نوشته شده توسط : vzwdolor

'مهتاب مقصودلو' روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: این مراكز در ساعات روز دایر است اما عمده ترین فعالیت شان پس از افطار خواهد بود و از مردم می خواهیم در این ماه، بیماران را با اهدای خونشان یاری كنند.

وی با بیان اینكه در ماه مبارك رمضان مانند همه ماه‌های سال نیاز به فرآورده‌های خونی وجود دارد، اظهار داشت: سازمان انتقال خون در آستانه این ماه به میزان 9 روز میانگین مصرف خون در كشور ذخیره دارد، اما فرآورده‌هایی مانند پلاكت را فقط سه روز می‌تواند نگهداری كند از این رو، باید در ماه رمضان مراجعه برای اهدای خون صورت گیرد تا این محصولات تولید و در اختیار مراكز مختلف قرار گیرد.

مقصودلو درباره حضور پزشكان مشاور در پایگاه‌های انتقال خون، گفت: پس از افطار تا نزدیكی سحر، پزشكان در همه پایگاه‌های انتقال خون حضور دارند كه داوطلبان را راهنمایی می‌كنند و اگر شخصی شرایط لازم را نداشته باشد اجازه خونگیری صادر نمی‌شود.

این مقام مسوول در سازمان انتقال خون، درباره رژیم غذایی روزه‌داران پس از اهدای خون گفت: مانند دیگر روزهای سال، در ماه رمضان هم رژیم غذایی ویژه‌ای به داوطلبان پیشنهاد نمی‌كنیم، اما بهتر است این اشخاص از كارهای سنگین پرهیز كنند و هنگام سحر مایعات حاوی املاح، مانند دوغ، بنوشند.

اجتمام **9022 ** 1569



:: برچسب‌ها: خانواده , حیوانات ,
:: بازدید از این مطلب : 120
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 28 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا ، 'محمد شریعتی' روز سه شنبه در حاشیه نشست مقررات بین المللی بهداشتی ( IHR ) در جمع خبرنگاران افزود: پزشكان استقبال خوبی از ثبت نام در برنامه پزشك خانواده كرده اند.

وی، افزایش سرانه درآمد پزشكان خانواده را یكی از دلایل استقبال پزشكان از ثبت نام در برنامه پزشك خانواده عنوان كرد.

ثبت نام پزشكان در برنامه پزشك خانواده از نیمه نخست امسال در مناطق جنوبی استان تهران و استان فارس آغاز شده است و ثبت نام آنان در استان های دیگر به محض اعلام آغاز رسمی برنامه پزشك خانواده، شروع می شود.

**سه استان در نوبت افتتاح پزشك خانواده

وی خاطرنشان كرد برنامه پزشك خانواده هم اكنون بطور رسمی در استان های تهران و فارس آغاز به كار كرده است و سه استان سیستان و بلوچستان، مازندران و كردستان در نوبت افتتاح این برنامه قرار ارند.

رییس مركز مدیریت توسعه شبكه بهداشت وزارت بهداشت تصریح كرد سقفی برای تعداد پزشكان در برنامه پزشك خانواده در نظر گرفته نشده است چراكه در صورت ثبت نام بیشتر پزشكان، مردم حق انتخاب بیشتری دارند.

شریعتی خاطرنشان كرد آغاز برنامه پزشك خانواده در هر استانی اعلام خواهد شد و از زمان این اعلام، مردم سه ماه فرصت دارند برای نام نویسی در این برنامه به مراكز تعیین شده مراجعه كنند.

برنامه پزشك خانواده امسال برای نخستین بار بطور رسمی در مناطق شهری استان های تهران و فارس آغاز شده است و به تدریج در تمام استان های كشور اجرا خواهد شد.

اجتمام**9185 ** 1569



:: برچسب‌ها: بریتانیا , آلمان , پارک ,
:: بازدید از این مطلب : 112
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 28 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

همزمان با افزایش اعمال فشار كشورهای غربی علیه سوریه، اعزام 2 ناو جنگی روسیه به بندر 'طرطوس' پایگاه دریایی این كشور در سوریه و ارسال 6 ناو جنگی و ناو پشتیبانی روسی به دریای مدیترانه می تواند حمایت نمادین مسكو از دمشق قلمداد شود. گفته می شود ماموریت دریایی ناوهای روسیه در دریای مدیترانه سه ماه به طول می انجامد.

از سوی دیگر ارتش سوریه نیز بتازگی رزمایش مشتركی را با همكاری نیروهای زمینی، هوایی و دریایی خود برگزار كرد. برگزاری این رزمایش بزرگ در سوریه همزمان با پهلو گرفتن ناوهای جنگی روسیه در بندر طرطوس بی ارتباط به نظر نمی رسد. به نظر می رسد مسكو و دمشق با به رخ كشیدن قدرت نظامی و استراتژیك خود در آبهای نزدیك به سوریه، می كوشند پیامی هشدار آمیز برای غرب ارسال كنند. دولت دمشق با اجرای این رزمایش این پیام را به غرب می رساند كه در صورت هرگونه تجاوز و نقض حاكمیت و تمامیت ارضی سوریه پاسخ این كشور بسیار قاطعانه خواهد بود. از سوی دیگر استقرار ناوگان دریایی روسیه در دریای مدیترانه و در مجاورت سوریه می تواند به منزله این هشدار برای غرب باشد كه 'روسیه آماده رویارویی با هرگونه مداخله تهدید كننده منافع این كشور در امور منطقه است و از منافع خود در سوریه دفاع خواهد كرد'.

** روسیه و پیشگیری از دخالت غرب در منطقه

--------------------------------------------------------------

اتخاذ موضع كمابیش سختگیرانه روسیه در قبال تحولات سوریه حاوی این پیغام برای غرب است كه نباید آنگونه كه می خواهند برای سرنوشت منطقه تصمیم گیری كنند. اگر چه در كشاكش نا آرامی های ایجاد شده در سوریه كشورهای غربی همواره بر طبل جنگ و اغتشاش داخلی كوبیدند اما روسیه با بهره گیری از تدابیر سیاسی و امنیتی در مقابل اجرای خواست های غرب در سوریه ایستادگی كرده است.

مقام های روسی همواره بر خلع سلاح گروه های غیرقانونی مسلح و پایان عملیات نظامی این گروه ها و توقف كمك های تسلیحاتی خارجی به آنها تاكید دارند و از ادامه روند اصلاحات از سوی دولت سوریه حمایت می كنند.

'ولادیمیر پوتین' رییس جمهور روسیه، در نوزدهم تیر ماه جاری در اظهاراتی كه از سوی رسانه های روسی منتشر شد گفت: باید تمام تلاشها را به كار برد تا طرفهای درگیر در سوریه مجبور به انجام گفت و گو شوند. وی در جلسه با سفیران و نمایندگان دایم فدراسیون روسیه در مسكو به نیاز برای انجام تمام اقدامات امكان پذیر جهت اجبار طرفهای درگیر در سوریه به منظور یافتن یك راه حل سیاسی صلح آمیز و انجام مذاكره اشاره كرد. او گفت كه معتقد است 'مساعدت به چنین گفت و گو یك كار سخت تر از مداخله نظامی خشن از خارج است اما فقط این گفت و گو می تواند حل و فصل مسایل در دراز مدت و توسعه پایدار اوضاع در منطقه، به خصوص در سوریه را تامین كند .'

روسیه از زمان شروع درگیری های داخلی در سوریه خواستار حل دیپلماتیك مناقشات از طریق گفت و گو میان گروه های مختلف در این كشور است. پایبندی به بیانیه نشست روز سی ام ژوئن ژنو درباره روسیه و طرح شش ماده ای كوفی عنان برای حل بحران در سوریه خواست های مسكو از غرب برای فیصله دادن به نا آرامی ها در سوریه است.

دو روز قبل در 24 تیر ماه جاری 'میخاییل بوگدانف' معاون وزیر امور خارجه و نماینده رییس جمهور روسیه در امور خاورمیانه، در دیدار با 'مایكل مك فول' سفیر آمریكا در مسكو، خواستار پایبندی واشنگتن به بیانیه ژنو و طرح عنان در باره سوریه شد. بوگدانف، سفیر آمریكا را از اقدامات روسیه در رابطه با دولت سوریه و گروه های مختلف مخالف آن مطلع و ابراز امیدواری كرد كه آمریكا نیز اینگونه رفتار كند.

از سوی دیگر دولت روسیه روز پنجشنبه، بیست و دوم تیر ماه در اقدامی دیگر حمایت عملی خود از دمشق در قبال فشارهای غرب را نشان داد و قطعنامه پیشنهادی چند قدرت غربی برای افزایش تحریمها بر سوریه را نپذیرفت.

'سرگی ریابكوف' معاون وزیر خارجه روسیه، در خصوص این اقدام به خبرگزاری 'اینترفكس' روسیه گفت كه روسیه این قطعنامه 'غیرقابل قبول' را وتو خواهد كرد.

'آلكساندر پانكین' معاون اول نماینده دایم روسیه در سازمان ملل متحد نیز در 22 تیر ماه در این رابطه به خبرگزاری 'ریانووستی' روسیه اظهار داشت: 'ما از تحریم ها حمایت نمی كنیم چون معتقد هستیم كه استفاده از آنها فایده نخواهد داشت'. پانكین تاكید كرد: مسكو اجازه نخواهد داد در متن قطعنامه شورای امنیت تهدید به اعمال تحریم ها علیه دمشق گنجانده شود. غیرممكن است از یك سو ماموریت ناظران بین المللی در سوریه را تمدید و فرایند مسالمت آمیز بحران سوریه را دنبال كرد و در عین حال چماق تحریم ها را تنها علیه یك طرف كه نظام سوریه باشد بالا برد، پانكین این مساله را 'خط قرمز' روسیه خواند.

بر اساس این قطعنامه كه بریتانیا،‌ فرانسه، آلمان و آمریكا پیشنهاد آن را داده بودند، 'بشار اسد' رییس جمهور سوریه باید ظرف 10 روز با طرح 6 ماده ای كوفی عنان موافقت می كرد.

شواهد حاكی است كه مسكو با وجود فشارهای غرب برای سقوط رژیم بشار اسد همچنان از موضع خود كه برخی ناظران آن را حمایت عملی از سوریه می نامند دست نمی كشد. گویا مسكو با اتخاذ چنین سیاستی در قبال سوریه می خواهد به غرب به ویژه آمریكا بفهماند كه نمی توانند به آسانی با مداخله در امور یك كشور كل منطقه را به آشوب كشانده و در این میان ضمن نادیده انگاشتن منافع سایر كشورهای منطقه به بهره برداری سیاسی، امنیتی و استراتژیك برای خود بپردازند.

روزنامه واشنگتن پست چندی پیش در این زمینه نوشت: وزیر امور خارجه روسیه به وضوح گفت روسیه دیگر آنگونه كه در مورد لیبی سركار گذاشته شد، توسط گروهی از كشورها به رهبری آمریكا كه از قطع نامه سازمان ملل سو استفاده كردند سركار نمی رود. آنها قطعنامه پرواز ممنوع را به یك كارزار بمباران تمام عیار و تغییر رژیم بدل كردند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه در همین رابطه برخی از كارشناسان این نظریه را مطرح می كنند كه روسیه به نوعی در حال تنبیه غرب بر سر موضوع لیبی است. خبرگزاری فرانسه این گفته خود را مستند می كند به اظهارات دكتر 'مروان كبلان' متخصص روابط بین الملل در گفت و گو با روزنامه خلیج (فارس) نیوز و به نقل از وی می نویسد: 'موضع مسكو در مورد اسد مبین این نكته است كه آنها در نظر دارند غرب را برای بی احترامی كه به روسیه پیرامون موضوع لیبی انجام دادند تنبیه كنند و دولت پوتین نیز از این مسئله به این عنوان استفاده می كند كه او و دولتش همچنان یك قدرت كلیدی و تاثیر گذار در دنیا است.'

** غرب؛ طرح اتهام علیه روسیه و سرپوش گذاری بر دخالت های خود در سوریه

--------------------------------------------------------------------------------------------

در حالیكه مسكو موضع متفاوتی را با غرب در رابطه با سوریه اتخاذ كرده است، كشورهای غربی با طرح اتهام های مختلف می كوشد روسیه را عامل تشدید نا آرامی ها در سوریه معرفی كنند و با فرافكنی بر روی دخالت های خود در این كشور سرپوش بگذارند. كشورهای غربی با دخالت های همه جانبه در سوریه از جمله حمایت از گروه های مخالف و تجهیز تسلیحاتی معارضان می كوشند بر بحران و آشوب در سوریه دامن زده و مسیر گفت و گو و اصلاحات در این كشور را منحرف سازند.

طرح اتهام 'ارسال تسلیحات به دولت سوریه برای سركوب مردم' علیه كرملین اقدامی است كه از سوی غرب و با هدف فرافكنی انجام می گیرد. چندی است محافل غربی روسیه را متهم به ارسال تجهیزات نظامی از جمله سه بالگرد تعمیر شده 'می ـ 25' به دولت سوریه می كنند . این ادعا در حالی مطرح می شود كه طی نا آرامی های موجود در سوریه كشورهای غربی به ویژه آمریكا خود اسلحه و تجهیزات جنگی در اختیار معارضان سوری قرار می دهند.

در همین حال'سرگی لاوروف' وزیر امور خارجه روسیه، در 26 خرداد سال جاری ادعاهای مطرح شده علیه روسیه را قاطعانه تكذیب كرد.

لاوروف گفت: 'ما هیچ گونه تجهیزاتی را كه ممكن است برای سركوب تظاهركنندگان به كار گرفته شود، به سوریه و یا كشورهای دیگری تحویل نمی دهیم و این در حالی كه آمریكا فعالانه چنین وسایلی را به این منطقه تحویل می دهد و از جمله یكی از كشورهای خلیج فارس در این روزها چنین وسایلی را از آمریكا تحویل گرفته است'.

وزیر خارجه روسیه افزود: 'تجهیزاتی كه مسكو به سوریه تحویل می دهد، فقط تجهیزاتی هستند كه ممكن است در صورت حمله مسلحانه از خارج مورد نیاز این كشور قرار گیرد'.

وزیر خارجه روسیه این سخنان را در حالی اظهار داست كه 'الكساندر فومین' مدیر سازمان فدرال همكاری های نظامی ـ فنی روسیه، در اظهاراتی كه در هشتم تیر ماه جاری از سوی خبرگزاری 'ریا نووستی' منتشر شد، سوریه را دوست خود معرفی كرد و گفت ما تمام تعهدات خود در قبال دوستانمان را اجرا می كنیم. وی یاد آور شد كه روسیه طبق قرارداد سال 2008 سه بالگرد 'می ـ 25' را تعمیر كرده و آماده تحویل به موقع آنها به سفارش دهنده است'.

اتهام دیگری كه غرب علیه روسیه مطرح می كند آن است كه روسیه می كوشد دولت دمشق را كه از خریداران اصلی تسلیحات این كشور در منطقه است از دست ندهد.

تارنمای رادیو فرانسه در این رابطه می نویسد: روسیه در نظر دارد به هر قیمتی قرارداد 8/3 میلیارد دلاری سلاح خود با سوریه را زنده نگه دارد.

این موضوع از سوی محافل غربی در حالی مطرح می شود كه كشوری چون آمریكا خود به حمایت بی چون و چرا از كشورهایی چون عربستان، بحرین و قطر می پردازد كه از خریداران میلیاردی تسلیحات نظامی این كشور هستند. آمریكا برای حفظ منافع و بازار فروش تسلیحاتش در این كشورها حتی از داعیه خود در خصوص سردمداری دموكراسی و حقوق بشر نیز می گذرد. ادعایی كه به بهانه آن تاكنون به كشورهایی چون عراق و افغانستان لشكر كشی كرده و در آن كشورها جنگ و كشتار به راه انداخته است.

** سخن آخر

---------------------

در حالی كه روسیه اجرای رزمایش در آب های مدیترانه را تنها قصد خود برای اعزام ناوهای جنگی به این منطقه معرفی می كند، تحلیلگران این اقدام روسیه را اقدامی نمادین برای اعلام حمایت از سوریه در قبال غرب می دانند. پهلو گرفتن ناوهای روسی در بندر طرطوس سوریه و حركت ناوهای جنگی روس در دل دریای مدیترانه قطعا نگرانی را در اذهان غرب و هم پیمانانش در منطقه بر می انگیزد.

كشور تركیه كه پیش از این مناسباتی تقریبا عادی با سوریه داشت و هم اكنون با بحرانی شدن اوضاع در این كشور هم صدا با غرب خواهان كناره گیری بشار اسد از قدرت است، از حركت ناوهای روسی به سمت دریای مدیترانه اظهار نگرانی كرده است.

شبكه خبری تلویزیون دولتی تركیه 'تی.آر.تی' در روز شنبه 24 تیر ماه در مطلبی با عنوان ناوهای جنگی روسیه به كجا می روند؟ از ورود شش ناو جنگی این كشور به دریای اژه اعلام نگرانی كرد.

تی. آر. تی ضمن اعلام این خبر نوشت:11 كشتی جنگی متعلق به ناوگان شمال بالتیك و دریای سیاه روسیه قرار است در دریای مدیترانه و سیاه رزمایش انجام دهند.

این شبكه خبری در ادامه می نویسد : بیم آن می رود كه كشتی های روسیه در آبهای مدیترانه شرقی كه اوضاع در آن بحرانی است به سوی سوریه بروند.

به طور كلی آنچه از شرایط حاضر در رابطه با سوریه بر می آید آن است كه غرب تاكنون بر خلاف تمامی تلاش ها برای اجرای منویاتش در سوریه و تعیین سرنوشت ملت این كشور نتوانسته است كاری از پیش ببرد. به گفته كارشناسان، روسیه به عنوان یك حایل قدرتمند در منطقه می تواند از افزایش دخالت كشورهای غربی در سوریه جلوگیری كند. غرب آنگونه كه نشان داده است همواره از نا آرامی و آشوب در منطقه استقبال می كند گویا بی ثباتی در منطقه تضمین كننده منافع غرب است. هم اكنون اما موضع متفاوت روسیه، ضمن خشمگین ساختن مقام های غربی می تواند حاوی این پیغام برای آنها باشد كه سرنوشت ملت های منطقه نباید توسط كشورهای دیگر با فرسنگ ها فاصله از منطقه رقم بخورد.

تحقیق**م - الف**1358



:: برچسب‌ها: شب ,
:: بازدید از این مطلب : 75
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 28 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

استقبال رسمی در تهران از جلال طالبانی رئیس جمهور عراق

ایران و عراق که حدود دو دهه پیش در دوره حکمرانی دولت صدام حسین، به دلیل جنگ هشت ساله دو کشو اختلافات سیاسی عمیقی داشتند که به تبع آن مبادلات اقتصادی در پایین‌ترین سطح ممکن بود، طی چند سال اخیر در پرتو بهبود روابط دیپلماتیک دوجانبه، در حال گذار به عالیترین سطح روابط اقتصادی هستند.

روابطی که به نظر می‌رسد در کنار عوامل منطقه‌ای و تحریم‌های جامعه بین الملل علیه ایران، دست‌خوش تغیراتی شده است.

اگر قبل از سال ۲۰۰۳ دروازه بازارهای عراق به روی ایران، ترکیه و دیگر همسایه‌های این کشور عربی بسته بود، در حال حاضر این کشور به یکی از اصلی‌ترین اهداف اقتصادی کشورهای همسایه و به ویژه ایران و ترکیه تبدیل شده است. به صورتی که حسن دانایی فر، سفیر ایران در عراق گفته بود "از هر سه دلار صادرات غیر نفتی ایران به خارج، حدود یک دلار آن به عراق می‌رود."

به گفته آقای دانایی‌فر: "این کشور در حال حاضر یک بازار آزاد رقابتی بین‌المللی است و نه یک بازار محصور و محدود که تحت تحریم باشد؛ بنابراین از همه جای دنیا می‌توانند وارد این بازار شوند و بر این اساس، نگرانی ما نسبت به از دست رفتن این بازار کاملا منطقی است."

با این حال ستاد توسعه روابط اقتصادی دو کشور اوایل امسال اعلام کرد حجم مبادلات تجاری ایران و عراق به بیش از ۹ میلیارد دلار و تردد مسافرین به دو و نیم میلیون نفر در سال رسیده است.

پیش از این مقامات عراقی از مبادلات ۷ میلیون دلاری در سال خبر داده بودند. یک عضو اتاق بازرگانی سلیمانیه اواخر سال گذشته با اعلام این آمار گفت بیش از ۹۰ درصد این حجم مبادلات، از طریق ایران به عراق صادر شده است.

مقامات دو طرف اما می‌گویند این ارقام هنوز متناسب با ظرفیت‌های بالای دو کشور نیست.

یحیی محمود‌زاده معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی وزارت کشور ایران از ابتدای سال ۱۳۹۱ خورشیدی چندین بار گفته است در راستای توسعه مبادلات تجاری باید میزان این مبادلات در دو کشور به ۱۲ میلیارد دلار برسد.

بر اساس آمارهای منتشر شده این سطح از تجارت بیشتر به مبادلات کالاهای غیر نفتی اختصاص دارد.

به گفته مدیرکل گمرکات استان کرمانشاه صادرات گمرکات و بازارچه‌های ایران در دو ماه اول سال جاری به عراق ۸۸۰ میلیون و ۹۰۱ هزار دلار بوده که گمرک "پرویزخان" با صدور ۲۰۶ میلیون و ۶۰۰ هزار دلار، رتبه نخست صادرات به این کشور را از آن خود کرده است.

عمده کالاهای صادر شده به عراق بر اساس این آمار مواد خوراکی مانند میوه و لبنیات هستند. ترانزیت، گردشگری، زیارت، صدور خدمات فنی و مهندسی و همچنین مصالح ساختمانی‌ نیز بخش دیگری از مناسبات اقتصاد غیرنفتی دو کشور را تشکیل می‌دهند.

هر چند در سال‌های اولیه تاسس عراق جدید، ایران توانسته بود بازار پوشاک عراق را هم در کنترل بگیرد، اما به مرور در رقابت تنگاتنگ با همسایه غربی، تسیلم نفوذ بازار ترکیه شد.

کار‌شناسان اقتصادی عراق سطح واردات از ایران را معلول عدم خود کفایی در عرصه تولیدات داخلی می‌دانند. آن‌ها دلایل نفوذ کالاهای ایرانی را در عراق در نازل بودن قیمت‌ها و پایین بودن هزینه انتقال آن‌ها می‌داند.

به دلیل پایین بودن قیمت کالاهای ایرانی نسبت به تولیدات داخلی یا محصولاتی که از کشورهای عربی وارد عراق می‌شوند، نوع این اقلام وارداتی که عمدتا کالاهای خوراکی و پوشاک هستند و از آنجایی که به طور طبیعی شهروندان نیاز بیشتری به این اقلام دارند، آن‌ها به میزان بیشتری به این واردات وابسته هستند.

به گفته خالد حیدر، کار‌شناس مسائل اقتصادی و استاد دانشگاه‌های عراق، این کشور در حال حاضر از عهده تامین نیازهای داخلی بر نمی‌آید. کالاهای داخلی چه به لحاظ کمی و چه به لحاظ کیفی قدرت رقابت با کالاهای ایرانی و ترکیه‌ای را ندارند. علاوه بر این به لحاظ اقصادی و با درنظر گرفتن هزینه‌های تولید، محصولات داخلی هیچگاه قدرت رقابت با کالاهای خارجی را نداشته‌اند.

با وجود اینکه میزان مبادلات تجاری دو کشور در ماه‌های اولیه سال جاری نسبت به گذشته به گذشته افزایش یافته، اما پایین بودن کیفیت کالاهای وارداتی از سوی ایران به یکی از دغدغه‌های اصلی خریداران عراقی تبیدل شده است.

روابط عمومی اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق به تازگی اعلام کرده سرمایه‌گذاران و تولیدکننده‌های ایران برای تجارت با عراق با این استاندارد‌ها آشنا شوند و محصولات خود را مطابق با استانداردهای کشور مقصد تولید کنند.

به گفته مقامات عراقی کالاهای وارداتی از سوی ایران به هنگام ورود از مرز‌ها توسط قسمت کنترل کیفیت، به شدت بررسی و پس از اطمینان کامل از رعایت استانداردهای پزشکی و بین المللی اجازه ورود می‌گیرند.

هر چند مسولان قسمت کنترل کیفیت در عراق گفته‌اند ورود کالاهای تاریخ مصرف گذشته به این کشور مهار شده اما روزنامه‌ها و رسانه‌ها هر از چند گاهی خبر از ورد کالاهای اکسپایر از مرزهای زمینی می‌دهند.

به علت تحریم‌های بین الملی علیه ایران بخش عمده صنایع تولیدی در این کشو دچار بحران و شماری از واحد‌های تولیدی کوچک نیز تعطیل شده‌اند؛ وضعیتی که در صورت تداوم آن پیش بینی می‌شود کالاهی تولیدی مرور کیفیت خود را از دست می‌دهند.

این موضوع در غیاب سوریه، که یکی از همسایگان قدرتمند اقتصادی عراق محسوب می‌شد، و با توجه به حضور پویای اقتصادی ترکیه در بازار این کشور، نفوذ ایران در بازارهای عراق را به مرور با تهدید روبرو می‌کند.

هر چند مقامات عراقی اخیرا از غرب خواسته‌اند به دلیل مناسبات گسترده اقتصادی، آن‌ها را اعمال تحریم‌ها علیه ایران معاف کند، اما به گفته کار‌شناسان اقتصادی ایران بر اثر تحریم‌ها به زودی با بحران داخلی کمبود کالا روبرو خواهد شد؛ موضوعی که در هر صورت موجب تضعیف روابط اقتصادی ایران با عراق و سایر کشورهای همسایه می‌شود.

در خصوص مبادلات در حوزه انرژی نیز دو کشور ایران و عراق به دلیل اینکه هر دو از برزگ‌ترین تولید کننده‌های نفت اوپک هستند، وابستگی چندانی به یکدیگر نداشته و بیشتر در حال رقابت بوده‌اند. اگر چه بعد از بیست سال برای اولین بار تولید نفت عراق در ماه گذشته از ایران سبقت گرفت و این کشور به جایگاه دومین تولید کننده بزرگ اوپک دست یافت.

با این حال آیا ایران آنطور که مسولان اقتصادی بار‌ها در طول ماه‌های گذشته بر آن تاکید کرده‌اند می‌تواند سطح مبادلات تجاری خود با عراق را افزایش دهد؟

آیا قادر خواهد بود این سطح از مناسبات اقتصادی را حفظ کند؟ با توجه به سنگنی سایه تحریم‌ها بر صنایع تولیدی داخلی، ‌ نفوذ روزافزون ترکیه در بازارهای عراق و بحران سوریه، به سختی می‌توان افق روشنی را برای تحقق رویاهای اقتصادی ایران در عراق متصور شد.



:: برچسب‌ها: شب , ایتالیا , سگ ,
:: بازدید از این مطلب : 98
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 28 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

به گزارش ایرنا ، موسسه ایستات روز سه شنبه با اشاره به سقف فقر نسبی كه معادل یك هزار و 11 یورو برای یك خانواده دو نفری در هر ماه است، فقر نسبی هشت میلیون و 173 هزار نفر در ایتالیا را تایید كرد.

ایستات افزود: 5.2 درصد از خانواده های ایتالیایی معادل سه میلیون و 415 هزار نفر نیز در فقر مطلق بسر می برند.

این موسسه همچنین به علایم بدتر شدن شرایط خانواده هایی كه بدون درآمد شغلی هستند اشاره و تاكید كرده است كه سه چهارم این خانواده ها در جنوب ایتالیا زندگی می كنند.

صندوق حمایت كودكان سازمان ملل متحد (یونیسف) نیز در خرداد ماه گذشته در گزارشی در خصوص فقر كودكان در جوامع صنعتی و پیشرفته، اعلام كرد كه 15.9 درصد از كودكان، معادل یك ششم جمعیت كودكان و نوجوانان از بدو تولد تا 17 سال، با فقر رو به رو هستند.

این نهاد در طبقه بندی مربوط به آمار فقر كودكان، ایتالیا را در ردیف های آخر جای داده به شكلی كه این كشور در میان 35 كشور پیشرفته، در مكان 29 قرار دارد.

یونیسف، همچنین ایتالیا را در میان 29 كشور در مكان 20 جدول از لحاظ عدم دسترسی كودكان به مایحتاج اساسی و عادی در یك جامعه پیشرفته قرار داده است.

ایتالیا با بدهی سنگین یك میلیارد و 966 میلیون یورویی روبرو است و 'ماریو مونتی' كه در نوامبر سال 2011 به نخست وزیری دولت فنی رسید اكنون سعی دارد تا بحران ركود اقتصادی را با اجرایی كردن هر چه بیشتر سیاست‌های ریاضت اقتصادی در این كشور بحران زده پشت سر بگذارد.

ایستات با انتشار آمار فقر در ایتالیا، همچنین در گزارشی، به افزایش روزافزون بیكاری در این كشور اشاره كرد و افزود، شمار كل بیكاران در ماه مارس در ایتالیا با 476 هزار نفر افزایش، به دو میلیون و 506 هزار نفر رسید.

اروپام ** 2171**1596**2047**



:: برچسب‌ها: روز , حزب ,
:: بازدید از این مطلب : 88
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 28 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

رامین مهمانپرست گفت که امنیت خلیج فارس جزو اولویت‌های حکومت ایران است

رامین مهمانپرست، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در واکنش به شلیک کشتی جنگی آمریکایی به یک قایق ماهیگیری در خلیج فارس گفته است که "اقدامات تحریک آمیز" در خلیج فارس باید متوقف شود.

روز گذشته نیروی دریایی آمریکا اعلام کرد که یک کشتی جنگی این کشور در نزدیکی بندر جبل‌علی امارات متحده عربی، به سوی یک قایق موتوری کوچک که به هشدارهای کشتی آمریکایی توجه نکرده بود، شلیک کرده است.

آقای مهمانپرست گفت: "بحث امنیت خلیج فارس جزو اولویت‌های نظام ماست و همه توانایی‌ کشور برای برقراری امنیت در منطقه و ثبات در خلیج فارس به کار گرفته شده است. این را که بارها اعلام کرده‌ایم حضور نیروهای خارجی می‌تواند تهدیدکننده امنیت باشد می‌توان نشانه‌هایش را از حوادثی که رخ می‌دهد پیدا کرد."

او افزود: "قطعا کشورهای منطقه به کمک هم می‌توانند بهترین شکل امنیت را برقرار کنند. توانایی‌های دفاعی‌شان را در کنار هم قرار دهند و هیچ نیازی به حضور نیروهای خارجی در منطقه نیست."

آقای مهمانپرست به نیروهای خارجی در منطقه "توصیه" کرده که "اقدامات تحریک‌کننده" نکنند و فعالیت‌هایی که می‌توانند ثبات منطقه را به خطر اندازد دنبال نکنند.

مقامات آمریکایی می گویند که در حال بررسی و تحقیق درباره جزئیات واقعه تیراندازی دیروز هستند.

گزارش شده است که در جریان این تیراندازی یک نفر کشته و سه نفر بشدت مجروح شده اند که هر چهار نفر شهروند هند بوده اند.

در همین حال دولت هند از مقام های اماراتی خواسته که در خصوص علت واقعه تحقیق کنند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه سفیر هند در واشنگتن نیز با مقام های آمریکایی در تماس بوده و به او وعده داده شده که "تحقیقی کامل" در این باره صورت خواهد گرفت.

به گزارش این خبرگزاری، نانسی پاول، سفیر آمریکا در هند نیز در تماسی تلفنی با مقام های هندی نسبت به کشته شدن شهروند هندی "ابراز تاسف" کرده است.

ایالات متحده آمریکا می گوید خود را متعهد به تامین امنیت تنگه هرمز می داند

سرهنگ گرک رائلسون از پایگاه نیروی دریایی آمریکا مستقر در بحرین گفته است که کشتی آمریکایی پیش از تیراندازی، چندین بار به شناور کوچک موتوری که ناگهان به سمت آن تغییر مسیر داده بود، هشدار داد.

مرکز فرماندهی ناوگان پنجم نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا در بحرین قرار دارد.

گزارش شده که شناور هدف قرار گرفته، سفید رنگ و طول آن در حدود ۹ متر بوده است.

شبکه خبری ای بی سی به نقل از یک مقام آمریکایی اعلام کرد که این شناور یک قایق ماهیگیری بوده و سرنشینان آن چهار هندی و دو اماراتی بوده اند. مقامات رسمی آمریکایی به این شبکه گفته اند که شناور مورد حمله قرار گرفته، ارتباطی با ایران ندارد.

بعضی مقام های ایرانی در ماه های اخیر بارها تهدید کرده اند که در صورتی که اگر منافع حیاتی ایران به خطر بیفتد، تنگه هرمز در خلیج فارس را مسدود می کند.

با توجه به اینکه حدود ۲۰ درصد از نفت خام تولیدی جهان از طریق تنگه هرمز صادر می شود، یکی از مهمترین و حساس ترین گذرگاه های جهان محسوب می شود.

ایالات متحده آمریکا می گوید خود را متعهد به تامین امنیت تنگه هرمز و عبور نفتکش ها از این گذرگاه می داند.



:: برچسب‌ها: موزه , ژاپن , مدل ,
:: بازدید از این مطلب : 82
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 28 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

مسوول واحد مالتی مدیا بخش خدمات فرهنگی مركز تحقیقات كامپیوتری علوم اسلامی گفت: این لوح كه با هدف عرضه ناب ترین سخنان بزرگان حوزه و دین مبین اسلام در قالب دو' DVD' تولید شده است، بزودی وارد بازار خواهد شد.

به گزارش مركز خبر حوزه، 'وحید بختیاری' روز سه شنبه گفت: این لوح به صورت فایل صوتی، حاوی سخنرانی ها و بیانات مراجع معظم تقلید و شخصیت های برجسته حوزه، همراه با تصاویر مرتبط است.

وی خاطرنشان كرد: محققان از طریق این لوح می توانند از مجموعه سخنرانی های حضرات آیات و علمای اخلاق از جمله شهید مطهری،بهاء‌ الدینی،مشكینی، جوادی آملی، مكارم شیرازی، ناصری، مظاهری، علامه جعفری و مجتهدی بهره مند شوند.

بختیاری گفت: این سخنرانی ها مربوط به برنامه مذهبی ' كلامی از بزرگان' پخش شده از سوی رادیو معارف است.ك/1

569 / 380/



:: برچسب‌ها: بهار ,
:: بازدید از این مطلب : 97
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

به گزارش ایرنا و به نقل از فدراسیون بدمینتون، این دوره از رقابتها كه به نام جام شهید فغفوری نام گذاری شده است در رده سنی بزرگسالان برگزار می شود.

در این پیكارها بدمینتون بازانی از سراسر كشور برای كسب رتبه نخست كشوری در چند مرحله با هم به رقابت خواهند پرداخت.

در این دوره از رقابتها 70 بدمینتون باز در قسمت یك نفره و 50 بازیكن در قسمت دونفره از 20 استان كشور شركت كرده اند.

در مجموع سه مرحله رنكینگ برگزار می شود و به رتبه های اول تا هشتم یك نفره و اول تا چهارم دونفره جایزه اعطاء می شود .

لازم به ذكر است كه نفرات برتر این رقابتها در قسمت انفرادی و دونفره به اردوهای انتخابی تیم ملی دعوت خواهند شد .

ورزشی **1587**1440



:: برچسب‌ها: پاریس , باغ ,
:: بازدید از این مطلب : 102
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor
نواف فارس

آقای فارس بلندپایه ترین مقام سوری است که تاکنون به حکومت بشار اسد پشت می کند

بلندپایه ترین سیاستمدار سوری که تاکنون به مخالفان پیوسته در مصاحبه ای با بی بی سی گفته است که حکومت سوریه در صورت نگرانی از سرنوشتش در استفاده از سلاح های شیمیایی درنگ نخواهد کرد.

نواف فارِس، سفیر سابق سوریه در عراق، گفت گزارش های تایید نشده حاکی است که ممکن است چنین سلاح هایی قبلا به کار گرفته شده باشد.

او همچنین گفت که بمبگذاری های عمده در سراسر سوریه توسط دولت این کشور در همکاری با القاعده سازمان داده شده است. در ماه های اخیر چند بمبگذاری قوی در نقاط مختلف این کشور رخ داده است.

همزمان هیلاری کلینتون وزیر خارجه آمریکا روز دوشنبه در دیداری از اسرائیل بار دیگر از بشار اسد رئیس جمهوری سوریه خواست کناره گیری کند و گفت که "رژیم او نمی تواند دوام آورد."

در همین حال کوفی عنان فرستاده ویژه سازمان ملل و اتحادیه عرب قرار است در مورد سوریه با ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه گفتگو کند.

روسیه از متحدان اصلی سوریه است و این ملاقات درخلال فشار فزاینده برای اقدامات شدیدتر بین المللی بر سوریه که از مارس سال گذشته یعنی زمان شروع اعتراضات عمومی در تلاطم بوده انجام می شود.

ماموریت نظارتی سازمان ملل در سوریه در روز جمعه به پایان خواهد رسید و یک قطعنامه تازه سازمان ملل برای تجدید آن لازم خواهد بود.

آقای فارس گفت که بشار اسد رئیس جمهوری سوریه با مسالمت دست از قدرت نخواهد کشید.

او گفت بشار اسد فقط با زور کنار خواهد رفت "حتی اگر مجبور به قلع و قمع کل مردم سوریه باشد."

آقای فارس برجسته ترین سیاستمدار سوری است که از زمان شروع ناآرامی ها در این کشور به حکومت آقای اسد پشت می کند.

"کاملا قطعی است که این دولت در مدتی کوتاه ساقط خواهد شد. ما آرزو داریم که این به سرعت فرابرسد تا فداکاری های بیشتر لازم نشود"

نواف فارس

او مناصب مهمی در حزب حاکم بعث و دستگاه های قدرتمند امنیتی داشته و فرماندار چند بخش بوده است.

او به فرانک گاردنر خبرنگار امور امنیتی بی بی سی گفت که سقوط "دولت اجتناب ناپذیر خواهد بود."

او گفت: "کاملا قطعی است که این دولت در مدتی کوتاه ساقط خواهد شد. ما آرزو داریم که این به سرعت فرابرسد تا فداکاری های بیشتر لازم نشود."

'گرگ زخمی'

وجود ذخایر قابل توجه سلاح های شیمیایی در سوریه معلوم است.

در کشورهای همسایه سوریه و همچنین در میان دولت های غربی نگرانی های روزافزونی در مورد امنیت این سلاح ها در صورت سقوط حکومت سوریه وجود دارد.

آقای فارس در پاسخ به سوالی در این باره که آیا به عقیده او آقای اسد ممکن است علیه مخالفان از سلاح های شیمیایی استفاده کند، رئیس جمهوری سوریه را "یک تبهکار تمام عیار مثل یک گرگ زخمی" توصیف کرد.

او گفت: "اطلاعاتی هست، اطلاعات تایید نشده، که سلاح های شیمیایی در حمص مورد استفاده قرار گرفته است."

حمص از پایگاه های بزرگ اعتراضات و شورش ها بوده و به شدت مورد حمله نیروهای ارتش و امنیتی قرار گرفته است.

آقای فارس گفت: "من قانع شده ام که اگر حکومت بشار اسد بیش از این احساس کند که توسط مردم تحت محاصره قرار می گیرد... او از چنین سلاح هایی استفاده خواهد کرد."

همزمان خشونت ها در سراسر سوریه ادامه دارد و در دمشق، پایتخت، شورشیان – که اکنون دارای تجهیزات بهتر و سازمان یافته تر هستند – با ارتش و شبه نظامیان مورد حمایت دولت درگیر شده اند.

شاهدان عینی می گویند که پایتخت هم اکنون شاهد بزرگترین صف آرایی نظامی طی ۱۶ ماه ناآرامی است.

فعالان می گویند که نیروهای دولتی با حمایت وسایل زرهی وارد محله میدان شده اند تا شورشیان را برانند.



:: برچسب‌ها: آسمان , کنسرت ,
:: بازدید از این مطلب : 113
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vzwdolor

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، سومین هم‌اندیشی طنز رادیویی كه به شادیانه‌های كودكانه اختصاص داشت، با تجلیل از مرادی كرمانی، شامگاه دوشنبه در سالن میلاد مركز نمایشگاه ‌های بین‌المللی تهران به كار خود پایان داد.

در این مراسم دو تابلو فرش كه روی یكی از آنها چهره این هنرمند بافته شده بود، به مرادی كرمانی اهدا شد.

** از آنجا كه كودكان و نوجوانان بخش قابل توجهی از میهمانان این برنامه را تشكیل می دادند، اجرای این برنامه به گروه فیتیله متشكل از محمد مسلمی، علی فروتن و حمید گلی واگذار شده بود تا علاوه بر اجرا، نمایش و سرود نیز برای كودكان و نوجوانان اجرا كنند.

** 'عذرا وكیلی' مجری برنامه رادیویی 'سلام كوچولو' اجرای بخش دیگری از این برنامه را بر عهده داشت؛ وی به همراه چهار كودكی كه با آنان این برنامه رادیویی را اجرا می كند، روی صحنه آمد و نمایش‌های رادیویی برای حاضران اجرا كرد كه از این میان شعرخوانی نوجوان نابینا كه عضو گروه است، مورد استقبال و تشویق حاضران قرار گرفت.

** وكیلی به حاضران یادآور شد كه برنامه رادیویی سلام كوچولو 43 سال است كه از رادیو پخش می‌شود و او 41 سال است كه اجرای این برنامه را با همكاری كودكان بر عهده داشته است.

** 'مصطفی رحماندوست' میهمان دیگری بود كه برای سخنرانی دعوت شد اما او ترجیح داد به جای سخنرانی در مقوله طنز در ادبیات كودك، به قرائت یكی از اشعار طنز خود بپردازد.

** اجرای منوچهر آذری از پیشكسوتان طنز رادیویی و بویژه نواختن سازدهنی از دیگر بخش‌های این برنامه بود.

** این هم‌اندیشی با اهدای جایزه به برگزیدگان بخش مكتوب و برنامه های شنیداری و همچنین تجلیل از پیشكسوتان طنز از جمله خانواده زنده یاد حمید عاملی قصه‌گوی كودكان، عذرا وكیلی و مریم نشیبا همراه بود.

** هنگامی كه نوبت به تجلیل از مرادی كرمانی رسید،‌ یك گروه از كودكان كه اجرای برنامه '‌صدای پای كودكی' را در رادیو فرهنگ بر عهده دارند، روی صحنه آمدند و بخش‌هایی از كتاب ' خمره'‌ نوشته این نویسنده را قرائت كردند و سپس از مرادی كرمانی دعوت شد روی صحنه بیاید.

وی در سخنان كوتاهی از اینكه داستان‌هایش مورد استقبال مردم واقع شده است، خداوند را شكر كرد و گفت: خوشحالم و دست و پایم را گم كرده‌ام. بچه‌های نازنین احتیاج به شادی، خنده و مهر دارند و آینده از آن كسانی است كه شاد هستند زیرا هیچ انسان افسرده ای نمی‌تواند سازنده باشید.

مرادی كرمانی ادامه داد: یك داستان چینی می‌گوید اگر می خواهید یك سال راحت باشید برنج تولید كنید، صدسال راحت باشید درخت بكارید و اگر می‌خواهید قرن‌ها راحت باشید، انسان تربیت كنید.

فراهنگ 2025**1588



:: برچسب‌ها: انگور چینی , سرگرمی , روز ,
:: بازدید از این مطلب : 112
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 تير 1391 | نظرات ()