشتاق عشق ، افشین حضرتی ، محسن سمیع زاده ، فرهاد خائفی ، رضا حبیبی ، عباسعلی كشتكار، خشایار حضرتی ، مسعود داوودی ، بكتاش قیدی، شهرناز ورنوس و نرگس جعفری برگزار خواهد شد.

ورزشی **‌1587 **1440



:: برچسب‌ها: نیویورک شهرستان ,
:: بازدید از این مطلب : 77
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 تير 1391 | نظرات ()